Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 14:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: DIN DRAG PENTRU NATURA , DIN DRAG PENTRU COPII
MesajScris: 15 Sep 2010, 15:17 
Neconectat

Sambata 18 septembrie, la Cluj, este o actiune intitulata DIN DRAG PENTRU NATURA , DIN DRAG PENTRU COPII , organizata de Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie, Inspectoratul judetean de jandarmi si Energofish Cluj.
Se desfasoara concurs de pescuit, duble cu mingea , ping-pong, badminton etc
Participa mass-media si oficialitatile locale.
Locatia lacul 1 Gheorghieni ora 10
Actiunea este organizata pt, copiii defavorizati (saraci), care vor fi in nr de aproximativ 70.
Toti cei ce doresc pot veni cu o sticla de racoritoare si dulciuri, si deasemeni cine doreste poate veni la ora 8 dimineata sa dam o mana de ajutor la amenajarea pistei de concurs, si asistenta copiilor, la pescuit .
Va invitam sa participati cit mai multi, impreuna cu familiile voastre.

www.pescarulclujean.com

Sus

Subiectul mesajului: Re: DIN DRAG PENTRU NATURA , DIN DRAG PENTRU COPII
MesajScris: 18 Sep 2010, 16:18 
Neconectat

Chiar daca vremea a fost capricioasa mici pescasri au venit de dimineata sa castige premiile.Pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor acelor care au venit si au pus umarul la aceasta actiune. Mi de multumiri celor de la Oradea, d-lui Peter, Radu dan, Adi Comanici, Petrescu Marius, consilierilor AJPS-Cluj, Marginean Dorin si Mihai ,si nu in ultimului rand lui Lucian Petruta, Alex Gavan, Kosoros Botond , d-lui Garda precum si domnului ADI DANCIU pentru pelerinele sponsorizate pentru copii si binenteles tuturor pentru ajutor. Multumim Fundatiei Romana pentru Copi, Comunitate si Familie, Inspectoratului Judeten de Jandarmi Mircea Vaida Voievod pentrutoata logistica si devotamentul pentru realizarea acestei actiuni. Multumesc de asemenea clubului Universitatea Cluj pentru frumoasele cadouri facute copiilor, pentru Cristi Panin care a dat din partea lui 3 sapcute cu autografele tuturor jucatorilor de la CFR-Cluj, doamnei Zvetlana patroana magazinului Titan pentru dulciurile aduse copiilor. Multumim tuturor colaboratorilor pentru frumoasa activitate desfasurate azi pe malul lacului Gheorgheni din Cluj.
Azi am vazut copii saraci fericiti !!!!!!

Sus

MesajScris: 18 Sep 2010, 18:57 
Neconectat

Felicitari tuturor organizatorilor pentru inima mare de care au dat dovada,si tinerilor Alex,Radu,Boti,Luci,si nu in ultimul rand lui Mihaita Marginean:) ;) Felicitari!

Sus

MesajScris: 18 Sep 2010, 22:07 
Neconectat

felicitari lui andrei pentru initiativa ;)

Sus

MesajScris: 19 Sep 2010, 06:38 
Neconectat

pandrei scrie:
Chiar daca vremea a fost capricioasa mici pescasri au venit de dimineata sa castige premiile.Pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor acelor care au venit si au pus umarul la aceasta actiune. Mi de multumiri celor de la Oradea, d-lui Peter, Radu dan, Adi Comanici, Petrescu Marius, consilierilor AJPS-Cluj, Marginean Dorin si Mihai ,si nu in ultimului rand lui Lucian Petruta, Alex Gavan, Kosoros Botond , d-lui Garda precum si domnului ADI DANCIU pentru pelerinele sponsorizate pentru copii si binenteles tuturor pentru ajutor. Multumim Fundatiei Romana pentru Copi, Comunitate si Familie, Inspectoratului Judeten de Jandarmi Mircea Vaida Voievod pentrutoata logistica si devotamentul pentru realizarea acestei actiuni. Multumesc de asemenea clubului Universitatea Cluj pentru frumoasele cadouri facute copiilor, pentru Cristi Panin care a dat din partea lui 3 sapcute cu autografele tuturor jucatorilor de la CFR-Cluj, doamnei Zvetlana patroana magazinului Titan pentru dulciurile aduse copiilor. Multumim tuturor colaboratorilor pentru frumoasa activitate desfasurate azi pe malul lacului Gheorgheni din Cluj.
Azi am vazut copii saraci fericiti !!!!!!

Multumiri deasemeni lui Budusan Lucian si lui Socaci Dan.
Oradenii au fost Victor si Cristi Nagy.

www.pescarulclujean.com

Sus

MesajScris: 19 Sep 2010, 14:30 
Neconectat

DIN DRAG PENTRU NATURA , DIN DRAG PENTRU COPII !

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
acestia sunt principalii organizatori al evenimentului , dar au fost si f. multi voluntari (chiar daca vremea nu a fost favorabila) care au dat o mina de ajutor si au adus citeva cadouri pt. copii (fiecare , cit si ce a putut) :gentleman:
citeva poze si cu ei si pregatirile din-aintea concursului
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
dupa cum se vede , vremea nu a vrut sa tina cu noi :|
Imagine

Imagine

Imagine
un voluntar deosebit ! , a venit in carucior , din pacate nu i-am retinut numele :oops: , dar cu certitudine va spun ca este un om cu un suflet mare , m-am simtit onorat sa pot fi alaturi de el !
Imagine

Imagine

Imagine
chiar si acest catel de cartier (vagabond) a simtit nevoia sa n-i se alature !
Imagine

Imagine

Imagine
pista de concurs , Gheorgheni 1
Imagine
testarea apei facuta de Mihai M. asistat de citiva voluntari
Imagine

Imagine

Imagine
unii depanau amintiri din tinerete
Imagine
si podiumul este pregatit
Imagine
incep sa apara si ce-i pt. care s-a organizat acest eveniment
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
cred ca el este cel mai tinar concurent :)
Imagine

Imagine

Imagine
nada , momeala , vergile , liniile , plasele pt. pastrarea capturilor si pelerinele au fost oferite de Energofish , toate ustensilele au ramas la concurenti dupa desfasurarea competitiei !
Imagine
copiilor l-i se arata cum se prepara nada
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
o imagine in ansamblu
Imagine

Imagine
cei doi copii pe care i-am supravegheat si ajutat eu ,
in prima poza este Gheorghina si a prins 80 gr de pesti
in a doua poza este Sami , el a reusit sa prinda 180 gr ,
felicitari pt. acesti copii minunati , multi dintre ei nu au mai pescuit pina acum
printre altele s-a mai desfasurat si un concurs de duble
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
copii asista si urmaresc cu mult interes
Imagine
oficialitatile calculeaza si complecteaza clasamentul
intre timp jandarmii fac o demonstratie de dresaj cu ciini
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
copii alaturi de cainii dresati
Imagine

Imagine

din pacate nu am mai reusit sa participam si la festivitatea de premiere :( (a trebuit sa mergem la tren)
dar pt. mine si Cristi N. va ramine o zi de neuitat , chiar daca n-am vazut fata soarelui si aproape tot timpul a plouat
in rest ce sa mai spun !? , o initiativa de laudat , oameni minunati , am vazut copii fericiti cu fetele senine si zimbete sincere
sa de-a Dumnezeu sa se organizeze cit mai multe astfel de activitati (peste tot in tara) si tot respectul pentru cei care mai au timp si putere sa se gindeasca si la semenii lor mai necajiti ! :gentleman:

ps.

imi cer scuze ca nu am trecut numele nimanui , nu ii cunosc pe toti , asa ca am considerat ca e mai corect sa nu trec nici un nume (sa nu defavorizez pe nimeni)
imi cer scuze si pt. calitatea mai slaba a pozelor (au fost facute cu un tel. mobil)

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 19 Sep 2010, 15:48 
Neconectat

Multumim domnule Victor pt pozele frumoase. :)

Felicitari participantiilor si organizatorilor, la cat mai multe desfasurar de genul. :D

Pacat ca vremea buna nu a tinut cu voi :cry:

Marius Osan.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2010, 16:27 
Neconectat

Maryus scrie:
Multumim domnule Victor pt pozele frumoase. :)

Felicitari participantiilor si organizatorilor, la cat mai multe desfasurar de genul. :D

Pacat ca vremea buna nu a tinut cu voi :cry:

ai vazut zimbetul de pe fata acelor copii ?
acel zimbet valoreaza mai mult decit orice pe lumea asta si cred ca nici un efort nu e prea mare daca reusesti sa faci pe cineva fericit , chiar si pentru o clipa ! :)

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 19 Sep 2010, 16:43 
Neconectat

FELICITARI PT ACEST CONCURS!!!!!

PS PETRUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aia e geaca mea :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:

Sus

MesajScris: 19 Sep 2010, 17:59 
Neconectat

A fost un concurs superb din toate punctele de vedere. Copiii au fost incredibili, indiferent de cat de tare a plouat ei au ramas cu aceeasi buna dispozitie si nu au renuntat la nicio activitate, indiferent ca a fost vorba de pescuit, ping-pong sau concursul de sarituri cu coarda.
Toti copiii s-au simtit bine, s-au distrat, au primit premii: fiecare copil a primit cate o varga de 3 sau 4 metri cu linie si un juvelnic pentru concurs, iar dupa concurs au pastrat lucrurile primite.
Trebuie sa recunosc si eu ca marele castig personal a fost la finalul zilei cand o fetita pe care am supravegheat-o in prima mansa a venit sa-mi multumeasca impreuna cu mama ei "ca am invatat-o sa pescuiasca". Acesta a fost cel mai mare premiu castigat de mine vreodata, ca sa nu mai spun de multitudinea de copii care s-au dovedit interesati in a continua sa pescuiasca in continuare, intrebandu-ne daca vom fi si a doua zi acolo.
Vreau sa-i felicit pe oganizatori pentru efortul depus si pentru ca nu au tinut vorba de criza atunci cand a venit vorba de copii, dar si pe cei care au ajutat la organizare si la supravegherea, sper, viitorilor pescari sportivi.
Personal sper ca acest concurs sa fie primul dintr-un lung sir.

The more I practice the luckier i get!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]