Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 10:49

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: "Politica" pescuitului sportiv
MesajScris: 07 Oct 2010, 09:27 
Neconectat

Stimate d-le Ghiorghiu,mi s-a spus pe aici ,sa imi canalizez energia spre L.R.S.,ar avea nevoie.
Ei bine ma vad nevoit sa punctez din nou ca,indiferent de stilul practicat sau daca facem competitie sau hobby,intre noi nu trebuie sa fie atitudini care dezbina.
De 30 de ani ,pescuitul in Romania bate pasul pe loc ,ajungind la ora actuala intr-o stare deplorabila.Schimbarea nu poate veni de la pescarul de rind ,ci de la pescarul de competitie,care, constituit in anumite forme de organizare poate avea de transms un mesaj credibil si puternic spre acele pirghii ale puterii care se pot misca intr-o parte sau alta.Daca acest organism este controlat fie si partial de elemente asemanatoare d-lui Popescu sau Niculae,actuala situatie a pescuitului v-a parea un adevarat Eden, pe linga ce va fi atunci.De aceea, libera circulatie a informatiilor despre C.V.-ul cuiva care accede spre astfel de culmi, nu trebie frinat de prejudecati sau orgolii.Atit am vrut sa spun
Imi pare rau daca involuntar am contribuit la deranjarea armoniei respectabilului dvs. forum.Dealtfel a-ti vazut ca m-am retras ,respectindu-va opinia ,mai ales cind d-l Niculae a inceput sa abereze...

Daca vreodata ve-ti vrea sa va descretiti fruntile sinteti bineveniti pe rapitori.ro ,unde este untopic intitulat "Povestirile claponului cu mustata"Acesta este doar un pamflet care combate trasaturi negative de caracter si nu persoane,lucru subliniat dealtfel si de afirmatia de start,unde se spune ca orice asemanare cu realitatea este pur intimplatoare...
Cu stima din Arad, S.G.

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 10:09 
Neconectat
Moderator global

Ai dreptate. Am incercat si noi o modificare privind desfasurarea campionatului national de stationar si infiintare cluburi.....bla, bla....dar nu a reusit.
Eu zic ca totul va fi bine cand pescarii vor fi condusi de pescari (vb de agvps) ..................Dar eu unul momentan nu mai am chef de discutii d-astea.....poate alta data.
Sunte-ti , si voi rapitorii, bineveniti aici cu subiecte "normale". :D

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 11:20 
Neconectat

stiti care e bomba zilei :?: :?:
se organizeaza si cupa fnpsr la spinning :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.prietenipescari.ro/pescuit/f ... ic,2954.0/

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 11:42 
Neconectat
Moderator global

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cand ma gandesc la noi, mi-e mila de ei :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 12:38 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cand ma gandesc la noi, mi-e mila de ei :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

din cite stiu , primul loc va primi o barca !
ce nu stiu e ca va fi DE hirtie sau doar PE hirtie :shock: :? :lol:

Andrei Ghioghiu scrie:
desi cand am infiintat forumul am spus ca nu voi interzice pe nimeni; datorita multitudinilor de useri care au spus ca nu vor mai scrie nimic pana nu revene forumul ceea ce a fost ma vad nevoit sa-l banez pe Gerula care a intors tot situl cu curu in sus de 4 zile, vrand nevrand.

Cred ca ati luat o decizie inteleapta
A nu se intelege ca am ceva cu exuserul Gerila !

Subiectul "Politica pescuitului sportiv '' , sau mai bine zis '' politica in pescuitul sportiv '' ar trebui sa continue
Dupa cum stim si simtim cu totii , ar fi binevenite unele modificari (parere strict personala)
Mentionez ca nu-s un concurent , dar sunt legat de competitii (indirect) prin participarea copiilor mei la concursuri !

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Ultima oară modificat de nagy victor pe 07 Oct 2010, 12:56, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 12:41 
Neconectat

Avind in vedere circumstantele nu stiu daca se mai tine.Am intrebat, ca au un topic ,cum se vor da premiile,pe bune sau ...pe hirtie.Deocamdata nu ne-au onorat cu un raspuns... :roll: Vom traii si vom vedea...

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 16:40 
Neconectat

fartatilor......lasatii tati sa vorbeasca aici pana nu or mai putea sa bata in tastatura,poate pana la urma intelegem si noi ceva?

pe celelalte topicuri au interzis...cine are timp si rabdare ii citeste aici cine nu ...NU

nu am inteles cum vine aia cu termenul "propus"de gerula 1 nov????...cu ce ocazie ??? nea cum ii spune,ar fi trebuit sa dea premiile pe loc....hai ca a avut contabilul bolnav :lol: si a promis ca le vireaza peste 4 zile....dar acum nu mai are nici o scuza,ce dracu chiar suntem dobitoci si nu vedem realitati

si inca ceva,sa scrie la liniuta ce vrea sa demonstreze pe forumul asta?...poate sunt cam bolovan?...inca nu am inteles

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 17:37 
Neconectat

fratilor, cine plm e fane facturieru' asta si de ce trebuie venerat si deopotriva .utut atat? lasati-l in plata domnului sa mai faca niste fRacturi si bagati ceva despre fire, carlige, secrete, tehnici...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 68 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Ora este UTC [ DST ]