Desi si-a luat-o in freza pe toate fronturile, desi subiectul a fost discutat si rasdiscutat iar concluzia a fost una singura, desi ultimele modificari legislative sunt cat se poate de clare si neechivoce in sensul in care:
"Federatia Romana de Pescuit Sportiv, persoana juridica de interes national si de utilitate publica (P.S. - asta pana la intrarea in vigoare a preconizatelor modificari la legea sportului
), recunoscuta si autorizata de statul roman in conditiile legii, asigura organizarea, conducerea, supravegherea si controlul activitatilor si competitiilor de pescuit sportiv
organizate de aceasta"
nea fane nu se lasa si tine ca orbul de bata:
mincinosul scrie:Pentru că doar pescarii sportivi pot reține cele 5 kg de pește.
Iar conform art. 6 din OM 369/2016, atribuțiile federației sunt stabilite prin statut și regulamente.
Adică tot pescuitul sportiv, fie el de recreere sau competiție.
Si ca sa ne demonstreza ca Mitomanul este irecuperabil
Mitomanul scrie:
V-aș putea face o demonstrație din care să reiasă că federația este asimilată autorității publice. Vezi art. 2 alin.1 lit. b) din Legea nr. 554/2004.
Regulamentul a intrat în vigoare la data aprobării, dar am amânat publicarea în Monitorul oficial pentru a-l pune în acord si cu modificările aduse regulamentelor CIPS - FIPS. O să fie modificat corespunzător și poi va fi publicat în Monitorul oficial, odată cu Statutul federației care a fost si el modificat cu puțin timp în urmă.Dar iata ca a facut mitomanul si tarif pentru apele publice
Mitomanul scrie:Licența costă 50 de lei si pe apele publice se poate reține cantitatea prevăzută de lege. Pe apele deținute de federație, pescuitul se practică C&R. Acest lucru este specificat si de OUG 23/2008,
art. 25(2). Pescarii sportivi aflați în sistemul competițional oficial nu au nevoie de licență,pescuind în baza legitimației sportive emisă de federație.
Am omis asta în răspunsul anterior.
Acum imi explic eu de unde-si facuse el calculul pentru meleoanele de euro promise investitie pe la unii si altii
Pe asta chiar nu-l interneaza nimeni ?
Muhahahahahahahahahahahah