Bogdanleu a scris
Citat:
"Am fost trimis special al revistei" / un fel de corespondent de razboi mega acreditat peste tot, cu mega aparaturi din viitor conectate la toate serverele importante.
Hai sa fim seriosi nea Pityu, Pescar Modern este cel mult o revista comica, de umor piscicol..........Am incercat si yo sa colaborez cu domnul Tarus dar "nu mi-am gasit locul" ca sa ma exprim foarte plastic............
Raman surprins sa te aud vorbind asa Bogdane. Cum adica? Nu poti sa fi trimis special la un Campionat Mondial ca sa scrii un articol despre eveniment, decat daca esti ultrautilat "cu mega aparaturi din viitor". Pentru o revista iti trebuie un aparat foto pentru cateva imagini si restul e de la tine, de la participanti, etc.
Apoi zici ca Pescar Modern e cel mult o revista comica de umor piscicol, dar la care ai colaborat si tu fara insa a-ti gasi locul
Pai tu colaborezi cu reviste comice de umor piscicol? N-am inteles
Gasesc postarea ta cel putin jignitoare si lipsita de fair-play. Culmea e ca eu nu te-am jignit nici odata, ba dimpotriva, cat am putut te-am ajutat cel putin cand erai la Replica Hunedoreana. Pacat! Nu te-as fi crezut in stare de asa ceva!