Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 22:59

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 07 Mai 2015, 09:29 
Neconectat

Iata ca si azi apare o noua "atentionare" in completarea "comunicatului" de ieri , asta pentru ca pescarii sa fie "informati" cat mai bine :lol:

ÎN ATENŢIA CLUBURILOR SPORTIVE NEAFILIATE FRPS
May 7, 2015 by popescu.stefan

Constatăm că o parte din cluburile sportive recunoscute de către Ministerul Tineretului şi Sportului ca structuri sportive şi înregistrate ca atare în Registrul sportiv, cu incălcarea prevederilor art. 24 din Legea nr. 69/2000 privind educaţia fizică şi sportul, s-au asociat in diferite forme de asociere gen Asociaţia Liga Română de Spinning, Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România, Asociaţia Liga Română de Crap, ş.a.
Federaţia Română de Pescuit Sportiv le atenţionează că prin această asociere şi participarea la competiţii sportive organizate de către aceste forme de asociere nerecunoscute de statul român ca structuri sportive, se fac vinovate de fapte ce intră sub incidenţa Codului Penal. În condiţiile în care nu au solicitat afilierea la Federaţia Română de Pescuit Sportiv în vederea participării la competiţiile sportive oficiale aşa cum prevede expres art. 24 alin.2 lit. b) din Legea nr. 69/2000 în baza căreia au fost constituite şi funcţionează, acestea nu vor fi admise ca membri în Federaţia Română de Pescuit Sportiv, iar în cazul în care vor trimite sportivi în aşazisele Loturi naţionale care să reprezinte România în competiţiile sportive oficiale internaţionale, fără a fi autorizate în condiţiile legii, federaţia va sesiza organele de cercetare penală.
Precizez că Federaţia Română de Pescuit Sportiv a notificat prin scrisoare oficială Confederaţia Internaţională de Pescuit Sportiv asupra faptului că sportivii care pretind că reprezintă România nu au acest drept şi intră sub incidenţa legii penale române.
Acest comunicat oficial, are scopul de a sesiza sportivii asupra riscurilor pe care şi le asumă, întrucât reprezentantul României la CIPS, fără a indeplini condiţiile impuse de către statutul acesteia, nu se implcă în organizarea acestor parodii de competiţii cu aşa zis caracter oficial, lăsând răspunderea pe seama unor naivi care se cred oficiali sportivi, fără a avea însă această calitate.

Ştefan Popescu – preşedinte FRPS

Asta n-a invatat nimic din procesele pierdute !

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 10:08 
Neconectat

Acest comunicat oficial, are scopul de a sesiza sportivii asupra riscurilor pe care şi le asumă, întrucât reprezentantul României la CIPS, fără a indeplini condiţiile impuse de către statutul acesteia, nu se implcă în organizarea acestor parodii de competiţii cu aşa zis caracter oficial, lăsând răspunderea pe seama unor naivi care se cred oficiali sportivi, fără a avea însă această calitate.

Aici a pus punctul pe "i". Concursurile organizate de catre federatie sunt un exemplu de urmat :lol: :lol: :lol:

9 mosi si 2 ametite intr-o finala federala sunt o adevarata lectie de organizare. nu mai spun ca au fost indeplinite toate conditiile, medici, ambulante, etc. chiar si un elicopter smurd era prezent la fata locului, in caz ca i se opreste hertul vreunui concurent :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 10:18 
Neconectat

nicuB scrie:

Aici a pus punctul pe "i". Concursurile organizate de catre federatie sunt un exemplu de urmat :lol: :lol: :lol:

9 mosi si 2 ametite intr-o finala federala sunt o adevarata lectie de organizare. nu mai spun ca au fost indeplinite toate conditiile, medici, ambulante, etc. chiar si un elicopter smurd era prezent la fata locului, in caz ca i se opreste hertul vreunui concurent :lol: :lol: :lol:

....9 mosi si 2 ametite intr-o finala federala....care sa lasat si cu o contestatie, nesolutionata nici pana in prezent :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 10:30 
Neconectat

popescu ameninta
:lol: :lol:
Doamne ferește. Eu nici măcar nu sunt plătit pentru ceea ce am făcut și fac în continuare.
Dar văd că nu se înțelege un lucru elementar. În federație intră cine dorește, nu este o obligație. Problema care se scapă din vedere este că aici se aplică niște regulamente care sunt obligatorii pentru toți membri afiliați.
Se scapă din vedere însă un lucru elementar. Informațiile corecte se găsesc pe web site-ul federației, nu aici.
Și una din informațiile care nu s-a luat în seamă, este faptul că cererile de afiliere la federație pentru a putea participa la competițiile sportive oficiale de anul viitor, se primesc până la 1 decembrie 2013. Să nu se zică de către cineva că nu s-a știut!

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 10:55 
Neconectat

Citat:
ÎN ATENŢIA CLUBURILOR SPORTIVE NEAFILIATE FRPS
May 7, 2015 by popescu.stefan
Constatăm că o parte din cluburile sportive recunoscute de către Ministerul Tineretului şi Sportului ca structuri sportive şi înregistrate ca atare în Registrul sportiv, cu incălcarea prevederilor art. 24 din Legea nr. 69/2000 privind educaţia fizică şi sportul, s-au asociat in diferite forme de asociere gen Asociaţia Liga Română de Spinning, Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România, Asociaţia Liga Română de Crap, ş.a.
Federaţia Română de Pescuit Sportiv le atenţionează că prin această asociere şi participarea la competiţii sportive organizate de către aceste forme de asociere nerecunoscute de statul român ca structuri sportive, se fac vinovate de fapte ce intră sub incidenţa Codului Penal. În condiţiile în care nu au solicitat afilierea la Federaţia Română de Pescuit Sportiv în vederea participării la competiţiile sportive oficiale aşa cum prevede expres art. 24 alin.2 lit. b) din Legea nr. 69/2000 în baza căreia au fost constituite şi funcţionează, acestea nu vor fi admise ca membri în Federaţia Română de Pescuit Sportiv, iar în cazul în care vor trimite sportivi în aşazisele Loturi naţionale care să reprezinte România în competiţiile sportive oficiale internaţionale, fără a fi autorizate în condiţiile legii, federaţia va sesiza organele de cercetare penală.
Ştefan Popescu – preşedinte FRPS

Minte ca un porc, asa cum ne-a obisnuit deja:

LEGE nr. 69 din 28 aprilie 2000 (*actualizata*)
educatiei fizice si sportului
ART. 24
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale

Afilierea la asociatiile judetene respectiv la federatie este necesara doar in masura participarii la competitiile oficiale. Niciunde in continutul legii nu se interzice alte forme de asociere (recunoscute sau nu de statul roman) a structurilor sportive legal constituite, la fel cum nu se interzice nici organizarea de manifestari cu caracter neoficial de catre respectivele forme de asociere.
Numai in mintea obosita a lui nea fane dreptul la libera asociere (unul din drepturile fundamentale ale omului conform Declaratiei Universale a Drepturilor Omului) intra sub incidenta Codului Penal.
Altceva poate intra insa sub incidenta Codului Penal: infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare (art.268 alin.(1) C.pen.) constand in "Sesizarea penala, facuta prin denunt sau plangere, cu privire la existenta unei fapte prevazute de legea penala ori in legatura cu savarsirea unei asemenea fapte de catre o anumita persoana, cunoscand ca aceasta este nereala, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda". Cei direct interesati ar trebui sa nu uite asta :wink:

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 12:05 
Neconectat

CALENDAR COMPETIȚIONAL 2015
DECEMBER 30, 2014 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
STRUCTURA CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV AL ROMÂNIEI
PROBA PESCUIT LA COPCA
-intercluburi 16-17-18 ianuarie 2015
-finala nationala14-15 februarie 2015
PROBA STATIONAR(seniori,femei,vetrani,dizabilitati,U14-18-23)
-etapa intercluburi 16-17-18 aprilie 2015
-finala nationala 15-16-17 mai 2015
PROBA STATIONAR PE CLUBURI
-finala nationala15-16-17 mai 2015
PROBA FEEDER (seniori,vetrani,dizabilitati,U14-18-23)
-etapa intercluburi 24-25-26 aprilie 2015
-finala nationala 29-30-31 mai 2015
PROBA PESCUIT LA RAPITORI DE PE MAL
-etapa intercluburi 3-4-5 aprilie2015
-finala nationala 1-2-3 mai 2015

PROBA PESCUIT LA RAPITORI DIN BARCA
-etapa intercluburi31-1-2 august 2015
-finala nationala4-5-6 septembrie 2015
PROBA PESCUIT LA CRAP
-etapa intercluburi 20-21-22-23 august 2015
-finala nationala 24-25-26-27 septembrie 2015
PROBA CASTING
-finala nationala19-20-21 iunie 2015
PROBA MUSCA ARTIFICIALĂ
-etapa nationala – se va comunica ulterior
PROBA PESCUIT MARIN
-etapa intercluburi – se va comunica ulterior
-etapa nationala – se va comunica ulterior

federatia condusa de un mitoman paranoic incepe anul in forta , pomposul program competitonal a debutat cu celebrele anulari , pana in prezent cooperativa falimentara de la Alba neindeplinind nimic din ce a anuntat

dar presedintele prafuit nu doarme , gaseste justificari si incearca o eschiva facand urmatorul anunt :

Toate programele sportive oficiale naţionale şi internaţionale organizate de Federaţia Române de Pescuit Sportiv sunt finanţate de către Ministrul Tineretului Şi Sportului.

si cum MTS le-a dat finantare prin gura , iata si motivul pentru care nea fane patlagea nici in 2015 nu va organiza nimic altceva decat celebrul concurs cu 10 echipe de pensionari ruginiti.

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahha :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 15:21 
Neconectat

Ii mai ramane o solutie, pentru finantare :lol: :lol: :lol: https://www.youtube.com/watch?v=3q79BCM ... q79BCMiwas

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 16:22 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Mai 2015, 08:55 
Neconectat

dodost scrie:
Ii mai ramane o solutie, pentru finantare :lol: :lol: :lol: https://www.youtube.com/watch?v=3q79BCM ... q79BCMiwas

Popescutzu scrie:
Bani se vor gasi pentru tot, daca federatia va fi condusa de oameni care vor si pot sa faca acest lucru. In prima faza am pus la dispozitie logistica si personalul meu angajat. Dupa constituire, comisiile de patrimoniu si proiecte sper sa-si faca treaba. Nu sunt exclusi sponsorii seriosi cat si veniturile rezultate din alte activitati economice directe pe care federatia va trebui sa le faca, in conformitate cu prevederile statutare. Numai cine nu vrea si nu se pricepe nu poate. Cert este ca cei care s-au angajat la infiintarea federatiei sunt dispusi sa o si sustina.

Mitomaneeee ,pana la urma ai gasit bani peste tot asa cum te laudai ...sau ai venit cu ei de acasa ? :lol:
Din cauza banilor aia multi pe care i-ai gasit peste tot stai sa atarni pe la MTS si sa ameninti pescarii de competitie care nu vor sa cotizeze la cooperativa ?

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Mai 2015, 13:54 
Neconectat

Asa ajung unii sa aiba notorietate , primind atentie zilnica !!!!!!!!!!!! Nu v-ati saturat sa rumegati zilnic bazaconiile unui tupeist ?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]