Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 01:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 19 Feb 2016, 21:49 
Neconectat

alintudose scrie:
Banii se pastreaza de catre o persoana serioasa , sa nu fuga cineva cu ei...

Tudose, pot sa-i tin eu??...sau nu sunt destul de serios??!! :? :?
Oricum daca fug cu ei acolo unde stiu eu poti sa pui toti procurorii din Romania pe nurmele mele fara niciun efect!! :lol: :lol: :lol:
Da' promit sa nu fug.... stau pe margine sa vad si eu meciul secolului...
Putem pune si pariuri?.... M-ar interesa cam care ar fi cota federalilor!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
daca e mai mare de 1000/1 pun si eu 10 euro pe ei!!

Sus

MesajScris: 21 Feb 2016, 22:45 
Neconectat

El pampas! :lol: :lol: :lol:
Federatia Romana De Pescuit Sportiv Păi vedeți că v-ați băgat degeaba în discuții? Nu ați înțeles nimic. Federația are treabă cu pescuitul sportiv și pescarii sportivi. Ăia care consideră pescuitul sportiv sport, nu cu toți fomiștii.
PS Încercați să vorbiți în nume personal. Nu v-a mandatat nimeni să vorbiți în numele tuturor!
8 hrs · Edited

Cristian Balanoff Dar pe Dvs cine v-a mandatat sa infiintati federatia? in lumea asta mare cand cineva s-a autoproclamat lider peste plebei a fost numit dictator si a sfarsit nu prea imbucurator. Ce competitii organizeaza aceasta pseudofederatie fara de federali, hulita de toti pescarii de competitie si de neam de traista din tara asta ce se vrea federalizata de Dvs. Creati un cadru si doriti inregimentarea pescarilor cu arcanu'.....si ne mai etichetati si fomisti pe o retea publica de socializare? Cum credeti ca oameni de caliatatea si probitatea unui Malin Musatescu ori Berti sau orice mirean pasionat de pescuit s-ar uita in gura unuia cu un astfel de comportament si vocabular? Va erijati in stegarul tagmei pescaresti, desi nimeni din interiorul acesteia nu va sustine. Datorita atitudinii afisate mai sus v-am interpelat, desi nu meritati vreo atentie din partea subsemnatului sau a unui alt confrate, dar faptul ca ne faceti fomisti intrece orice masura a bunului simt.........cine este mai fomist? cel care prin munca sustinuta si cheltuiala se face remarcat in competiiile sportive, sau un neica nimeni ce isi doreste inregimentarea acestora intr-o ograda inventata, fara vreun merit deosebit? Procedati si va afirmati exact ca cei de la AGVPS, care sustineti ca va sunt dusmani, eu afirm ca sunteti asemenea lor, acelasi vocabular, aceleasi pretentii fara acoperire..........Stergeti si comentul asta repejor!?

Sus

MesajScris: 24 Feb 2016, 09:37 
Neconectat

Ce ai facut Gyorg?
http://www.prosport.ro/alte-sporturi/ha ... s-15084595

Sus

MesajScris: 24 Feb 2016, 09:41 
Neconectat

zsolt scrie:

nu eu :)

Sus

MesajScris: 24 Feb 2016, 11:49 
Neconectat

Ne place , nu ne place trebuie sa recunoastem ca Asociatiile de pescari nu au o Federatie la nivel national ca sa la reprezinte interesele .
Singura Federatie este cea de la Alba care reprezinta pescarii sportivi (cei de competitie ?).
Datorita harababurii de la ANPA si a hausului legislativ eu prevad infiintarea unei structuri mastodont la nivel national care sa coordoneze pescuitul in Romania.
Sunt foarte siguri ca in viitori ani vor predomina :procese , contestatii ,influentarea parlamentarilor ,influentarea ministrilor , plingeri penale intre AGVPS - ANPA si FRPS iar marea masa a pescarilor vor privi neputinciosi cum se bat cei de sus pentru hegemonia pescuitului sportiv/recreativ.
Din pacate trebuie sa recunoasteti ca discutiile de pe Forumuri nu pot influenta in nici un fel soarta pescuitului in Romania.

Apshd tu cu cine defilezi?

Sus

MesajScris: 24 Feb 2016, 12:13 
Neconectat

Sincer eu unul m-am saturat si sunt profund scirbit de toata harababura legislativa existenta la ora actuala in domeniul pescuitului in Romania.
Doresc sa-mi practic in liniste pescuitul meu de agrement , iar pescuitul de competitie sa fie condus de cei care practica acest sport si care sunt singuri care stiu sa il organizeze .

Sus

MesajScris: 24 Feb 2016, 16:25 
Neconectat

APSHD scrie:
Sincer eu unul m-am saturat si sunt profund scirbit de toata harababura legislativa existenta la ora actuala in domeniul pescuitului in Romania.
Doresc sa-mi practic in liniste pescuitul meu de agrement , iar pescuitul de competitie sa fie condus de cei care practica acest sport si care sunt singuri care stiu sa il organizeze .

Al tau sau a asociatiei?Si cum nu se ia de tine fane?

Sus

MesajScris: 08 Mar 2016, 08:14 
Neconectat

Mitomanul a gasit o alta interpretare la OUG 23/2008 :lol:

DESPRE DREPTURI, LIBERTĂȚI ȘI ………….VARZĂ
March 8, 2016 by popescu.stefan Leave a Comment
Video Remote Interpretation

Există în ultimul timp o intensă activitate cu privire la pescuitul recreativ sportiv în sensul de separare a activității recreative de cea așa zis sportivă. Cei care au provocat-o, au un singur obiectiv. Perpetuarea existenței unor asociații de așa zis pescari sportivi, care din existența lor și-au făcut un modus vivendi pentru cei care le conduc, invocând ”binele pescarilor sportivi”.

Să lămurim ce înseamnă recreativ și ce înseamnă sportiv, pentru a face un pic de ordine în capetele înfierbântate.

Pescuitul recreativ a fost împrumutat din legislația europeană, mai precis din Regulamentul Consiliului Europei nr. 199/2008 și care folosește această sintagmă, însemnând „exploatarea resurselor acvatice vii ca activitate necomercială în scop recreativ sau sportiv”. Prin urmare, cele două lucruri sunt de fapt unul și același lucru, întrucât sunt prinse în aceeași definiție.

Pescuitul sportiv, este definit în în legislația românească ca fiind o ramură sportivă, practicată pentru agrement, recreere și competiție.

Prin urmare, care este adevărul? Întrucât definiția europeană nu a fost însușită prin Lege, are prioritate legislația românească.

Astfel, pentru amatorii de câte o prăjeală și care se zbat să demonstreze că sunt pescari recreativi și militează pentru îngurgitarea peștelui din apele publice învocând motive puerile de genul că „nu are gust de nămol”, le atrag atenția asupra unui singur aspect. Nu au dreptul să rețină pește din apele publice, întrucât acest drept îl au doar „pescarii sportivi”.

Și ca să nu fiu acuzat de partizanat, citez din art. 24 al OUG 23/2008:

e) în apele din zona colinară şi de şes, pe Dunăre, în Delta Dunării şi în apele maritime un pescar sportiv poate reţine din captură maximum 5 kg de peşte/zi sau numai un singur peşte, dacă greutatea lui depăşeşte 5 kg;

Ce te faci atunci tu, pescar recreativ? De unde mai mănânci pește gratis? Pentru că pescarul sportiv la rândul lui este definit de aceeași OUG 23/2008 astfel:

Art. 2

271. pescar sportiv – persoana fizică deţinătoare a unui permis de pescuit recreativ/sportiv, eliberat de asociaţiile de pescari sportivi legal constituite;

Personal, am considerat și consider în continuare cu argumente legale imbatabile, pescuitul sportiv ca sport. Iar practicarea lui un drept al persoanei și militez pentru eliminarea orcărei taxe pentru practicarea sa.

Atrag atenția asupra unui singur aspect. Cei care au pierdut monopolul pescuitului sportiv la nivel național (și mă refer aici la AGVPSR) nu se lasă. S-a lansat ideea de a se separa recreativul de sportiv (lucru imposibil în momentul de față, dar se încearcă) și încadrarea acestuia în rândul activităților economice. Motivul? Pentru a face în continuare bani din această activitate, fără însă a face nimic pentru pescuitul sportiv în sine și pentru resursa acvatică vie.

Cine judecă cu capul lui, pricepe. Timpul o va dovedi că ce am scris în acest articol reprezintă purul adevăr. Pentru că actualele reglementări făcute doar pentru a proteja anumite interese de grup, au dus la această varză legislativă din care nimeni nu mai înțelege nimic.

Ștefan Popescu – președinte FRPS

Concluzie :
Nu au dreptul sa retina pestele decat cei inregimentati la cooperativa !

Si halatul ?

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Mar 2016, 14:13 
Neconectat

Mopescu scrie :

În vederea bugetării activităților administrative și sportive pentru anul 2016, cluburile sportive afiliate sunt rugate să comunice federației documentația cu propunerile de finanțare pentru anul 2016, după următoarea structură:

- statul de funcții;

- cheltuieli de personal (angajați permanenți, personal de supraveghere si control, etc., inclusiv taxele pentru bugetul de stat);

- cheltuieli pentru achiziții echipamente și materiale sportive pentru loturile angrenate în competițiile oficiale județene și naționale;

- materiale consumabile și birotică;

- proiecte privind protejarea și conservarea resurselor acvatice vii și investiții

- alte cheltuieli propuse de solicitanți.

Documentația va fi depusă la sediul federației în vederea aprobării de către Adunarea Generală.

Sa spuna fiecare ce bani are nevoie ...ca va da cooperativa pana va umple de "respect"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adica la ei cluburile afiliate la un loc, adunate in adunarea federala, cenzureaza cheltuielile fiecaruia dintre cluburile afiliate.
Geniala aberatie popesciana ! Iata, avem din nou o mostra a modului in care functioneaza o gandire defecta.
Cum ar fi ca in adunarea generala a FRF, cluburile sa voteze ai sa hotarasca cat va cheltui fiecare dintre ele ? Spre exemplu aia mai saraci s-ar putea coaliza si sa decida ca cluburile de pe primele locuri nu vor mai fave in anul urmator achizitii de jucatori sau vanzari de jucatori sau sa faca mai putine cantonamente etc
Astia chiar sunt nebuni la cap ! :lol:

PS Atentie, spun astia, pentru ca unul singur nu cred ca ar putea scorni astfel de aberatii fara acordul alorlalti... Cat timp nu se sesizeaza nimeni, inseamna ca e ok din punctul de vedere al afiliatilor...

Daca la asta mai adaugam si lambada eco cu protejarea si conservarea resursei acvatice vii, avem tabloul complet: varza cu carne macinata ! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Mar 2016, 21:35 
Neconectat

Pai stai asa ca mai e o duda care pune un carcel in creier .... Care va sa zica vine asa treaba :

- Pot retine peste doar pescarii sportivi
- Pescarii sportivi sunt cei inscrisi in cluburi de pescuit si legitimati ca sportivi
- Pescarii legitimati la club ( adica sportivi cu acte in regula) parca erau obligati sa practice pescuit C&R pe ape publice

Asadar .... peste manca doar braconieru` :D

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]