Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 23:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: BRACONIERI pe Mures langa ALBA IULIA
MesajScris: 08 Mar 2014, 21:50 
Neconectat

aici ai gresit...am zis ca stau langa ei ...poate reusesc sa mai conving din ei...poate daca ma vede cu pescuiala de finete se iau dupa mine

Sus

MesajScris: 08 Mar 2014, 22:08 
Neconectat

bogdansalk scrie:
aici ai gresit...am zis ca stau langa ei ...poate reusesc sa mai conving din ei...poate daca ma vede cu pescuiala de finete se iau dupa mine

Nici o sansa...am incercat noi iarna asta la Avrig, cu 2 copii de vreo 10-12 ani, care dadeau la greblat cot la cot cu ceilalti 20-30 care practicau acelasi "stil' ,le-am oferit pute, carlige...etc, dar degeaba, le intrase braconajul deja in sange! :( Trist, dar adevarat! :cry:

Sus

MesajScris: 09 Mar 2014, 06:51 
Neconectat

da da, mie mi s-a intamplat invers...am ajuns la nr de 3 oferte...ziceau ca nu inteleg de ce nu vreau sa prind peste si eu, ca ma" invata" ei.

Sus

MesajScris: 09 Mar 2014, 18:35 
Neconectat

alintudose scrie:
Din pacate , politia a venit cu AJVPS-ul , ca n-au cota de carburant... singuri au fost de vreo 2 or , dar n-au stiut ce sa controleze. Ca sa-ti raspund , vom rezolva problema strict romanester. Se lucreaza la o documentatie prin care solicitam ca zonele din amonte-aval poduri Mures ( toate podurile) sa fie declarate zone de protectie/refugiu sau cum se vor numi , in care pescuitul va fi interzis. Nu se poate face fata braconajului , acesta este adevarul , asa ca alegem varianta dura , o taiem la toata lumea. ;) Si nu vor avea acces sa pescuiasca nici unii , nici cei corecti(cred ca le facem un bine) si nici braconierii( nu vor mai avea pe ce sa-si cumpere bautura...). Asta ca sa-ti raspund.

Astept cu nerabdare si sper sa isi dea silinta organele abilitate sa instituie aceasta zona de protectie amonte-aval de poduri
prefer 10 km de zona de protectie decat ALTELE ..... dar sper ca nu se face doar pe foaie :lol: ci si in teren. astept sa vad cu ochii mei asta si atunci o sa zic da jos palaria, deci se poate face orice contra braconajului daca se si pune la treaba creierului :D

Sus

MesajScris: 09 Mar 2014, 22:34 
Neconectat

alintudose scrie:
Ca sa-ti raspund , vom rezolva problema strict romanester. Se lucreaza la o documentatie prin care solicitam ca zonele din amonte-aval poduri Mures ( toate podurile) sa fie declarate zone de protectie/refugiu sau cum se vor numi , in care pescuitul va fi interzis. Nu se poate face fata braconajului , acesta este adevarul , asa ca alegem varianta dura , o taiem la toata lumea. ;) Si nu vor avea acces sa pescuiasca nici unii , nici cei corecti(cred ca le facem un bine) si nici braconierii( nu vor mai avea pe ce sa-si cumpere bautura...). Asta ca sa-ti raspund.

Hamstere , de cand puii mei esti asa revolutionar? Cum vrei sa se asigure paza , populari , bla-bla pe de o parte , cand ti se pare normal sa nu dai nenorocitii aia de bani , cat un pachet de tigari. Mancate-ar motanu' meu , sa te manance. :twisted:

Adevarul e ca aveti o apa in administrare pe care cu banii aia multi / putini aveati datoria sa o protejati. Nu ati reusit, ba nu...ati esuat lamentabil. S-au urcat braconierii calare pe pod si au violat Muresul toata iarna, iar solutia voastra e sa ne f.teti pe toti?! Ce-ar fi sa va faceti treaba si sa protejati apa pe care voi ati cerut-o in administrare?

Sus

MesajScris: 10 Mar 2014, 11:24 
Neconectat

Mda, tot citesc in stanga si in dreapta, ala zice asa ala zice altcumva... :)
Bun, ce ma fac eu ( eu stiu ce am de facut, dar va intreb pe voi in situatia asta ) am platit cotizatia ANPA + cotizatia membru la asociatia Esox Bistrita, pe 2014, pana aici e bine, maine sau poimane vin la Alba si poate, fac o pescuiala si pe Muresul meu drag, lasat in urma...asta e viata, si vine nenea controlu, arat ce am de aratat, i zic ca platesc taxa de acces, pe o saptaman sa zic ( pe la noi se poate si pe malul apei), risc sa fiu refuzat, si sa fiu incadrat cum CA NU AS FI IN REGULA, chiar daca am platit pe anul in curs ANPA,si taxa la asociatia din localitatea in care stau??
Sa va aud 8-)

P.S:Frumos ar fi, sa ma iau la plimbare pana la AJVPS, si sa le platesc taxa de acces pe anul in curs, nu?
Dar daca esti trecator, cum au zis antevorbitorii, domne cele mai bune partide is cele adhoc, atunci ma pot justifica ca nu am avut cum sa ajung sa platesc??? SI , ca om corect ce sunt, am aratat actele din alta localitate si platesc taxa de acces !!!
Unde nu-i bine?
In cazul meu, analizam.

Sus

MesajScris: 10 Mar 2014, 12:08 
Neconectat

eu vreau 30 min de liniste o data la 2 saptamani pe apele din sibiu...oare am cerut prea mult?...ma recunosti usor datorita faptului ca sunt cu pantaloni de stofa si sacou :cry: .
ps.cu alba am rezolvat usor ca de aici sunt,adica am anpa,membru scobarul si la cei de la ajps alba cred ca tot membru sunt ca doar am mai platit 48 de lei...in hunedoara am rezolvat si acolo ,ei taind chitanta pe malul apei,adica 5 lei...singura problema care trebuie sa o rezolv este sibiul,unde nu pot sa platesc taxa lor pt ca nu stiu cand ajung in zona si nici macar ziua,darminte ora,ce sa fac?

si legat de braconaj ,ideea este buna cu interzicerea pescuitului sub pod si asa noi nu avem loc .

Sus

MesajScris: 10 Mar 2014, 13:11 
Neconectat
Moderator global

Hai sa va spun cum am facut eu anul trecut
Am avut permis la alba. M-am mutat cu lucru la targu mures. Mi-am platit si la targu mures taxa de membru de20 lei. Si am pescuit tot anul. Face-ti la fel si ati rezolvat problema , fiindca permisul anpa e unic per persoana.

Sus

MesajScris: 10 Mar 2014, 13:24 
Neconectat

Domnu Andrei, permisu ANPA desi e unic per persoana , il platim ANUAL, atentie, nu cum se vehiculeaza ca e valabil 8 ani (cel putin asta din 2012, pe verso are 8 cadrane) si ca nu ar mai trebui platit (asa ar fi corect),e drept, pe asociatii nu le ajuta aia 30 de lei , contravalorea lui...

Sus

MesajScris: 10 Mar 2014, 13:51 
Neconectat
Moderator global

Bineinteles ca e anual permisul anpa.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]