Nu am mai vrut sa scriu "taclale", insa vad ca lucrurile se inflameaza si nu e in regula. Spre deosebire de siturile de crap si spinning care sunt pur comerciale si se tolereaza injurii la greu, nu cred ca e cazul aici.
TEMA 1 Congresul CIPS:
Cum am mai spus, sunt 2 variante plauzibile:
1. AGVPS exclus, FED permis;
2. AGVPS exclus, FED refuzat.
In ambele cazuri, AGVPS-ul e exclus. La congres nu se voteaza pe prietenie, iar interesul CIPS-ul nu este sa nu primeasca o tara (financiar, popularitate etc.), deci eu cred ca va fi punctul 1.
TEMA 2 Concursurile OPEN
Nu stiu care e legea, dar indiferent de lege, si daca FED-ul castiga la CIPS, am propus in planul meu competitional creearea unui Turneu de Pescuit Stationar, care sa includa concursurile mari OPEN din tara din 2014. Nu e cu viza la FEDeratie, insa este cu observatori ca la fotbal si cu regulamentul CIPS. Nu este nici obligatoriu, se va negocia cu fiecare responsabil. E DE RAU???
TEMA 3 Pescuitul recreativ
Sunt destule tari din UE care sprijina pescuitul competitional si din recreativ (din permise). E rau???Nu cred, iar criticile din partea pescarilor de competitie ma uimesc.
TEMA 4 Campionatul Mondial
Mai aveti rabdare, ca e numai o etapa. Raspunsul CIPS referitor la CM este cu mai multe subintelesuri pentru AGVPS.
Pana atunci, cititi articolul asta:
http://www.pvtv.ro/pescuit/undita_si_re ... aurul.htmlSa fiu clar, nu cred ca va interzice cineva concursurile private vreodata!
George , vad ca trebuie sa te temperez nitel... Nu mai am chef sa te aud aici facand propaganda creaturii , daca esti barbat spune aici :Am trecut in tabara cealalta , o sa fiu vicecampion national
, sau o sa reorganizez cu intelepciunea-mi cunoscuta pescuitul in federatie , etc. Desi nu cred ca vei face fata succesului nici intr-o competitie federala , sa nu uiti de d-na Cliuc... Ce tot dai in sus si-n jos ci CIPS , congres , excluderi , acceptari , esti consultant si acolo ? Incearca sa pastrezi niste limite rezonabile , deja ai inceput sa te crezi un mic stiu-tot , un mafald moderm. Nu strica ce nu trebuie sa strici , ca-i greu de reparat. Oare mai are loc pe cur fane , sau este cu programare ?