Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 00:11

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: BRACONIERI pe Mures langa ALBA IULIA
MesajScris: 10 Mar 2014, 16:09 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Hai sa va spun cum am facut eu anul trecut
Am avut permis la alba. M-am mutat cu lucru la targu mures. Mi-am platit si la targu mures taxa de membru de20 lei. Si am pescuit tot anul. Face-ti la fel si ati rezolvat problema , fiindca permisul anpa e unic per persoana.

Sincer, as plati imediat, taxa aia de 20 ron in plus, cum se face la Brasov,sau Fagaras, ca sa nu mai am dureri de cap, dar din pacate la Sibiu, cand am cautat, am constatat ca taxele sunt mult mai mari! :shock: Daca ai permis la alta asociatie, la ei este ca si cand nu ai avea de loc, adica: anual:98 ron, lunar 55 ron, si saptamanal 11,50 ron, la care se adauga 4 ron comision la banca, de fiecare data cand vrei sa platesti :evil: http://apssibiu.ro/wp/?page_id=227 :oops:. Si merg doar de cateva ori pe an pe acolo. ;) Singura solutie pe care o vad, ca sa nu mai am dureri de cap la anul, este sa gasesc pa cineva care are drum pe la Sibiu, sa-i dau permisul sa mi-l vizeze, si apoi sa platesc la Brasov sau Fagaras cei 20 ron in plus.. :) Anul asta e tardiv... ;)

Sus

MesajScris: 10 Mar 2014, 19:54 
Neconectat
Moderator global

pescar_alba scrie:
alintudose scrie:
Ca sa-ti raspund , vom rezolva problema strict romanester. Se lucreaza la o documentatie prin care solicitam ca zonele din amonte-aval poduri Mures ( toate podurile) sa fie declarate zone de protectie/refugiu sau cum se vor numi , in care pescuitul va fi interzis. Nu se poate face fata braconajului , acesta este adevarul , asa ca alegem varianta dura , o taiem la toata lumea. ;) Si nu vor avea acces sa pescuiasca nici unii , nici cei corecti(cred ca le facem un bine) si nici braconierii( nu vor mai avea pe ce sa-si cumpere bautura...). Asta ca sa-ti raspund.

Hamstere , de cand puii mei esti asa revolutionar? Cum vrei sa se asigure paza , populari , bla-bla pe de o parte , cand ti se pare normal sa nu dai nenorocitii aia de bani , cat un pachet de tigari. Mancate-ar motanu' meu , sa te manance. :twisted:

Adevarul e ca aveti o apa in administrare pe care cu banii aia multi / putini aveati datoria sa o protejati. Nu ati reusit, ba nu...ati esuat lamentabil. S-au urcat braconierii calare pe pod si au violat Muresul toata iarna, iar solutia voastra e sa ne f.teti pe toti?! Ce-ar fi sa va faceti treaba si sa protejati apa pe care voi ati cerut-o in administrare?

Adevarat , avem dificultatiin a prinde braconierii , lege este de asa natura incat nu prea sunt sanse. Insa , asa cum stim sa o administram , vom face zone de protectie , cum am zis. Ca-ti place , ca nu. Asa vor scapa tone;le de peste braconat , cu riscul de a fi injurati de unii ca tine , ca nu mai prind legal si corect kilogramele. Insa sunt curios cum va descurcati la scobarul , acum se braconeaza pe rau. Despre protejat apa care o avem in administrare , este greu cu legislatia de azi , insa ne descurcam.Ca-n Romania , dansand printre texte de legi , folosind ce putem si cum putem , eu zic in folosul Muresului si al pescarilor. Sau vrei mai bine cateva kile de peste?
Despre regulile de pescuit , chiar nu vrea nimeni sa scrie ce vede pe spatele permisului ANPA ? Cum ca pescarii sunt obligati sa respecte regulamentul de pescuit al celui care are in administrare zona respectiva , iar in acela scrie cum se practica pescuitul de catre trecatori , nu mai lansati pareri... Nu vorbesc despre cum este mai usor pentru unii , vorbersc despre cum trebuie respectate legile .

Sus

MesajScris: 10 Mar 2014, 21:04 
Neconectat

Bun, AJVPS Alba, ia (percepe)taxa de acces pe malul apei (apa din administrare), si o lasam asa...ca in tren :) ?
Merci,

Sus

MesajScris: 10 Mar 2014, 22:34 
Neconectat

alintudose scrie:

Adevarat , avem dificultatiin a prinde braconierii , lege este de asa natura incat nu prea sunt sanse. Insa , asa cum stim sa o administram , vom face zone de protectie , cum am zis. Ca-ti place , ca nu. Asa vor scapa tone;le de peste braconat , cu riscul de a fi injurati de unii ca tine , ca nu mai prind legal si corect kilogramele. Insa sunt curios cum va descurcati la scobarul , acum se braconeaza pe rau. Despre protejat apa care o avem in administrare , este greu cu legislatia de azi , insa ne descurcam.Ca-n Romania , dansand printre texte de legi , folosind ce putem si cum putem , eu zic in folosul Muresului si al pescarilor. Sau vrei mai bine cateva kile de peste?
Despre regulile de pescuit , chiar nu vrea nimeni sa scrie ce vede pe spatele permisului ANPA ? Cum ca pescarii sunt obligati sa respecte regulamentul de pescuit al celui care are in administrare zona respectiva , iar in acela scrie cum se practica pescuitul de catre trecatori , nu mai lansati pareri... Nu vorbesc despre cum este mai usor pentru unii , vorbersc despre cum trebuie respectate legile .

Explica-mi te rog cum va impiedica actualul statut juridic al sectorului respectiv de Mures sa va faceti treaba. Singurii pescari in care veti lovi cu initiativa voastra sunt cei corecti...pentru braconieri e curpapir.

Nu sunt nici membru Ajvps, nici Scobarul. Vad ca sunt multi pe aici care nu inteleg ca nu e vorba despre 2 lei, 20 lei sau 200 lei. E vorba despre o chestiune de principiu: nu mai cotizez niciunde pana nu vad ca banii sunt folositi in folosul apei/pestilor/pescarilor!

Sus

MesajScris: 11 Mar 2014, 17:52 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Hai sa va spun cum am facut eu anul trecut
Am avut permis la alba. M-am mutat cu lucru la targu mures. Mi-am platit si la targu mures taxa de membru de20 lei. Si am pescuit tot anul. Face-ti la fel si ati rezolvat problema , fiindca permisul anpa e unic per persoana.

A scis un coleg ce inseamna sa pescuiesti in sibiu

Sus

MesajScris: 16 Mar 2014, 11:38 
Neconectat

http://www.youtube.com/watch?v=k5tiL6y2acY
http://www.youtube.com/watch?v=RYZZR_q72M8
http://www.youtube.com/watch?v=8LobiDkM43w

Sus

MesajScris: 16 Mar 2014, 21:37 
Neconectat

hai ca ne stangem incet incet...poate ajungem si noi ca cei din timis...adica se se sperie braconierul de pescar nu de jandarm.

Sus

MesajScris: 17 Mar 2014, 14:40 
Neconectat

In Timis se braconeaza la greau. Nu se sperie braconierii nici de politie!
:))

Sus

MesajScris: 17 Mar 2014, 16:07 
Neconectat

:( :( is ca raia, dispare aici, si reaparea dincolo.

Sus

MesajScris: 17 Mar 2014, 16:26 
Neconectat

nutzu_z scrie:
In Timis se braconeaza la greau. Nu se sperie braconierii nici de politie!
:))

vb cu un pescar din timis si asa zicea...acum ce sa mai zic? :oops: :oops: :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 196 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]