Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 10:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: "Politica" pescuitului sportiv
MesajScris: 06 Oct 2010, 18:20 
Neconectat

gerula nu te stresa ca oamenii au pescuit pe un rau populat de ei , important e ca au populat si chiar daca au pescuit acolo nu au luat nimic acasa............ o populare facuta de cativa oameni e totusi o populare chestie care nu o vezi prea des(DELOC) facuta nici de fnpsr nici de agvps . deci si prin urmare daca in romania ar fi cel putin 50 de grupuri de genu asta eu as fi foarte fericit si chiar as putea spune ca mai avem sanse sa putem pescui cum se face prin alte tari (peste mult , mare etc) buba e una singura : suntem prea putini pescari si prea multi FOMISTI ;)

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 18:40 
Neconectat

Vezi ca am editat mesajul in timp ce scriai. Mai da un ochi pe postarea aia si vorbim pe urma.

Marea problema e ca au braconat in prohibitie pe locul unde facusera o populare realizata majoritar pe banii ALTORA. Ca daca erau exclusiv banii lor, pe cuvant daca ma interesa pe mine ca au bagat ei 300 de pastravi de consum in cateva bulboane si apoi s-au simtit pescari adunandu-i la musca. :lol:

Iar pe fundalul afacerii asteia oricum rusinoase pentru ei, sa vina Tavi Voinea si sa spuna ca am fost eu avocatul lui Stefan popescu, pentru ca am zis ca ala trebuie sa le dea totusi banii promisi, daca fac si ei popularea aia cu salau pentru care au strans banii de la oameni, nici macar nu se mai poate numi tupeu, ci de-a dreptul nesimtire.

Repet insa, scopul lui nu era sa-si "spele" asociatia, ca n-are cum, ci sa incerce sa ma asociaeze pe mine lui Stefan Popescu. Epic fail, cum ar spune americanii :lol: .

P.S. A baga in rau pastrav de consum, furajat in bazine de cativa metri patrati, nu inseamna sa faci populare, ci sa arunci banii pe garla-n jos. Asta, desigur, daca nu te pui imediat cu lansetele pe el. Chestia asta cu "popularea" cu pastrav de concurs parca s-a mai facut a un concurs de spinning de pe mal, de-ala cu standuri, si daca nu ma insel l-au adunat pe tot, pana la ultimul peste, in doua sau trei manse. Gresesc cumva?

P.P.S. Tot nu inteleg ce ar putea avea povestea asta trista cu "politica "pescuitului, despre care discutam aici?

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:13 
Neconectat

Pai defineste domnia ta ce intelegi prin expresia "politica pescuitului sportiv"si atunci poate se gaseste o baza comuna,pentru o discutie.Altfel la aceasta expresie se pot gasi multe interpretari.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:14 
Neconectat

Nu voi raspunde la asa ceva, nu doresc sa alimentez acest circ, consider ca am spus ce era de spus.
Va doresc toate cele bune.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:17 
Neconectat
Moderator global

Da' nu mai bine va mutati discutiile voastre si certurile voastre de unde au venit, ca pe noi chiar nu ne intereseaza.Dati-ne link-urile de pe rapitori si cine o sa fie interesat o sa citeasca si o sa traga singur concluziile. Cu asta am terminat :!:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:18 
Neconectat
Moderator global

Ce ma distrez citind aici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Au venit cei de la rapitori sa-si spele rufele in curtea stationarului :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a voastra e prea mica, se vede , s-a umplut sau nu mai prezinta interes :o :o :o :o :o :o
Oare de ce credeti voi ca pe noi ne-ar intereasa discutia asta :? :? :? :? :? :? :?

Avind in vedere politica forumului stabilita cu Micutu si cu Tudose inca de la inceput , in sensul ca lasam pe oricine sa scrie orice , si sa nu cenzuram , doar daca se sare calul in mod grosolan , v-am lasat sa va contrati pe aici. Dar , puteti-va fireasca intrebare : pe cine intereseaza ??? :? :? :? :? :? :? :?

Micutule , Tudose , facem un leu cinstit ????? cum ii taxam la cuvint sau la post???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa stiu cum fac factura. :) :) :)

Deci lasati-le murdare, sau gri , cum vreti voi , le curata in timp ...ploaia. ;) ;) ;) ;)

Discutiile despre o forma de organizare a pescuitului sint binevenite (dar nu despre organizarile lui Fane :lol: :lol: :lol: ) , poate din atita vorbarie iese si ceva concret .Totul are un inceput. Sint oameni care au pus mult suflet in acest sens cum ar fii Bogdan Constantinescu , pe care numai trebuie sa-l asmut un pic pe acesta tema si vorbim la telefon o ora (am glumit maimutoiule :lol: :lol: :lol: :lol: ) si respectabilul domn Trendea , care s-a implicat si el in acest proiect.

Cine a avut urechi sa auda si sa inteleaga ce am vrut sa spun sa actioneze in consecinta . Nu vreau sa fiu Secosan al II-lea :lol: :lol: :lol:
sa de-a Dumnezeu sa se concretizeze cite ceva , cu sau fara AGVPS dar sa fie in favoarea si binele pescarilor .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:19 
Neconectat

Eu pe Gerula l-am intrebat...

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:23 
Neconectat

Tavi Voinea scrie:
Nu voi raspunde la asa ceva, nu doresc sa alimentez acest circ, consider ca am spus ce era de spus.
Va doresc toate cele bune.

E simpla chestia Tavi, nu ai ce sa spui, pentru ca eu am pus acolo acolo chiar vorbele si faptele voastre, asa cum au fost prezentate tot de voi. Dupa cum n-ai ce sa spui nici la acuzatia ca ai incercat sa arunci fumigene, din moment ce mai avusesem odata toata aceasta discutie si stiai foarte bine ca n-ai nici un argument.

In schimb, e nostima foc afirmatia ta ca nu vrei sa alimentezi "acest circ" pe care chiar tu si semlecangheorghe l-ati provocat. Ca, sa fie al naibii, eu nu ma apucasem sa povestesc aici despre isprava clubului Musca 13 cu popularea cu pastrav de consum braconata tot de membrii clubului Musca 13 :lol:, voi doi ati adus vorba despre ea. :lol:

Back ontopic. @Adi Suciu: eu zic ca sugestia mea e foarte cinstita: se poate face un split cu toate mesajele care incep cu primul postat de Tavi Voinea (inclusiv), intitulat topicul "spalari de rufe de pe rapitori" sau ceva de genul asta (cum va place) si lasat acolo, sa nu zica omul asta ca l-ati cenzurat (desi la momentul asta cred ca-si doreste din suflet s-o fi facut :lol: )

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:27 
Neconectat
Moderator global

Trebuie sa schimbam numele sitului in cancan.ro sau sport.ro, unde se discuta despre personje nu de sport. TERMINATI, ONTOPIC SAU VALEA PE RAPITORI, FIINDCA NU NE INTERESEAZA :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:34 
Neconectat

Eu unul va las in mimnunata lume a lui GERULA,in rest fir intins la toata lumea...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]