Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 01:04

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Piturca si traditii romanesti
MesajScris: 21 Noi 2013, 21:46 
Neconectat

rcorbu scrie:
truia scrie:
Ma doare sa spun ( ca e oltean!!) dar Piturca este un bou absolut!...Nu mai vorbim de prestanta, de maniere , de cultura .... sa ne limitam la fotbal si la incapatanarea une federatii de a mentine pe banca un om care n-are nimic in comun cu sportul asta!
Un inept agramat care in afara de tupeu , nesimtire si incapatanare nu prezinta alte calitati!...Poate doar stiinta de a trisa pe la cazinouri!

Desi prin cine stie ce noroc Romania a mai obtinut cate un rezultat pe ici pe colo...de cand Piturca ae antrenor echipa nu joaca absolut nimic!!!
Nu am reusit niciodata sa batem o echipa din top 30...ne limitam sa ne scremem sa facem vreun egal sau sa pierdem cu 1-0!
O fi si faptul ca nu mai avem jucatori.... aia e!...sa pierdem! ..dar sa pierdem cu fruntea sus!

Imi este absolut jena sa invit vreun prieten sa vedem impreuna un meci de fotbal al Nationalei!... Orice echipa de liga a doua din Ghana joaca mai frumos, mai combinativ si mai in viteza decat echipa noastra nationala!...Atat de anost, de plictisitor si de inept este jocul nostru de, si va rog sa nu radeti de mine, de multe ori mi se intampla sa adorm la televizor ( si dupa ora locala de aici jocurile sunt pe la 6-7 seara...adica nu tarziu!!!)....

Las pe altii sa faca analiza si statisticile strict tehnice...mi-e atat de greata incat imi vine sa borasc!!!

Ca un amanunt picant va spun ca Ambasadele Romaniei si Greciei au organizat impreuna vizionarea meciului ( pentru cetatenii tarilor respective...va dati seama ca pe ceilalti oameni ..albi sau negri fara deosebire, i-a durut fix in cur de meciul Romaniei...toata lumea a urmarit Portugalia si Franta...Croatia parea deja stiut!...iar de Romania nu i-a pasat nimanui!!). Va dati seama ca am fost tinta bascaliei generale a vecinilor balcanici!

Si daca tot veni vorba de alte meciuri: ati vazut Ukraina??!!...daruire, lupta, scarificiu... demna de toata admiratia echipa asta!!!!..Bravo lor...rezultatul de 2-0 este absolut meritat...au ratat inca de doua ori pe atat si arbitrul le-a refuzat un penalty absolut clar!!... Cred c-o sa ramanem acasa sa jucam niste miute amicale cu Franta...alta echipa de cacat care in afara de Ribery nu mai are nici un jucator!...

Va deplang sincer ca nu aveti ce echipa sa sustineti la mondiale!!... Macar eu ma consoluez sustinand Ghana care a devenit o prezenta absolut regulata la mondiale!

Wu kum apem, apem beba! Go Black Stars!

Da voi ce vreti ? numai Mihai Viteazul, Brancusi, Gica Popescu..mai trebui si cate un Piti, sa echilibreze Oltenia cu restul tarii !!!! :lol: :lol:

Sau poate vreun "Popescu" ...ca si el e Oltean ;) :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]