Neamtule, Ceea ce ai intrebat tu, era deja lamurit de fishy34, dar probabil ca nu ai avut rabdare sa citesti tot. Te ajut eu, citandu-l din nou pe initiatorul topicului, doar cu fragmentul care te interesa.
Iata-l:
Citat:
... cu carnetul de membru poti beneficia de anumite reduceri pe apele private pe care societatea le detine dar nu e valabil decat in cadrul asociatiei de pescuit care la eliberat,in schimb cu tichetul ANPA poti merge oriunde in tara la pescuit pe apele nationale dar va trebui sa platesti o diferenta de bani de 5ron/saptamana 7ron/luna sau 12ron/an ca sa pescuiesti pe apele altei asociatii de pescuit care detine apele pe care tu mergi la pescuit....precizez nu esti obligat sa fi membru la mai multe asociatii ca sa poti pescui pe apele lor ci pur si simplu esti membru al uneia singure care iti place tie iar ptr a pescui in alte judete pe alte ape pur si simplu platesti sumele de bani pe care eu le-am pus mai sus si primesti o chitanta pe care o pui in permisul tau si cu care faci dovada platii in caz de control
Eu zic ca mai clar de atat nu se poate.