gyorg scrie:
Incepusem sa cred ca fane federalu' a castigat un nou prieten, dar cred ca m-am inselat
Nu de alta, dar chiar nu-i inteleg pe cei care inca ii sunt aproape (vezi Diaconita Petre)
Pai nu prea ai cum sa ii intelegi ca ai un val negru peste ochi . Ii bagi pe toti la aceeasi oala ( nu stiu cu ce te ajuta sau cu ce te diferentieaza de Popescu) . Au fost persoane in federatie si au ramas mult mai putine care au incercat si inca incearca sa intre intr-o normalitate. Daca le iei in considerare actiunile, parerile si mai vorbesti si cu ei in privat ai sa gasesti probabil foarte multe puncte in comun .
Din pacate , Popescu nu stie cand sa se opreasca si cand sa faca un pas in lateral sa lase pe cei care se pricep la pescuit sa aseze lucrurile. S-a spurcat cu toti pe forum-uri de atata timp incat ce a inceput ca o idee corecta s-a transformat in vendeta personala . Sa ii fie tarana usoara ( federatiei) pentru ca in stilul asta nu va ajunge absolut nicaieri.
Eu spun ca mult mai mult va avea de castigat pescuitul in momentul in care discutiile se vor purta aplicat pe pescuit si nu pe persoane. In caz contrar , nu ai sa poti face diferenta intre cine doreste un bine comun si cine face lucrurile strict din razbunare si agenda personala.
Si iti dau si un exemplu aici:
Popescu in loc sa se bata in instanta sa traga in legalitate sau cum vrea el sa ii spuna , titlurile castigate de pescari de-alungul anilor , clamand o lipsa totala de organizare si un "vid" legislativ , urmand ca de la o data de X , orice titlu sa fie recunoscut in conditiile legii ( ca el spune ca sunt deja ) , s-a apucat si toarna pe forum-uuri amenintari si se chinuie sa ia hotarare definitiva pentru lovirea de nulitatea a intregii munci depuse de un sportiv pe " banii lui " dupa cum el bine sustine si admite.
Asadar , in loc sa se chinuie sa isi atraga sportivii de performanta de partea lui , a luat totul personal si nu il intereseaza decat sa distruga , nicidecum sa construiasca ceva.