Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 02:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: BRACONIERI pe Mures langa ALBA IULIA
MesajScris: 03 Mar 2014, 21:37 
Neconectat

pai atunci inseamna ca abereaza politia?...cuvantul tau impotriva cuvantului lor...ceva nu bate...si in autobuz nu trebuie sa ma duc la autogara sa imi procur bilet,il gasesc la fata locului...eu nu am zis ca nu platesc,dar sa vina cineva sa-mi dea bilet...sa ca sa vezi ca nu ma sustrag de la chestii de astea sunt pe acelasi permis anpa si la scobarul si la ajvps(s-ar putea sa fi gresit numele dar nu ma mai duc pana la masina sa ma uit) alba.

Sus

MesajScris: 03 Mar 2014, 22:26 
Neconectat
Moderator global

De acord pana la un punct , insa nu suna a sustragere si a scuze faptul ca nu-ti cumperi in puii mei permisul pe un an , ci astepti "cu ziua/saptamana/luna" , pe mal , sa vina cineva acolo , sa-l achiti? Daca esti pescar , ai un permis ANPA(nu-ti trebuie 2) , de ce nu platesti permisul pur si simplu , fara atatea complicatii? Asta daca vrei sa pescuiesti linistit , caci de fapt vorbim de o suma anuala egala cu o zi pe o balta privata...Nu se poate simplu , preferi varianta complicata ? Vorbeam aici de buna credinta , de onestitate. De ce trebuie sa vina cineva la tine sa-ti incaseze ziua , nu-i mai firesc sa mergi tu sa-ti platesti taxa de acces pe o saptamana ? Mentalitatea "poate scap" este destul de paguboasa la romani si totodata riscanta. Nu te lasa amortit de ce spun unii sau altii , se numeste dezinformare pe mal , pe spatele permisului ANPA , repet , scrie pe ce ape iti da dreptul sa pescuiesti. Citeste si posteaza aici , sa putem divaga. ;)

Sus

MesajScris: 04 Mar 2014, 06:34 
Neconectat

alin din cate stiu eu esti din alba...ce a facut ajvps-ul sau scobarul in lunile decembrie si ianuarie ?(doar cu politia m-am intalnit,eu,)...legat de braconatul la podul peste mures la partos?...crede-ma ca ma durea faptul asta si si pe grupul meu de prieteni ,mai ales ca vine primavara si ne scoatem feederele si o sa dam in plasa formata de fire de 40-50.
am la ambele deoarece vreau sa pescuiesc si pe sebes si si pe mures,... legat de avrig in cazul in care am timp cand trec pe acolo ,ma bag 30-45 min ,dar stii cum este se pot intampla multe in acest timp,eu la asta ma refer,pt 1 ora max 3(nu s-a intamplat dar cine stie) sa ma duc sa platesc taxa si la sibiu?

Sus

MesajScris: 04 Mar 2014, 21:58 
Neconectat

Ajvps Sibiu este singura asociatie care a pus la dispozitia pescarilor din Romania un cont la banca Transilvania unde se poate achita tariful de acces saptamanal/lunar/anual si putand pescuii cu dovada de la banca.Cine vrea sa isi incerce norocul o face si amenda poate fi contestata. E dreptul fiecaruia.
Cine vrea sa plateasca o face, cine nu, vrea sa fenteze si cauta scuze.Si probabil e mult 12 lei saptamana.

http://www.turnulsfatului.ro/24433/cum- ... ecare.html

Sus

MesajScris: 05 Mar 2014, 10:45 
Neconectat

adica 15.50 lei / saptamana ca punem si cei 4 lei comision bancar....m-am hotarat ,cand mai trec pe la avrig am sa-mi mananc pachetul pus de acasa in cele 30 min pauza de masa si ma duc eu la mine in judet ca si asa sunt inscris si platesc autorizatii si la ajps alba si la scobarul...

Sus

MesajScris: 05 Mar 2014, 13:42 
Neconectat

:mrgreen: sunt la turnu rosu...nu se folosesc plute :cry: ...rectific,5 pe pod :twisted: ,3 pe placi :twisted: si inca cinci sub pod dar astia erau de-a mei. am stat circa 35 min si cei cu plutele scoteau obleti iar cei :twisted: scoteau scobari..tare

Sus

MesajScris: 07 Mar 2014, 08:49 
Neconectat

sibiule sibiule ...inca ceva nu merge...uite de exemplu ieri la calan pe raul strei control de la jandermerie,politie si asociatiile din zona. Am intrebat dupa ce am aratat actele daca pot sa pescuiesc fara sa iau amenda...raspunsul a fost exact pe care il asteptam,adica contra valorii de 5 lei ziua de pescuit ,cu chitanta taiata pe malul apei,dar am intrebat si faptul ca a taia chitanta pe malul apei este infractiune dupa cum spuneti voi...raspunsul a fost iarasi clar..."aberati"...asa ca timpul de masa alocat de 30 min/zi am sa scot batul si am sa dau si in sibiu. nu aveti decat sa veniti pe malul apei sa taiati chitante...poate asa mai fug si braconierii si ne lasa in pace.(avrig,turnu rosu,etc)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: 07 Mar 2014, 18:29 
Neconectat

Acum 10 minute, am primit un telefon de la un amic pescar, sa mergem maine la un pescuit in zona Sibiu! As vrea sa-l intreb pe domnul Alex( alem), cum as putea eu sa ma duc la ora asta sa-mi platesc taxa la banca? :x Sau la Sibiu se poate merge doar cu "programare" cu cateva zile inainte, ca sa ai timp sa ajungi la banca? Din experienta, cele mai frumoase partide de pescuit, au fost cele neprogramate, exact ca aceasta de maine! Asa ca va astept cu drag la controale, pentru ca ADEVARATUL DUSMAN( vezi hatarul, parasutistul, plasarul) nu doarme, dar veniti va rog ca toti ceilalti ( Covasna, Fagaras, Buzau-ca sa-i exemplific doar pe cei din zonele unde merg la pescuit) cu chitantierul, si va platesc cu cea mai mare placere! Cat despre amenda, m-am interesat si eu si ...sa fim seriosi! :o Si pentru pensionari, ce solutii aveti? sau vreti sa cred, ca aveti pretentia sa intre pe net, sa va caute site-ul, contul...etc, si sa mearga si ei la banca? Mai ganditi-va si la ei!

Ultima oară modificat de dodost pe 07 Mar 2014, 20:44, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 07 Mar 2014, 19:22 
Neconectat

like, dodost!
mai dai in plm cu contoalele, il .ut in bot daca imi invoca mie ca nu am dreptul sa pescuiesc intr.o apa ca nu am pe permis cerneala asociatiei pe care o slujeste respectivul domn!! imi cheltui ultimul leut si ma duc cu el pana in panzele albe! pe aia cu parapantele nu.i vad, pe lucratorii de la hidrocentrale care electrocuteaza la fel...
ii fuck betele guler...

Sus

MesajScris: 08 Mar 2014, 13:03 
Neconectat
Moderator global

bogdansalk scrie:
alin din cate stiu eu esti din alba...ce a facut ajvps-ul sau scobarul in lunile decembrie si ianuarie ?(doar cu politia m-am intalnit,eu,)...legat de braconatul la podul peste mures la partos?...crede-ma ca ma durea faptul asta si si pe grupul meu de prieteni ,mai ales ca vine primavara si ne scoatem feederele si o sa dam in plasa formata de fire de 40-50.
am la ambele deoarece vreau sa pescuiesc si pe sebes si si pe mures,... legat de avrig in cazul in care am timp cand trec pe acolo ,ma bag 30-45 min ,dar stii cum este se pot intampla multe in acest timp,eu la asta ma refer,pt 1 ora max 3(nu s-a intamplat dar cine stie) sa ma duc sa platesc taxa si la sibiu?

Din pacate , politia a venit cu AJVPS-ul , ca n-au cota de carburant... singuri au fost de vreo 2 or , dar n-au stiut ce sa controleze. Ca sa-ti raspund , vom rezolva problema strict romanester. Se lucreaza la o documentatie prin care solicitam ca zonele din amonte-aval poduri Mures ( toate podurile) sa fie declarate zone de protectie/refugiu sau cum se vor numi , in care pescuitul va fi interzis. Nu se poate face fata braconajului , acesta este adevarul , asa ca alegem varianta dura , o taiem la toata lumea. ;) Si nu vor avea acces sa pescuiasca nici unii , nici cei corecti(cred ca le facem un bine) si nici braconierii( nu vor mai avea pe ce sa-si cumpere bautura...). Asta ca sa-ti raspund.

Hamstere , de cand puii mei esti asa revolutionar? Cum vrei sa se asigure paza , populari , bla-bla pe de o parte , cand ti se pare normal sa nu dai nenorocitii aia de bani , cat un pachet de tigari. Mancate-ar motanu' meu , sa te manance. :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]