Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 01:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 02 Iun 2015, 10:46 
Neconectat

Si inca una:

PENTRU AMATORII DE COMPETIŢII ŞI CAMPIONATE MONDIALE
June 2, 2015 by popescu.stefan Leave a Comment

Pe data de 30-31 mai 2015, la Sibiu a avut loc Congresul AGVPSR, care printre altele zice că reprezintă pescuitul sportiv din România. Printre invitaţi a fost şi Ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Gabriela Szabo. Invitată să ia cuvântul, spre stupefacţia aşa zişilor reprezentanţi ai pescuitului sportiv înregimentaţi în AGVPSR, Ministrul le-a recomandat să se afilieze la fFderaţia Română de Pescuit Sportiv.

Oare de ce se trece sub tăcere acest punct de vedere oficial exprimat în plin Congres? Aviz amatorilor.

P.S. Am remarcat în ultima perioadă înmuierea tonului la adresa federaţiei, cu excepţia unor indivizi care nu pot fi suspectaţi de prea multă minte. Recomand pescarilor sportivi un singur lucru. Nu vă jucaţi cu legea. Este obligatorie pentru toţi.

Ştefan Popescu – preşedinte FRPS

Sursa:http://frpsc.ro/pentru-amatorii-de-competitii-si-campionate-mondiale/

Oare chiar asa a fost????????

Sus

MesajScris: 02 Iun 2015, 11:29 
Neconectat

PENTRU AMATORII DE COMPETIŢII ŞI CAMPIONATE MONDIALE
JUNE 2, 2015 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Pe data de 30-31 mai 2015, la Sibiu a avut loc Congresul AGVPSR, care printre altele zice că reprezintă pescuitul sportiv din România. Printre invitaţi a fost şi Ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Gabriela Szabo. Invitată să ia cuvântul, spre stupefacţia aşa zişilor reprezentanţi ai pescuitului sportiv înregimentaţi în AGVPSR, Ministrul le-a recomandat să se afilieze la fFderaţia Română de Pescuit Sportiv.
Oare de ce se trece sub tăcere acest punct de vedere oficial exprimat în plin Congres? Aviz amatorilor.

ASTA SCRIE si imi scrie mie popescu pe net !

Dragilor , eu am fost la congres, am luat cuvantul, am participat pana la final ...dar pe doamna Szabo nu am vazut-o. Nici macar o hartie din partea ei nu s-a citit. Au fost tot felul de senatori si deputati, vanatori. dar asta fabuleaza intr-un hal fara de hal :oops: !!!! Imi pare rau de el , dar sa ajunga pana aici.....! Eu am facut f multe poze si eu si Mugurel...le punem la dispozitie tuturor, dar pe doamna Szabo nu o sa o gaseasca nimeni ...pt ca nu a participat la congres. Avem martori vreo 200 de delegati. Daca toti am fost orbi si doar popescul a vazut-o acolo , el neparticipand...ASTA E ! :twisted:

Sus

MesajScris: 02 Iun 2015, 11:32 
Neconectat

Lucrarile Congresului au fost filmate in totalitate ...si luarile de cuvant. Deci exista filmarea! :P

Sus

MesajScris: 02 Iun 2015, 11:35 
Neconectat

Am fost la congresul AGVPS in data de 30 mai 2015.
Nici urma de d-na Szabo sau subalterni ai domniei sale.
Fabulatia este maxima !!!!!!

Sus

MesajScris: 02 Iun 2015, 11:42 
Neconectat

Nu il mai bagati in seama pe mascarici.

Da, am incercat, in cele 2 luni de "colaborare" cu federatia, sa fac ceva, de fapt altceva decat la AGVPS. E mea culpa, concluzia este ca tipul e complet aerian si mitoman.

Pe de alta parte, si la AGVPS sunt probleme majore, insa acest personaj a reusit sa devieze critica constructiva asupra AGVPS-ul, care deodata a devenit Virginica, o fatuca fara prihana. Uitati-l pe personaj, si asa nu mai sperie pe nimeni, si treceti la lucruri constructive, cum se intampla la feeder.

Cum am spus, sunt diverse probleme majore la stationar si e pacat sa nu incerci sa reformezi sistemul si sa aduci oamenii la concursuri.

Fir Intins!

PS: Petre, dati-l jos pe individ, puneti osul la treaba si faceti competitii, asa, cu bani putini, insa faceti competitii. Si apoi, poate va baga lumea in seama. In aceeasi termeni de actiune de pana acum, e doar circ ieftin.

Sus

MesajScris: 02 Iun 2015, 11:54 
Neconectat

pandrei scrie:
Am fost la congresul AGVPS in data de 30 mai 2015.
Nici urma de d-na Szabo sau subalterni ai domniei sale.
Fabulatia este maxima !!!!!!

Domnul Andrei, asta ma face micinoasa pe net.....vorba lui " il dau in judecat " :twisted: ! Veniti de martor ???? :P

Sus

MesajScris: 02 Iun 2015, 14:19 
Neconectat

https://www.facebook.com/groups/Vanator ... 576321228/
Domana Szabo a tinut speach-ul la vestiar din cauza asta nu a fost vazut de 200 delegati!! :lol: :lol: :lol:
Eu deja-s ca indienii,stimez nebunii! 8-) 8-)

Sus

MesajScris: 02 Iun 2015, 14:23 
Neconectat

glukas scrie:

Da, am incercat, in cele 2 luni de "colaborare" cu federatia, sa fac ceva, de fapt altceva decat la AGVPS. E mea culpa, concluzia este ca tipul e complet aerian si mitoman.

Pe de alta parte, si la AGVPS sunt probleme majore, insa acest personaj a reusit sa devieze critica constructiva asupra AGVPS-ul, care deodata a devenit Virginica, o fatuca fara prihana. Uitati-l pe personaj, si asa nu mai sperie pe nimeni, si treceti la lucruri constructive, cum se intampla la feeder.

Cum am spus, sunt diverse probleme majore la stationar si e pacat sa nu incerci sa reformezi sistemul si sa aduci oamenii la concursuri.

Fir Intins!

PS: Petre, dati-l jos pe individ, puneti osul la treaba si faceti competitii, asa, cu bani putini, insa faceti competitii. Si apoi, poate va baga lumea in seama. In aceeasi termeni de actiune de pana acum, e doar circ ieftin.

Esti mare caracter Lucas,e greu la unii sa reunoasca greselile dar tu ai putut!FORZA CU TINE!

Sus

MesajScris: 02 Iun 2015, 14:45 
Neconectat

zsolt scrie:
glukas scrie:

Fir Intins!

Esti mare caracter Lucas,e greu la unii sa reunoasca greselile dar tu ai putut!FORZA CU TINE!

:evil: :evil: :evil: Eu din contra, i-as recomanda lui George sa nu vina el acum si sa-mi dea mie/noua sfaturi...pe cine sa bagam sau nu in seama ;) ...sa nu uitam ca datorita unora ca el a prins mitomanul "aripi" pentru o perioada ;)...ci datorita noua a iesit in evidenta caracterul infect al mitomanului . Accept si respect deciziile lui George...si atat.

Sus

MesajScris: 02 Iun 2015, 19:43 
Neconectat

zamfibucur scrie:
zsolt scrie:
ATENȚIE ORGANIZATORI DE COMPETIȚII SPORTIVE DE PESCUIT
http://frpsc.ro/wp-content/uploads/2015 ... cuit-4.pdf

Stati linistit ca bate gura dejeba papagalul,cand se atinge de crapisti ramane fara boase! :lol: :lol: :lol:

N-are sange-n glanda,aia dau nu se joaca! :o

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]