Ionel Bocancea scrie:
Pt. Alin Tudose,
amice, cu siguranta nu sti ce vorbesti. Nu te cunosc cum la fel iti spun sigur ca nu ma cunosti. In afara faptului ca ca stiu unde se afla Slatina din punct de vedere geografic, nu am fost nicio data acolo. La fel de bine la mijloc este o confuzie dar datorita modului abject de a aborda o postare pe forum, cuvintele folosite, ma face sa cred ca ai grave carente in educatie. Chiar daca se incearca scuzarea unei atitudini de acest gen in topicul de la inceputul forumului (Forumisti suparaciosi,.....caterinca etc.), sa sti ca impresia ramane aceiasi. Momentan nu mi-am propus sa ma interesez in amanunt despre tine, dar daca iti mai permiti sa continui cu aceiasi atitudine, am sa fac tot posibilul sa aflu detalii si sa te invit sa ne vedem fata in fata ca sa iti rup acel deget cu care sugerezi ca mi-ai arata ceva, defapt singurul mod cred eu, de a te trezi la realitate si ati da seama ca nu este frumos, sa te exprimi asa fata de cineva pe care nu-l cunosti. Daca cu altcineva iti pemiti sau ti se permite, este treaba ta.
ITI DAU UN SFAT AMICE ! Ai grija de tine, stai pe scaunul tau, considera plapuma pe care o folosesti ca este deajuns da mare pentru tine si nu te intinde. Nu mai adresa cuvinte jignitoare numai de dragul de ati etala indrazneala prost inteleasa.
Nu mai da semnale de acest gen ca nu este bine. Ai de grija.
In cazul in care v-ati dat seama ca cea ce v-am scris nu este o "caterinca", eu totusi va salut respectuos la fel ca in prima mea interventie.
poate vorbesti cu Irimia si organizezi si o gala K1.....cu Tudose.......
hai sa fim seriosi si sa nu fim asa de intepati.