Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 20:54

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: BRACONIERI pe Mures langa ALBA IULIA
MesajScris: 09 Ian 2014, 12:05 
Neconectat

Salutare.
Locatia exacta este podul peste Mures spre Sebes
Se braconeaza la greu zilnic de cam o luna aporximativ, minim 15-20 de pescari si de pe pod si sub el, prins zeci de kg de peste si nimeni nu le are treaba, politia trece pe pod zilnic de n ori, si cei ce braconeaza nu sunt saraci ce nau de mancare acasa, ci oameni cu bani masini scumpe ( nu dacie ... ).
Am intreabat de controale daca se fac, mi s-a spus ca se fac dar eu n-am vazut niciunul si merg tot la 2 zile sa iau o gura de aer si poate sa ma distrez cu un oblete.
Din cate cunosc eu pescuitul cu n carlige si ancore si altele e braconaj dar chiar si in limita legii cu 2 carlige este tot braconaj atat timp cat se harponeaza intentionat .
De ce nu se face nimic AJVPS, Politie ........ asta ma nedumereste sau trag foloase toti de pe urma acestor actiuni de braconaj a zeci de kg de peste zilnic.
Eu ma chinui vara sa prind un scobar la feeder de jumatate de kg cu kg de nada si drumuri incolo incoace si greu, caci iarna in 2 luni "baietii profesionisti " rad de nu mai ramane nimic.
De ce autoritatile nu isi fac treaba si doar sunt platite din taxele noastre si cotizatii si alte alea ..........
Adaug mai jos niste poze si un video facut de mine, scuza-ti calitatea pozelor si video dar nu imi permit aparatura profi.
http://povestipescaresti.ro/comunitate/ ... raconieri/
https://www.youtube.com/watch?v=h-qipHkf4D8
As avea multe de spus dar presimt ca e in zadar dar si asa e bine ca macar te descarci de ganduri si pana la urma cred ca tot sabotarea braconierilor a unora ca mine vor face ceva, adica aruncatul in apa cu pietre, spartul rotilor si alte alea ..... idei imi vin continuu :).
O zi buna.

Ultima oară modificat de Pescarul28 pe 16 Ian 2014, 18:57, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: BRACONIERI pe Mures langa ALBA IULIA
MesajScris: 09 Ian 2014, 19:11 
Neconectat

Poate ca-ti raspunde Tudose ce face asociatia! :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 09 Ian 2014, 19:14 
Neconectat
Moderator global

Macar o data pe saptamana trece politia , face procese verbale , insa nu-i putem starpi... :(

Sus

MesajScris: 09 Ian 2014, 19:30 
Neconectat

alintudose scrie:
Macar o data pe saptamana trece politia , face procese verbale , insa nu-i putem starpi...
Salut,o data pe saptamana nu ii de ajuns,si atunci nici macar nu ii intreaba de metoda de pescuit sau permis,am vazut si cazuri in care braconierii ”pescuiau”la stilul parasuta si nici macar nu le-a verificat firele din apa,sau bagajele,fiind trimisi acolo cu martori si probe,dar asta este Romanica,si in jud Hd aceeasi poveste,si peste tot in tara la fel se procedeaza,dar o data pe saptamana nu e destul,si sincer nici asociatile nu fac mai nimic in legatura lor,asta pentru ”ca pot sa nu faca nimic”,macar sa nu le mai dea permis celor ce sunt dovediti braconieri,sau ducerea amenzilor si dovezilor spre dosare penale si altele,si eu sunt in aceeasi situatie cu Dl ”Pescarul28”,cu prietenii facem cateva sute de km sa ne ducem pe ape mai ”bune”si acolo dam de alti braconieri,ba cu grebla,ba cu hatza,ba cu perdeaua,ba cu plasa si cei mai smecheri curent si dinamita.
Asta este.

Sus

MesajScris: 10 Ian 2014, 07:38 
Neconectat

Asta e Romania n-avem ce face atunci, poate ar trebui sa omoram pe cineva sa devenim ascultati, sa se schimbe legislatie, stiu io .....
Mai sper totusi ca mama natura sa inghete muresul si sa lase pestele sa se odihneasca :)

Sus

MesajScris: 10 Ian 2014, 10:13 
Neconectat

Personal va felicit pentru initiativa. Cred ca aceasta este cea mai buna "arma" a noastra, a pescarilor. Adica filme si poze. Asa ii vede toata tara ca sunt niste ticalosi. Si daca la aceste dovezi incontestabile nu se autosesizeaza POLITIA, atunci sa se ia de mana cu braconierii sa fie partasi la infractiuni. Ca tot sunt si politisti printre ei. Mai trebuie sa vedem printre braconieri 2-3 procurori si "adunatura" este completa.
Apropos, pe vremea carei guvernari s-a schimbat legislatia si AJVPS-urile nu mai au drept de control?

Sus

MesajScris: 10 Ian 2014, 15:55 
Neconectat

Astazi am iesit iarasi la podul peste Mures :) surpriza baietii pe pozitii dar mai mult pe maluri pe pod doar cativa si totusi fara jena continuau actiunea " grebla " cu monturi cu pluta cu plumb ...........
Le-am mai facut cate o poza ... (le incarc pe site-ul acesta ca mie mai usor si e al unui prieten din alba, nu fac reclama)
Dar si video ....
https://www.youtube.com/watch?v=lRD6OAHTASg
https://www.youtube.com/watch?v=0wL6vAYe9Kc
Din fericire pentru mine astazi nu le-a mers baietilor cum vroiau ei :)))) a crescut nivelul apei, vant mai tare dupamasa, .... e bine :) cei drept nici io nam prins cleanul cautat cu ficat numai oblete dar miroase mana a peste macar :)
Respecte.

Sus

MesajScris: 10 Ian 2014, 16:11 
Neconectat

mai bine mergeti la biserica ...va rugati ...aprindeti o lumanare ...va este mai de folos decat sa va enervati.
desi nu-mi place ,, prostul,, de Dinescu , la cativa ani dupa revolutie a facut o profetie ce suna cam asa...,, pana nu vom linsa judecatorii , treburile nu vor merge bine,, ...in zilele cand pentru mita de 600 mii euro faci puscarie 1,5 ani iar un bataus ,,violent,, trage cu arma in centrul orasului este judecat in stare de libertate voi vreti puscarie pentru branconaj? ...legile sunt proaste iar politia este legata de maini ...asociatiile ...care ...mai avem asa ceva?... am prieten care pune benzina la masina politiei ca sa poata patrula ...cat de eficient poate sa fie ...mergeti la biserica si va rugati ...aprindeti o lumanare ...

Sus

MesajScris: 10 Ian 2014, 16:29 
Neconectat
Moderator global

Pescarul28 scrie:
Astazi am iesit iarasi la podul peste Mures :) surpriza baietii pe pozitii dar mai mult pe maluri pe pod doar cativa si totusi fara jena continuau actiunea " grebla " cu monturi cu pluta cu plumb ...........
Le-am mai facut cate o poza ... (le incarc pe site-ul acesta ca mie mai usor si e al unui prieten din alba, nu fac reclama)
Dar si video ....
https://www.youtube.com/watch?v=lRD6OAHTASg
https://www.youtube.com/watch?v=0wL6vAYe9Kc
Din fericire pentru mine astazi nu le-a mers baietilor cum vroiau ei :)))) a crescut nivelul apei, vant mai tare dupamasa, .... e bine :) cei drept nici io nam prins cleanul cautat cu ficat numai oblete dar miroase mana a peste macar :)
Respecte.

Azi a mers acolo brigada antibraconaj , pe la 13,30 insa nu mai erau clientii. Am crezut ca i-a speriat ceva inainte... Trimisi pe baza unui telefon dat de "andreas" , care i-a vazut... Politia este dusa de noi , evident n-au cota de carburant...
Asta este , filmati , postati , desi... nu cred ca au rusine...

Sus

MesajScris: 10 Ian 2014, 17:03 
Neconectat

Interesant, eu am fost pe partea cu Oancea intre 11-14.30 si n-a venit nimeni acolo si nu eram singur sau sa controlat doar o parte de mures ca nu inteleg cum e treaba cu controlatu se face sporadic aleatoriu ...???? sau daca nu sunt oameni pe pod atunci nu e nimeni ?? nu vreau sa starnesc ura, dusmanie si alte alea, intreb doar. Interesant e ca unele poze si al doilea film le-am facut intre 14-14.30 interesanta treaba :). Is curios cum arata un control, nu de alta dar pescuiesc de 16 ani si n-am intalnit unul pana acum :).
Salutari.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]