Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 07:42

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Recomandare Tele-match..?
MesajScris: 26 Mar 2013, 18:54 
Neconectat

VLAD scrie:
corneadani scrie:
Maver match power 420.Casting de la 5 la 30 de grame.Eu am asa ceva si sunt foarte multumit de el.

Suna interesant, ma poti directiona catre un link sau poze? mersi mult

Nu am nici link nici poze dar pe okazii.ro am gasit un anunt de vinzare mai vechi care are si poze.Cit sa-ti faci o idee.

Sus

MesajScris: 26 Mar 2013, 19:18 
Neconectat

glukas scrie:
Ca si eu am o rubi de aluminiu de la Silstra si nu inteleg ce tot insisti cu carbonul ala ...

Insist deoarece mi-e foarte ciuda si am o invidie in mine ca nu am si eu una...numai o lanseta de alluminiu.... :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 27 Mar 2013, 09:58 
Neconectat

Vladucule, am vazut ca iti place tie asa sa intri pe fiecare topic si sa il poluezi, indiferent ca esti sau nu in tema... numa sa fie acolo scris ceva.
Exact acelasi lucru l-am facut si eu pe topicul tau... pana s-au prins Doru si Radu :lol: :lol: si ai inceput tu sa imi explic cum sta treaba cu betele din carbon :lol: :lol: :lol: serios? :lol: :lol:

acuma ca sa iti dau un raspuns mai pertinent, vad ca te consideri un pescar super priceput si atotstiutor... daca vrei macar sa te apropi de asa ceva, uita de matchurile telescopice. un pescar de nivelul tau ar trebui sa stie ca: matchurile sunt din bucati si bolognezele si vergile sunt telescopice. restul sunt inventii si atat.

Sus

MesajScris: 27 Mar 2013, 15:20 
Neconectat

alex gavan scrie:
Vladucule, am vazut ca iti place tie asa sa intri pe fiecare topic si sa il poluezi, indiferent ca esti sau nu in tema... numa sa fie acolo scris ceva.
Exact acelasi lucru l-am facut si eu pe topicul tau... pana s-au prins Doru si Radu :lol: :lol: si ai inceput tu sa imi explic cum sta treaba cu betele din carbon :lol: :lol: :lol: serios? :lol: :lol:

acuma ca sa iti dau un raspuns mai pertinent, vad ca te consideri un pescar super priceput si atotstiutor... daca vrei macar sa te apropi de asa ceva, uita de matchurile telescopice. un pescar de nivelul tau ar trebui sa stie ca: matchurile sunt din bucati si bolognezele si vergile sunt telescopice. restul sunt inventii si atat.

Nu puteam sa scriu la titlul topicului Recomandare Inventie asa ca am scris Tele-Match....ai dreptate, un match adevarat e facut din segmente, dar, pentru numele lui Dumnezeu te rog eu mult intelege ca in portbagajul unui logan nu incap asa multe...cand faci si tu un drum in Delta Dunarii...in inima pustietatii ai sa vezi ce mult conteaza o scula telescopica...la bologneza sa pescui tu , ca pe mine nu ma pasioneaza, si varga am deja 2 bucati..

Sus

MesajScris: 27 Mar 2013, 20:03 
Neconectat

VLAD scrie:
...in inima pustietatii ai sa vezi ce mult conteaza o scula telescopica...la bologneza sa pescui tu , ca pe mine nu ma pasioneaza, si varga am deja 2 bucati..

Io ca sa fac economie de spatiu, mai ales la concursuri, am o singura varga de 6,5 metri si o folosesc la ce lungime vreau, scotand din elementele de la cotor. 2 vergi sunt prea multe deja ...

Sus

MesajScris: 27 Mar 2013, 20:14 
Neconectat

2 vergi sunt prea multe deja ...[/quote]

Nu sunt multe niciodata:)...ai monturi diferite pe fiecare, ai de unde allege...kituri

Sus

MesajScris: 27 Mar 2013, 20:21 
Neconectat

VLAD scrie:
2 vergi sunt prea multe deja ...

Citat:
Nu sunt multe niciodata:)...ai monturi diferite pe fiecare, ai de unde allege...kituri

de unde aveti voi vergi cu mai multe kituri..?????? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Mar 2013, 21:04 
Neconectat

VLAD scrie:

vezi silk, asta te invata si pe tine sa pescuiesti :lol: :lol: :lol: :lol: v-am zis eu ca e atotstiutor ;)

Sus

MesajScris: 27 Mar 2013, 21:10 
Neconectat

seba33 scrie:
VLAD scrie:

Citat:

de unde aveti voi vergi cu mai multe kituri..?????? :lol: :lol: :lol:

Varga in sine cu montura pe ea e un kit ..la asta m-am referit!!

Sus

MesajScris: 29 Mar 2013, 14:40 
Neconectat

alex gavan scrie:
vezi silk, asta te invata si pe tine sa pescuiesti :lol: :lol: :lol: :lol: v-am zis eu ca e atotstiutor ;)

Alex, ti-am zis ca e o prostie sa tot cari cate 3-4 vergi cu tine la fiecare concurs, cand poti sa folosesti una singura mai lunga din care sa scoti elemente .... Ideea am luat-o dintr-o revista de-aia de care mi-ai imprumutat acum cativa ani - pacat ca era scrisa intr-o limba straina si n-am priceput decat pozele.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC [ DST ]