Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 17:22

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu intra aici!
MesajScris: 19 Mar 2013, 23:05 
Neconectat

Vlade, asta nu e utilă deloc dar bormașina e sfântă. Când o să mai crești (în pescuit) o să vezi că nu mai concepi făcutul nadei fără ea, mai ales când ești in criză de timp. Cu bormașina faci nada pentru 4 inși până faci cu mâna nada pt 1 persoană.

Ar fi trebuit să îi vezi pe băieți când au venit la un concurs cu malaxorul de beton ca să facă nada!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Mar 2013, 23:23 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Vlade, asta nu e utilă deloc dar bormașina e sfântă. Când o să mai crești (în pescuit) o să vezi că nu mai concepi făcutul nadei fără ea, mai ales când ești in criză de timp. Cu bormașina faci nada pentru 4 inși până faci cu mâna nada pt 1 persoană.

Ar fi trebuit să îi vezi pe băieți când au venit la un concurs cu malaxorul de beton ca să facă nada!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Iti garantez ca nu voi mai ( creste in pescuit)....raman la stadiul asta de novice.

:))))) m-am saturat efectiv de subiectul asta cu bormasina, pe bune te simti asa de afectat?:))

Sus

MesajScris: 19 Mar 2013, 23:37 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Exista un mare avantaj.. tu cat de des tragi cu prastia de nada...pe pluta?
Dar intradevar se poate foarte bine si fara.

Recunosc ca nu trag des cu prastia...daca vreau sa-mi momesc locul la 13 metri cat are rubeziana, iau frumos bulgarele de nada in mana si il arunc:))))))))) sa nu tragi concluzii gresite...Prastia e un accesoriu OK :)) n-am nimic cu ea....dar sa nu crezi ca daca bulgarii au acelasi diametru si aceeasi greutate vei lansa cu prastia in acelasi loc....la 13 metri poate ca da

Sus

MesajScris: 20 Mar 2013, 07:14 
Neconectat
Moderator global

Prietene, chestia aia e pentru tras cu prastia, nu pentru bulgarii de rube.
Clar nici eu nu folosesc asa ceva, dar poate fi utila pt altii.....nu e o prostie 100% e doar 75%

Sus

MesajScris: 20 Mar 2013, 07:59 
Neconectat
Administratorul site-ului

nutzu_z scrie:
....Ar fi trebuit să îi vezi pe băieți când au venit la un concurs cu malaxorul de beton ca să facă nada!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uite inculpații, mai jos :lol: :lol: :lol: .Scula a fost asigurată de gazda unde ne-am făcut veacul, aveau si baieții pe ale lor, dar asta big a făcut ravagii :lol: :lol: :lol: , super utilă ;) În trei minute nada a fost zăpăcită rău de tot :lol: Manual îți ia de zece ori mai mult timp, la cantitate mare ;) . A fost show maxim :lol:

La capitolul bulgări, doar să-ți fie lene să te ridici de pe ladă ca să-i dai cu praștia la 13 m, mi se pare mai precis manual. Și manual și cu praștia la distanță totul ține de exercițiu și de rutină ca să ajungi la precizia maximă. Statul mult timp pe-acasă dăunează grav...aruncărilor :lol: :lol: :lol:
Pentru viermi, pelete, boabe, e altceva, se impune praștia mică sau cupa. Doar păreri..... ;) ;)

Imagine

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Ultima oară modificat de pandy pe 20 Mar 2013, 16:22, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 20 Mar 2013, 13:00 
Neconectat

Foarte tare poza Pandy...am trait s-o vad si pe asta:))....oricum era caterinca , dupa zambetul lor imi dau seama dar nu m-as mira sa vad in curand pe cineva cu malaxor :))...generator + malaxor puternic...vreo 7 bacuri pline cu nada si iti deschizi afacere pe malul apei...la fiecare kil de nada preparata se ofera cate o cupa de facut bulgari si crema de maini...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]