Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 00:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 21 Iul 2013, 06:07 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
adi petrisor scrie:
Petrisor Adrian Ajvps Arad....pana la moarte.
Cosmin Brola Ajvps Arad ...tot asa... :D

Adica Brola-i, pana si... "dupa moarte" :? :? Macar acolo sa scape si el "saracul" de tine :lol: :lol: :lol:...ca i-ai facut destul "viata" amara :lol: :lol: :lol:

Petrisoareee, uite mah ca nimeni nu te mai vrea :shock: :shock: ...
@ un prieten de-al tau ;) :
Informația o am de la Dl. Hărșan, președintele clubului, care le-a și eliberat legitimațiile, cu excepția lui Petrișor, pe care colegii lui nu l-au vrut lângă ei.... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Lasa mah, ca nu-i nimic....tot cu mine'ai sa-ti freci "amarul" pe ..."pietrele din Irlanda" ;)

ma sa mor eu parca esti de la SRI... stii tu cam multe...da asa e sa format echipa dar sa specificat din start //FFAAARRAAA PEETRIISSSOORRR....DE PARCA EU M-AS FI DUS... :lol: :lol: :lol: :lol: ne vedem in Irlanda :lol:

Sus

MesajScris: 21 Iul 2013, 08:35 
Neconectat
Moderator global

Florin Aschioape scrie:
sint curios ce vei face cind ai sa realizezi ca eu am avut dreptate ! :lol: :lol: :lol:

Sunt eu si mai curios cand ai sa realizezi tu ca ai gresit ! :lol: Si o sa ramai pe langa , si din AGVPS , si din nimic. ;)
Dar este optiunea ta , fiecare face cate o alegere la un moment sau altul. Care poate fi buna sau proasta. Oricum , ce nu inteleg eu este cum te poti alatura unei nefiinte care nu-ti ofera nimic , care-ti sictireste fostii prieteni ,. langa care ai concurat , mancat , baut , atatia ani si care nu a facut nimic pentru pescari. Dar daca doresti sa-ti alaturi numele lor , este alegerea ta , insa asuma-ti tot ce decurge din asta. Pacat ca nu mai prinzi anul asta lotul , probabil ca te tyrimite fane cu Cliuc Ana si cu Crisan Lucian.(Lucian cred ca nu stie ca este pe lista aia si el... :lol: )
Trist este ca prin actiunea ta ai intors spatele unora care , cel putin ei , te considerau prieten. Si platesti o cotizatie ca sa poata fi tarati prin salile de tribunal fostii tai colegi, ca prieteni nu-ti mai sunt. Dar ai altii in loc ! :lol: :lol: :lol: Chiar daca exista din batrani o vorba pe la noi , niciodata nu dai prietenii vechi pe aia noi !
In rest , sa fim sanatosi fieare pe drumul nostru. ;)
PS Ti-au declarat plutele tale ca plute oficiale ale federatiei ???! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sa faci multe , cu portanta ,mare , sa poata sa va duca pe toti ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Haidi pa !

Sus

MesajScris: 21 Iul 2013, 12:59 
Neconectat
Moderator global

FANE - Chiar daca nu ai voie pe aici , unde suntem noi , pescarii , vreau sa-ti amintesc faptul ca :
Mai sunt cativa puscariabili , i-ai uitat ???
Ma refer la lotul care a concurat in Croatia , mai avem rapid de arestat lotul U23 care face deplasarea in Franta (au plecat deja , poate-i prinzi la granita :mrgreen: ).
Sa nu-l uiti nici pe infractorul ala cu mutra pusa pe pungile de nada , criminalul s-a dus de vreo 2 ori si vrea si-n Polonia. Cred ca inchisoarea pe viata i s-ar potrivi manusa. Mama lui de benzaroi !!! Cine se crede ? Ocupa 3 locuri in puscarie , 3 in 1 , ca samponul...
Aaa , vezi ca si Doru Poiana este cu lotul , daca tot te va infunda cu inselaciunea aia , nu-l uita nici pe el...
Ca ti-am dat lista cu ce ai omis , datorezi o bere. Uff , am uitat ca tie-ti place numai vodca , doar ase beu barbatii adevarati !
Continua circul , cacap de organizatie , trebuie sa-i aperi drepturile. Fu---ei pe toti , ne c-cam pe titlurile lor obtinute cinstit , barbateste cu scula-n mana , la parchet cu ei !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PS , ma cuprinde mila ...

Sus

MesajScris: 21 Iul 2013, 16:48 
Neconectat

Uitat-va si voi la cocalari astea.....Made in Romania!!!! RUSINE SA LE FIE!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Zwck#at=42

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia NU!!!

Sus

MesajScris: 21 Iul 2013, 18:29 
Neconectat

alintudose scrie:
Florin Aschioape scrie:
sint curios ce vei face cind ai sa realizezi ca eu am avut dreptate ! :lol: :lol: :lol:

Sunt eu si mai curios cand ai sa realizezi tu ca ai gresit ! :lol: Si o sa ramai pe langa , si din AGVPS , si din nimic. ;)
Dar este optiunea ta , fiecare face cate o alegere la un moment sau altul. Care poate fi buna sau proasta. Oricum , ce nu inteleg eu este cum te poti alatura unei nefiinte care nu-ti ofera nimic , care-ti sictireste fostii prieteni ,. langa care ai concurat , mancat , baut , atatia ani si care nu a facut nimic pentru pescari. Dar daca doresti sa-ti alaturi numele lor , este alegerea ta , insa asuma-ti tot ce decurge din asta. Pacat ca nu mai prinzi anul asta lotul , probabil ca te tyrimite fane cu Cliuc Ana si cu Crisan Lucian.(Lucian cred ca nu stie ca este pe lista aia si el... :lol: )
Trist este ca prin actiunea ta ai intors spatele unora care , cel putin ei , te considerau prieten. Si platesti o cotizatie ca sa poata fi tarati prin salile de tribunal fostii tai colegi, ca prieteni nu-ti mai sunt. Dar ai altii in loc ! :lol: :lol: :lol: Chiar daca exista din batrani o vorba pe la noi , niciodata nu dai prietenii vechi pe aia noi !
In rest , sa fim sanatosi fieare pe drumul nostru. ;)
PS Ti-au declarat plutele tale ca plute oficiale ale federatiei ???! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sa faci multe , cu portanta ,mare , sa poata sa va duca pe toti ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Haidi pa !

daca pentru tine prietenia se rezuma la apartenenta la o gasca ....si legat de asumare ...poate am sa scriu cindva un articol la o revista despre prietenie, interese, lot, campionat ..... asa ca sa vezi ce pot eu sa-mi asum ! asta asa neinteresat ...sa vada si lumea cu ce se maninca pescuitul Agv !

Sus

MesajScris: 21 Iul 2013, 18:42 
Neconectat

Florine stai linistit,prosti la prosti se aduna!Esti un exemplu pt noi! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Iul 2013, 18:45 
Neconectat

de mamica ta vorbesti ?

Sus

MesajScris: 21 Iul 2013, 18:49 
Neconectat

Esti mare si tare si un nimeni! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: Poate ca ne intilnim pe Siret undeva...... :lol: :lol: ;) ;)

Sus

MesajScris: 21 Iul 2013, 18:53 
Neconectat

tot un mort de foame esti ....daca aveai un nume ....asa esti un oarecare ...

Sus

MesajScris: 21 Iul 2013, 20:11 
Neconectat

Uszkay Istvan - AJVPS Hunedoara, afiliat AGVPS România, reântors cu convingere din 2011.
- Nu sunt cu dublă legitimare !!! ... "antifane 2" 100% :!:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]