Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 02:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 23 Iul 2013, 08:47 
Neconectat

Nitu V scrie:
@ george
nu-i problema , pt ca nu ma asteptam sa-mi ridice cineva statuie dar tot incerc sa inteleg si poate pe langa mine si altii de ce a m injurat -unii dintre noi - agvps -ul ? ....raspunsul este : - ca sa apara dl fane . acum il injuram pe el dar nu invatam din greseli si nu sprijinim agvps . nu am vazut pe cineva tavalit prin fulgi pentru deciziile proaste luate in sedintele agvps .
Ati pescuit pe bolcas cu match si pe furtuna cu rube . sau v-a placut ?. deciziile au fost luate de cei care ne reprezinta pe NOI . dupa ani se gaseste o solutie pt organizare . nici acum nu se gaseste o solutie pt sponsori si ,,inevitabil ,, nu va fi bine :lol: repet ...cati dintre noi ar avea puterea financiara sa participe la un CM .
Aceste inadvertente si altele au dus la aparitia problemelor indiferent de numele lor.
La cat fair-play a aratat Aschioape in concursuri oare este necesar sa-l tavalim prin fulgii meritati de altii doar pt o decizie personala? se rezolva problema sponsorilor , a locatiilor pt campionatul intern a regulamentului care mai schiopateaza , nu mai zic de problemele organizarii unui concurs sau de imposibilitatea participarii la un sport de masa , asa cum se vrea , pescuitul stationar .
desi nu-l iubesc pe dl FANE nu pot sa fiu deacord cu atitudinea d-lui Antifane , mai ales ca
prin modalitatea de a posta dovedeste multe .

In primul rand lasa moale cu fair playul ca NIMENI n-a trimis pe Florin in bratele lui fanica!Consider ca e deacord cu acuzatiile aduse impotriva camarazilor (MAVER LUGOJ)cea ce inseamna si-a aratat pe fata ce gandeste si e bine ca s-a dus!Si tu dl Nitu cum zice doamna Vera care-i contributia ta la stationar?Cati sponsori ai cautat pt stationar etc? :?: :?:

Sus

MesajScris: 23 Iul 2013, 12:15 
Neconectat

@ Antifane
domnule , pe mine parintii m-au invatat sa nu stau de vorba cu persoane necunoscute . si nu o voi face pana in momentul in care aflu cine sunteti desi sunt si voi fi membru agvps. multumesc pentru intelegere .
@ Doamna Vera , va rog sa mai cititi o data mesajul meu . Faptul ca am incercat sa identific problemele Agvps , care au dus la aparitia tuturor necazurilor , inseamna ca am injurat ? va rog sa cititi toate mesajele pe unde scriu sa vedeti daca am injurat vreodata pe cineva indiferent de ceea ce mi s-a scris .
nu am scris eu ca nu trebuie muscata o anumita mana ? ca noi suntem vinovati de anumite situatii prin atitudinea noastra ? ca noi suntem reprezentati la sedintele agvps deci suntem raspunzatori de deciziile luate acolo .
nu am scris ca Noi nu sprijinim AGVPS ...?
dv chiar nu vedeti ca ne certam ca chiorii , degeaba ? nu am auzit pe nimeni vorbind despre prejudiciile pe care le aduce AJVPS-urilor , legea anpa...nu am ce sa va reprosez d-na Vera , poate doar ca va aprindeti prea usor . consider ca problema alegerii locatiilor este una reala pentru concurenti dar sunt constient ca nimeni nu se inghesuie in organizare .
@ george
am gresit daca am spus ca deocamdata miza o reprezinta participarea la CM ? asta cred vazand situatia actuala .

Sus

MesajScris: 23 Iul 2013, 18:30 
Neconectat

ANTIFANE scrie:
Nitu V scrie:
@ george
nu-i problema , pt ca nu ma asteptam sa-mi ridice cineva statuie dar tot incerc sa inteleg si poate pe langa mine si altii de ce a m injurat -unii dintre noi - agvps -ul ? ....raspunsul este : - ca sa apara dl fane . acum il injuram pe el dar nu invatam din greseli si nu sprijinim agvps . nu am vazut pe cineva tavalit prin fulgi pentru deciziile proaste luate in sedintele agvps .
Ati pescuit pe bolcas cu match si pe furtuna cu rube . sau v-a placut ?. deciziile au fost luate de cei care ne reprezinta pe NOI . dupa ani se gaseste o solutie pt organizare . nici acum nu se gaseste o solutie pt sponsori si ,,inevitabil ,, nu va fi bine :lol: repet ...cati dintre noi ar avea puterea financiara sa participe la un CM .
Aceste inadvertente si altele au dus la aparitia problemelor indiferent de numele lor.
La cat fair-play a aratat Aschioape in concursuri oare este necesar sa-l tavalim prin fulgii meritati de altii doar pt o decizie personala? se rezolva problema sponsorilor , a locatiilor pt campionatul intern a regulamentului care mai schiopateaza , nu mai zic de problemele organizarii unui concurs sau de imposibilitatea participarii la un sport de masa , asa cum se vrea , pescuitul stationar .
desi nu-l iubesc pe dl FANE nu pot sa fiu deacord cu atitudinea d-lui Antifane , mai ales ca

In primul rand lasa moale cu fair playul ca NIMENI n-a trimis pe Florin in bratele lui fanica!Consider ca e deacord cu acuzatiile aduse impotriva camarazilor (MAVER LUGOJ)cea ce inseamna si-a aratat pe fata ce gandeste si e bine ca s-a dus!Si tu dl Nitu cum zice doamna Vera care-i contributia ta la stationar?Cati sponsori ai cautat pt stationar etc? :?: :?:

Un nimeni esti pe site ,un nimeni ai ramas si in viata reala ! si ai sa mori ca un nimeni ....chiar crezi ca nu stiu cine esti ? :lol: :lol: :lol: :lol: ...am o inteligenta peste medie ....ar fi bine sa citesti revistele PP , nu te vad in clasament deasupra mea , poate dupa citiva ani de la plecarea mea din mocirla in care te zbati ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Iul 2013, 18:54 
Neconectat

Hmmm, smecherilor...mi-ati "taiat" o postare :shock: :shock: ...numa ca eu am salvat-o ;) :lol: :lol: ....CINEVA TREBUIE SA DEA O TUICA!!!!(la litra)...sa nu o mai pun o data ;)

p.s. am salvat'o, sa o pun pe alt forum...dar daca da "tuica" ...nu o mai pun nici acolo ;) :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Iul 2013, 19:52 
Neconectat

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=& ... TzLKO_E41Q

un act AGVPS .....eu zic sa cititi cu atentie punctul 1 ...si poate realizarti ce tare ii doare de concursurile voastre !

Sus

MesajScris: 23 Iul 2013, 20:36 
Neconectat

Florin Aschioape scrie:
ANTIFANE scrie:
Nitu V scrie:
@ george

Un nimeni esti pe site ,un nimeni ai ramas si in viata reala ! si ai sa mori ca un nimeni ....chiar crezi ca nu stiu cine esti ? :lol: :lol: :lol: :lol: ...am o inteligenta peste medie ....ar fi bine sa citesti revistele PP , nu te vad in clasament deasupra mea , poate dupa citiva ani de la plecarea mea din mocirla in care te zbati ! :lol: :lol: :lol:

Inteligenta ta peste medie s-a intilnit cu un geniu numit fane! :lol: :lol: :lol: Si nu ma pun cu tine la stationar ca nu ma pricep dar hai si tu la crap si iti arat clasament deasupra ta! :shock: :shock: Apropo cu standurile tale de anu trecut ieseam si eu campion la stationar! :lol: :lol: :lol: Antecap,cap,.....mai citesc si eu! :lol: :lol: Apropo pana doamna Cliuc concureza SI la federatie vei fi vice :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Iul 2013, 22:49 
Neconectat

Cam asa se desfasoara o "sedinta" normala, din sanul federatiei...cu Fane la conducere :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=CEEPaYD5KZE

Sus

MesajScris: 25 Iul 2013, 06:10 
Neconectat

Eu zic sa se rezolve totul pe pista de concurs: sa faca Fane o echipa de stationar....sa faca si AGVPS-ul una...si sa se intreaca in trei concursuri de trei manse: Unul pe Varsolt - organizator Vera, unul pe Ciuslea - organizator Aschioape si unul pe Doripesco - organizator Ruxandra ( ca asta este impartiala: vrea sa ne ia banii la toti!! indiferent daca suntem Fane sau Antifane)...
Pe urma cine castiga sa ramana cu federatia, cu sportul si cu concursurile si cu ura vesnica a celorlalti!!!

Arbitri aduce Tica din Irlanda ( ca el nu poa' sa arbitreze ca e Antifane!!)...sau mai bine aduc eu din Ghana ( nu tre' sa va mirati: daca se poate arbitri din Vanuatu la un campionat mondial de fotbal de ce nu din Ghana la pescuit!!!)...aia n-au vazut o pluta in viata lor asa ca n-au cum sa nu fie impartiali!!!... si punem si cate un steward in fiecare stand ca sa le numere pestii...mai bine stewardese si tot din Ghana....ii iau pe Lupei si pe Nutu sa le aleaga: sunt sigur ca atat Fane cat si Antifane vor fi super multumiti de alegerea astora doi!!!

Ai lui Fane sa dea numai cu plute de la Aschioape iar ai lui Antifane sa dea numai cu plute de la Pandy...in felul asta mai eliminam o nedumerire si declaram in functie de cine castiga care sunt cele mai bune plute din Romania....
Si cum ziceam ca arbitrii n-au vazut o pluta in viata lor n-or sa fie instare sa deosebeasca care-s unii si care-s altii ( doar nu va asteptati ca vreun Ganez sa faca diferenta intre unele plute si celelalte!!!)... mai impartial de atat nu se poate!!!

Si gata cu procesele si cu balacareala....caci de impacat ma gandesc ca nici nu poate fi vorba!!!!.... sau poate pleaca Fane si pun astia pe Palcau presedinte si atunci ne si impacam, facem unirea cea mare, jucam hora respectiva cu acelasi nume intr-una dintre cabanele de chefuri a AGVPS-ului ( ca Fane inca n-a avut bani sa-si faca si el una!) loc unde facem si cheful de rigoare...pe urma ne apucam serios de treaba si in 2-3 ani de zile castiga Benzar ( imbracat in tricou pacificator cu poze cu Fane pe spate si Bentu pe piept - ca parinti fondatori...un fel de Mosi Ion Roata ai marii uniri pescaresti) campionatul mondial!!!...si ca sa fim pe deplin impacati in anul urmator Aschioape castiga si el campionatul mondial!!!...si tot asa prin alternanta si la femei: un an Vera... anul urmator doamna aceea Culic sau Cliuc...sa ma scuze dca am deformat numele.... si pe urma tot asa pe vecie...castigam toate campionatele pe urmatorii 30 de ani cel putin!!!!

Pe urma Tudose poate sa inchida forumul ca nu mai avem de ce sa ne certam!!!!!...sau ca sa nu-l lasam fara jucarie si loc in care sa se certe cu Petrisor poate sa pastreze numai rubrica de "Anunturi de Vanzare / Cumparare"...da numai cu conditia sa-l deblocheze pe Fane...ca sa scrie si el!!!

...dar asta numai daca pleaca Fane...ceea ce nu prea cred!!! ca inca n-a facut " o galagie de bani " ....vorba unui tigan din urbea mea natala!!!\

:lol: :lol: :lol:

Ultima oară modificat de truia pe 25 Iul 2013, 08:12, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 25 Iul 2013, 07:46 
Neconectat

Pb este ca noi NU avem treaba cu "pescarii federali " !!!! Ei au cu noi , de ce ???? nu am dat in judecata pe nimeni si chiar nu ne intereseaza cine sunt , ce gandesc si mai ales cate concursuri au tinut in 2013 !

As vrea sa ne lase in pace ! ;) :P

Sus

MesajScris: 25 Iul 2013, 12:26 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
... pentru că am avut ocazia să-i cunosc adevărata faţă.

fane scrie
Poate Uszkai te va contrazice. Asociația lui nu are după ce bea apă și tu zici că a plătit taxa de la Doripesco. Micimanul ăsta, după ce federația a plătit cazarea, masa, nada și taxa de baltă vroia să-i decontez și cheltuielile de transport pentru sportivii lui (inclusiv lui, care era cică vicepreședinte al federației). Cât despre plăți, sunt câțiva oameni care pot confirma; dl. Gigi Moroiu care a pus la dispoziție nada, găleți, etc., achitate de federație pentru membri FNPSR, d.na Ruxandra, beneficiara taxei de baltă, câștigătorii competiției (Adi Suciu, Forin Palcău, Cosmin Barbu ș.a.) care au beneficiat cumulat de premii de 20.000 lei. de asemenea crăparii (Irinel Nițu, Gabi Galiță, Mădălin Dârlă) care la rândul lor au câștigat cumulat 10.000 lei, in condițiile în care taxa de participare era de 100 lei. Așa că mai ușor cu acuzațiile din off.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]