catalin232 scrie:
Stai asa ca e razboi mare
. Florentin Iuga scrie pe forumul Carp Zone ca o parte din cluburile afiliate Federatiei s-au unit , si-au luat avocat si s-au apucat de mazilit
. Tot din informatiile citite pe acolo se pare ca s-au saturat si ei de atatea conflicte inutile , Popescu a pierdut sustinerea la vot si vrea sa o recupereze cumva sa nu fie dat jos.
Vedem noi cum vor evolua lucrurile , dar ar fi genial daca acum in al 12-lea ceas Popescu ar realiza ca trebuie sa faca un mare pas in spate si sa intre ca roata la mecanismul federatiei . La cata energie are sa muste in stanga si in dreapta, daca si-ar canaliza-o pe directia crae trebuie, ar lasa pe cei care pescuiesc si care iubesc sportul asta sa isi faca treaba
si el doar sa fie suport si indrumator legal pentru acestia , cred eu ca ar iesi ceva de bine ..... Dar..leste mai usor sa faci rau decat sa faci bine....
Cu toate ca tu ai deschis topicul si ai "atras" atentia asupra unor aspecte din viata popesciana!!!...acu dai cu "mucii in fasole"
Ce dreaq de "sfatuior legal" vrei sa fie mitomanul, cand asta nu are nici cea mai mica pregatire profesionala, in domeniu
Basca a pierdut si majoritatea proceselor pe care le-a deschis personal
iar pe cele care le-a castigat, nu au avut nici o relevanta
( le zic eu cand ne vedem sa nu m-a mai obosesc
)
Mai ramanea sa-mi spui ca este mai bine sa ramana coperativa ...cu sediul in subsolul de pe Goga...si m-a distram o saptamana