Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 00:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 09 Dec 2013, 13:18 
Neconectat

truia scrie:
PaKo scrie:
nicolae adrian scrie:
Ma mut in Suedia ;)

de ce...... :lol:

E fan ABBA!!!!!! :lol: :lol: :lol:
N-are nici o treaba mutatul cu pescuitul!!!...se muta ca sa reguleze blonde de 1m90 cu ochii albastri!!! ;)

;) Cineva umblat prin lume cunoaste ... banu e ban , viata e viata si toate alea -alea acolo ... ;)

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 16:26 
Neconectat

Radem, glumim, dar federatia face o treaba buna in privinta braconierilor. Am auzit ca in zona Alba Iulia-Sebes au in permanenta o masina de teren pe care scrie ceva de genul "Antibraconaj", un echipaj din 2-3 oameni si fac controale in locurile care tin peste in perioada rece unde "se grebleaza". Uneori controleaza locurile si de cateva ori pe zi. Nu este o realizare epocala sau grandioasa dar este un inceput pentru care eu (un AGVPS-ist convins) chiar ii felicit. AJVPS-urile judetene nu prea fac asemenea controale. Sau cel putin eu nu am auzit. Daca stiti ceva similar de la AJVPS-uri va rog sa postati.

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 16:44 
Neconectat

Tu vorbesti de masina AJVPS-ului ?....ce treaba are aia cu federstia ;)

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 17:08 
Neconectat

ticairlandezu scrie:

Mai las o in p..a noastra cu masina avps ului , Tica ... Aia doar pregateste terenu pentru o vanatoare pe noapte , niste plase si un chiolhan pentru baietii buni ... ;) Daca Fane a bagat masina la control e clar ca e doar campanie electorala , nu va dura ;) dar asta cu masina ajvps ... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 17:27 
Neconectat

ticairlandezu scrie:

Eu am inteles ca este masina federatiei nu a AJVPS Alba. Voi afla si voi posta. Dar daca este a AJVPS-ului sunt foarte fericit. Inseamna ca astfel de actiuni pot fi luate ca exemplu si in restul tarii. Inseamna ca suntem pe un "drum bun".

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 20:05 
Neconectat
Moderator global

E Ajvps Alba!!!!

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 21:40 
Neconectat
Moderator global

Daca vreti postez o poza cu mine la volan. :lol: :lol: :lol: :lol:
De unde puii mei sa aiba aia masina , nici bicicleta n-au... :lol: :lol: :lol:
Si nu-i una , sunt 5 masini ale AJVPS Alba pentru "BRIGADA ANTIBRACONAJ" , da , pentru controale la pescuit si vanatoare. Ca-i foame mare si multi fac rahaturi. Fiecare club are cate una. ;)

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 21:59 
Neconectat
Moderator global

glukas scrie:
Nu am mai vrut sa scriu "taclale", insa vad ca lucrurile se inflameaza si nu e in regula. Spre deosebire de siturile de crap si spinning care sunt pur comerciale si se tolereaza injurii la greu, nu cred ca e cazul aici.

TEMA 1 Congresul CIPS:

Cum am mai spus, sunt 2 variante plauzibile:

1. AGVPS exclus, FED permis;
2. AGVPS exclus, FED refuzat.

In ambele cazuri, AGVPS-ul e exclus. La congres nu se voteaza pe prietenie, iar interesul CIPS-ul nu este sa nu primeasca o tara (financiar, popularitate etc.), deci eu cred ca va fi punctul 1.

TEMA 2 Concursurile OPEN

Nu stiu care e legea, dar indiferent de lege, si daca FED-ul castiga la CIPS, am propus in planul meu competitional creearea unui Turneu de Pescuit Stationar, care sa includa concursurile mari OPEN din tara din 2014. Nu e cu viza la FEDeratie, insa este cu observatori ca la fotbal si cu regulamentul CIPS. Nu este nici obligatoriu, se va negocia cu fiecare responsabil. E DE RAU???

TEMA 3 Pescuitul recreativ

Sunt destule tari din UE care sprijina pescuitul competitional si din recreativ (din permise). E rau???Nu cred, iar criticile din partea pescarilor de competitie ma uimesc.

TEMA 4 Campionatul Mondial
:lol:
Mai aveti rabdare, ca e numai o etapa. Raspunsul CIPS referitor la CM este cu mai multe subintelesuri pentru AGVPS.
Pana atunci, cititi articolul asta:
http://www.pvtv.ro/pescuit/undita_si_re ... aurul.html

Sa fiu clar, nu cred ca va interzice cineva concursurile private vreodata!

George , vad ca trebuie sa te temperez nitel... Nu mai am chef sa te aud aici facand propaganda creaturii , daca esti barbat spune aici :Am trecut in tabara cealalta , o sa fiu vicecampion national :lol: :lol: , sau o sa reorganizez cu intelepciunea-mi cunoscuta pescuitul in federatie , etc. Desi nu cred ca vei face fata succesului nici intr-o competitie federala , sa nu uiti de d-na Cliuc... Ce tot dai in sus si-n jos ci CIPS , congres , excluderi , acceptari , esti consultant si acolo ? Incearca sa pastrezi niste limite rezonabile , deja ai inceput sa te crezi un mic stiu-tot , un mafald moderm. Nu strica ce nu trebuie sa strici , ca-i greu de reparat. Oare mai are loc pe cur fane , sau este cu programare ?

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 22:01 
Neconectat
Moderator global

PS sa nu-ti imaginezi ca vei vedea vreodata "observatori" la Cupa Apulum si la alte cateva care nu le mai pomenesc. ;)
Sau ca pe o locatie privata nu voi stipula in contract sa nu fie permis accesul NIMANUI pe perioada desfasurarii concursului. ;)
Haidi pa , noaptea sa-ti fie un sfetnic bun. :mrgreen:

Sus

MesajScris: 10 Dec 2013, 22:04 
Neconectat

alintudose scrie:
..... Oare mai are loc pe cur fane , sau este cu programare ?

Mai stii tu ceva amatori? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]