Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 13:12

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 31 Aug 2015, 18:41 
Neconectat

Am văzut că pe la Constanța că s-au făcut cluburi de yachting, care au și secții de pescuit sportiv. Nu cred că într-o țară cu 20 de milioane de locuitori nu sunt amatori de pescuit marin. Exemplu, chiar tu. Și care ar fi interesați și de participări la Competiții oficiale de pescuit marin. Am văzut că este un stil foarte spectaculos.

Sus

MesajScris: 31 Aug 2015, 18:53 
Neconectat
Moderator global

Popescule PAAAAAA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sus

MesajScris: 31 Aug 2015, 19:08 
Neconectat

- 20 de milioane?...Inexact: de-abia mai sunt vreo 16.... si din aia multi prezenti doar pe hartie!!
- De plimbat cu barca se poate pe oriunde (ex: Eminescu se plimba cu ea prin casa!)... mai ales pe apa..Insa cu pescuitul e altfel: si ghinionul nostru: Marea Neagra nu e din alea in care se pescuieste ( trimitere pentru clarificare: prabusirea Bosforului si invadarea marii continentale de catre apele Mediteranei).
- Intrebare: cati dintre cei 6 pot face diferenta intre bar, merou, dorada sau carangue?... macar in poze....
Asa ca dom'Grigore...vorba lui Zamfi..: Mai las-o!...nu dealta dar cazi in boala federatiei care face campionate nationale ( adevarate) cu un participant(a)!...
Sa fim seriosi si sa vb. de pescuit....

PS: referitor la yahting...sunt vreo zece-douazeci de baieti in tara asta care chiar se pricep: cinste lor! Pionieri intr-o zona cam nebatuta de romani... dar sa nu uitam ca si George Copos (ala care a facut Rapid-ul Accelerat si pe urma cursa de persoane) avea yaht... dar numai de fite: ca asa prevedea si dadea bine la Monte Carlo!...Bagati-l la federatie la pescuit marin si va adunati 7!...

Concluzie1: daca stii totul despre cosmos nu esti cosmonaut!

Concluzie 2: Cei mai multi guvizi din tara asta i-a prins Benzar la Golubac.... sa fie el oare pescar marin?
Imparate, esti Marin sau Zsolt?... spune sa nu murim in nestiinta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Concluzie 3: ce stie broasca ce-i oceanul!!!

Sus

MesajScris: 01 Sep 2015, 08:34 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Popescule PAAAAAA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

S-a dus marinarul! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Sep 2015, 08:37 
Neconectat

zamfibucur scrie:
Coada pentru cursul de arbitraj! :lol: :lol: :lol:

Numai la braila drasov au fost 3 arbitrii la un concurent! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Sep 2015, 22:24 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
Grigore scrie:
Domnule truia,
Am văzut pe web-ul FIPS Mer ca sunt țări afiliate cum ar fi Ungaria, Austria, Luxembrug, etc. Astea pe ce mări pescuiesc?
http://www.fips-m.org/structure-gb/member-federations

Asa este...si tot asa cei mai medaliati navigatori in ultimii zece ani sunt Elvetieni...
Numa ca tanti aia din Switeria care a castigat Cursa Rom-ului n-a mai pus piciorul in Elvetia de peste 20 de ani... doar banii ii vin de acolo!
Austriecii au pescarii de mare dintre expatriatii care traiesc prin alte locuri.... locuri cu mai multa apa sarata ca la ei...
Sau daca sunt afiliati de unde stim ca au si pescari.... poate s-au afiliat ca sa nu lase vreo federatie de la ei sa le ia fata? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Am putea specula ca si la federatie e la fel.... nu obiectez decat in doua puncte:
- mi se pare absolut debil ca orice club din tara asta sa aiba mai multi pescari "marini" decat de stationar sau de feeder...Nici Anglia n-a reusit performanta asta si e inconjuarata de diverse mari!! Ticaaa: cati marini sunt in Irlanda profesore?
- pai daca numarul e 6 (adica cam mititel) n-ar fi nicio bataie de cap sa spuna fiecare in ce mare pescuieste si de cate ori pe an...
(exemplu personal: eu pescuiesc cam 6 luni pe an pe mare, pardon: ocean.... adica vreo 10-12 partide... restul pe Dunare... asta sa insemne ca sunt pescar marin??? :shock: :shock: ...hai sa fim seriosi!! :lol: :lol: :lol: :lol: )

Sper sa nu citeasca Tudose chestiile astea ca nu mai ies din gura lui si eventual a cainelui carnati de oaie de Brad!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nuu , pe tine te inteapa musca tete , esti viitor pescar la musca. Stationar ? Marin? Hotaraste-te , ori te apuci de ele , ori te lasi...ca timpul trece...Vorba aia , pescuiesti , nu pescuiesti , vremea popescului trece...sau poate spune Benzar ce a inteles din zicatoare... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Sep 2015, 22:27 
Neconectat
Moderator global

Deci inteleg , 6 luni stai pe ocean , eventual intr-o stramtoare(sau chestie stramta)...si dai la adancime...Nu prea mult , doar de cateva ori si gataaa , dusul rapid ,apoi la Dunare...Asa-i ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Sep 2015, 08:48 
Neconectat

:lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Sep 2015, 15:14 
Neconectat

Foarte tare concursul e in septembrie dar doritorii se pot inscrie si in octombrie!

Locația: Lacul Mânjești – jud. Vaslui
Data: 18-20 septembrie 2015

Cluburile pot înscrie echipe până pe data de 15 octombrie 2015. :lol:
Federația asigură masa și cazarea sportivilor, tricourile, medaliile și trofeele acordate Campionilor și ocupanților locurilor II și III și diplomele de participare și clasificare.

Sus

MesajScris: 03 Sep 2015, 06:57 
Neconectat

Deocamdata numai 20 de barci asteapta pe concurenti federali(Manjest),urmeaza sa fie livrate inca 50 care au fost platite integral! :lol: :lol: :lol:

Fişiere ataşate:
hajo6.png
hajo6.png [ 182.49 KiB | Vizualizat de 5666 ori ]
Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]