Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 00:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 12 Feb 2014, 07:50 
Neconectat

Ce jigodii!!...auzi "patrioti" !!!!
Mai gunoaielor cu ce sunteti voi mai patrioti decat altii?.... hai sa nu vorbesc de altii:
Cu ce sunteti voi mai patrioti decat mine?!!
N-aveti decat sa balmajiti despre ce vreti dar lasati tara si patriotismul laoparte!
Vedeti-va de manarelile voastre si nu murdariti singurul lucru nobil ce ne-a mai ramas!!!

George tu parca erai secretara de competitii nu de facut cafele ...avea dreptate Tudose!!
Pai daca fane nu stie engleza macar sa-si angajeze o secretara care stie.... sau fantasmagoricul buget al federatiei nu permite decat de aia care muncesc moca ca tine!! :shock: :shock: ....

Sus

MesajScris: 16 Feb 2014, 22:20 
Neconectat

glukas scrie:
Da ma Nutzu, eu am tradus cam în 10-15minute. Mai puțin sweetwater unde nu îmi aparține licența. E o traducere cât mai fidela a textului original. Nu sunt un fan al frazelor lungi și complicate, însă asta a fost materialul.

" From your letter dated February 5, 2014, received after signed agreement between the three parties interested in organizing the Carpfishing World Championship (CWC) event, we note that the right to organize the 2014 Carpfishing World Championship was awarded to Romania, not AGVPSR . "

"Din scrisoarea datata Februarie 5 / 2014, primita dupa semnat acord intre partile trei interesate in organizarea CWC eveniment, noi notam ca dreptul sa organizeze 2014 CWC a fost acordat Romaniei, nu AGVPSR . "

Eu sincer sper ca asa ceva nu a ajuns pe masa Oficialilor de la Fips / Cips ... .....

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 16 Feb 2014, 22:50 
Neconectat

Ba da.Si culmea ca sunt si mandrii de prostia lor.

Sus

MesajScris: 17 Feb 2014, 12:26 
Neconectat

Mare este gradina ta Doamne !!!!! Mai , astia chiar sunt prosti ???? Cine dracu i-a rugat sa ma reprezinte pe mine ca pescar de competitie????? Acum incep sa ma enervez si eu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 17 Feb 2014, 13:03 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Ba da.Si culmea ca sunt si mandrii de prostia lor.

Tica .. stii bine ca nu imi pasa cine ce face ... dar daca tot merg mai departe cu demersurile sa fie mai atenti la formulari ca ne facem de toata jena :(

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 17 Feb 2014, 14:19 
Neconectat

Salut ,
aveti aici raspunsul de la FIPS.
Rusine sa-i fie lui Popescu Stefan , baietii nostrii de la crap , chiar aveau posibilitatea sa iasa iar campioni mondiali.
Trebuie sa ai tupeu sa mai ceri sa reprezinti Romania sub egida FIPS , oricum nu au nicio sansa sa primeasca ok-ul nici in aprilie , doar daca se ...(ma abtin sa spun mai multe , poate le dau idei)

http://www.crapmania.ro/articole/compet ... orbu-24471

Sus

MesajScris: 17 Feb 2014, 14:28 
Neconectat
Moderator global

Daca.....pescuitul de competitie....ajunge pe mana unei organizatii conduse de Stefan Popescu.....eu, Andrei Ghioghiu, ma retrag de la orice campionat national de pescuit. :!: :!: :!:

Sus

MesajScris: 17 Feb 2014, 15:25 
Neconectat

Sunt de acord cu tine Andrei...insa doar in principiu... de ce?
Pentru ca exact asta si vrea Fane: sa se lase toata lumea si sa ramana el de unul singur sef peste o gloata!
Asta ii va facilita toate manevrele si ii va lasa drum deschis spre marsevenia pe care o urmareste.
El de fapt nu se bate cu AGVPS-ul... se bate cu pescarii care , din opozitie pentru Fane, sunt inca sub umbrela AGVPS...cand acesti pescari nu vor mai fi ( vezi cazul AJVPS Alba) AGVPS-ul nu va mai insemna nimic!... iar Fane va defila triumfator....
Eu as propune mai degraba sa facem noi (pescarii de competitie de stationar) o petitie la FIPS in nume personal, fara sa implicam AGVPS-ul, in care sa spunem exact care este situatia si cum a ajuns Fane sa se dea sef al pescuitului, sa spunem ca nu ne reprezinta si ca nu este in interesul pescarilor si pescuitului competitional si sa mai spunem ca in cazul, inca si mai marsav, in care AGVPS va da mana cu Fane, noi o sa ne retragem in bloc din orice activitate care-l include pe Fane refuzand orice colaborare cu el ( aducand si motivele unei astfel de decizii)...
Eu zic ca macar vreo 200 de semnaturi strangem... si, poate sunt naiv, mai cred ca FIPS-ul nu se va sterge la cur cu o astfel de hartie..mai ales daca e semnata printre altii de vreo 20 de campioni nationali....
Si mai zic ca daca si baietii de la crap si de la spinning se vor alatura poate trecem de 1000 de semnaturi a tot ce inseamna valoare in pescuitul romanesc de toate categoriile!
In asta mai este si o chestie de curaj...multi sosotesc pe la spate dar putini (tu, Tudose, Nutu, Suciu si inca cativa) au spus cu glas tare ce gandesc.. cine stie cum vor reactiona daca e vorba sa semneze o astfel de hartie...poate doar asteapta sa se limpezeasca apele ca sa stie cu cine voteaza... (stiti voi traba cu vitejii de dupa razboi!!)....
Cine suporta o astfel de idee e liber sa se afiseze aici...daca sunt destui sustinatori putem face o astfel de petitie!
Astept cu interes reactiile voastre!!

Sus

MesajScris: 17 Feb 2014, 17:25 
Neconectat

Biltac Eugen scrie:
Salut ,
aveti aici raspunsul de la FIPS

http://www.crapmania.ro/articole/compet ... orbu-24471

Ceva nu e bine scrisoarea frps este datata 14 feb2014 iar linkul tau este de anul trecut, cred ca raspunsul final al cips va veni peste cateva zile

Sus

MesajScris: 17 Feb 2014, 20:35 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
Sunt de acord cu tine Andrei...insa doar in principiu... de ce?
Pentru ca exact asta si vrea Fane: sa se lase toata lumea si sa ramana el de unul singur sef peste o gloata!
Asta ii va facilita toate manevrele si ii va lasa drum deschis spre marsevenia pe care o urmareste.
El de fapt nu se bate cu AGVPS-ul... se bate cu pescarii care , din opozitie pentru Fane, sunt inca sub umbrela AGVPS...cand acesti pescari nu vor mai fi ( vezi cazul AJVPS Alba) AGVPS-ul nu va mai insemna nimic!... iar Fane va defila triumfator....
Eu as propune mai degraba sa facem noi (pescarii de competitie de stationar) o petitie la FIPS in nume personal, fara sa implicam AGVPS-ul, in care sa spunem exact care este situatia si cum a ajuns Fane sa se dea sef al pescuitului, sa spunem ca nu ne reprezinta si ca nu este in interesul pescarilor si pescuitului competitional si sa mai spunem ca in cazul, inca si mai marsav, in care AGVPS va da mana cu Fane, noi o sa ne retragem in bloc din orice activitate care-l include pe Fane refuzand orice colaborare cu el ( aducand si motivele unei astfel de decizii)...
Eu zic ca macar vreo 200 de semnaturi strangem... si, poate sunt naiv, mai cred ca FIPS-ul nu se va sterge la cur cu o astfel de hartie..mai ales daca e semnata printre altii de vreo 20 de campioni nationali....
Si mai zic ca daca si baietii de la crap si de la spinning se vor alatura poate trecem de 1000 de semnaturi a tot ce inseamna valoare in pescuitul romanesc de toate categoriile!
In asta mai este si o chestie de curaj...multi sosotesc pe la spate dar putini (tu, Tudose, Nutu, Suciu si inca cativa) au spus cu glas tare ce gandesc.. cine stie cum vor reactiona daca e vorba sa semneze o astfel de hartie...poate doar asteapta sa se limpezeasca apele ca sa stie cu cine voteaza... (stiti voi traba cu vitejii de dupa razboi!!)....
Cine suporta o astfel de idee e liber sa se afiseze aici...daca sunt destui sustinatori putem face o astfel de petitie!
Astept cu interes reactiile voastre!!

Lasa dreaq bananele si fa una , vezi cum poti sa o pui pe petitii.ro si sa o scoti de acolo apoi , evcentual sa o inglisezi direct , ca sa nu-l obosim pe George. :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]