Pescuit Stationar

Acum este 05 Noi 2024, 17:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Avelo Bahtalo
MesajScris: 11 Mai 2013, 09:37 
Neconectat

Traiti'ar familia...unul ca asta ne mai trebuie :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=CKByISfZ9JY

Sus

Subiectul mesajului: Re: Avelo Bahtalo
MesajScris: 11 Mai 2013, 12:49 
Neconectat

ho fhost si in darmarca,bågamias ceva in reprezentantii åstia,chå håstia shunth hromanii nostri :mrgreen:
shi mai hare shi genti Vhersacio :idea: :idea: :idea: hunde shå fug shå nu mai dhau dhåstia?
oare si in Groenlanda shunt dåstia? cå de nu ,acolo må duc

Sus

MesajScris: 11 Mai 2013, 13:26 
Neconectat

Tica...m-as caca pe mine de ras sa-l vad pe asta coleg cu tine de stand la vreun concurs...fie el si in Irlanda!!!
Da' daca se intampla sa pui pe youtube!!!

vreau doar sa va reamintesc ca legea avutului ilicit mai este inca in vigoare in Romania...si nici nu poate fi scoasa ca e impusa obligatoriu de UE!!.... cum se aplica vedeti si voi!!
idea e ca nu se pot lua de tigani si de manelisti (aia au doar cateva milioane fiecare) pentru ca ar insemna sa se aplice si la clasa politica si facatorii de legi si de " dreptate" in prostituata noastra tarisoara....iar aia au miliarde!!!
Daca s-ar vrea s-ar putea... dar nu se vrea ...si din ce in ce mai multi hoti sunt demascati la nivelul de varf al conducatorilor Europei... dar mai toti reusesc sa scape prin tot felul de manarii ale justitiei...care intre noi fie vorba este formata din inca si mai mari hoti!!

Fratilor...democratia ptr toti nu functioneaza si n-a functionat niciodata!...este doar un model surogat ca sa fure o clica de mai multi indivizi...
pai in cazul acesta sincer sa fiu are dreptate tiganul care nu recunoaste nici un fel de autoritate etatica si se caca pe ele de legi...

Pai cand daca furi o bicicleta te baga astia in parnaie in cel mult doua zile ptr 2 ani.... iar Berlusconi care a furat miliarde si are mai toate delictele economice si morale pe lista de acuzatii se tot invarte prin tribunale de peste 15 ani...si-l doare' n pula ...trage la buci nu mai batrane de 17 ani in continuare ( gerrovital tati!!) ... ba mai mult o gramada de vite l-au si votat mai recent!!!.... unde pielea curcii mai e dreptatea...si daca tot nu e ...unde e stimularea morala de a te incadra in ceea ce se numeste cetatean model...
Uitati-va la Franta...Holande si mai toti ministri si acolitii sai sunt dovediti ca au conturi in strainatate de ani de zile prin insulele Cayman sau alte locatii asemanatoare ( ca deh...e mai promitatoare ptr investitii o insula de 10 km patrati!! decat Franta ... imaculata lidera europeana care ne da lectii la toti ce sa facem!!) ...si s-a intamplat ceva?...nimic... vuieste media..prostii stau si se uita la televizor si se scandalizeaza...pe aia ii doare fix in pula de toti...rezultat: aia isi fac linistiti miliardele lor...media face si aia bani cu caruta ca are ce arata la prosti ...iar pe langa astia si tiganii mai fac si ei cate un milion doua!!!...cine pierde?...hehehe!...prostimea..noi adica!!! Pai si atunci unde e justificarea sa muncesti...si sa duci o viata onesta... pai d'aia nici nu muncesc tiganii...ca si-au pus probabil problema asta de mult!!!

Problema e cum ii explic eu fie-mi de 10 ani care vede un hot cu 4 clase in cartier cu 3 vile, 4 restaurante si cateva BMW-uri la poarta, ca ceea ce fac eu e bine si ce face ala e rau!!!

Dar oare e intradevar bine ce facem noi?... :? :? :? :? :?

Sus

MesajScris: 11 Mai 2013, 15:55 
Neconectat

Truia, tu nu vezi ceva asemanare intre EL si Tudose :o :shock: :lol: :lol:
1.Cu BMW se dau amandoi(poate si Tudose are jante Vercace ;) )
2. Au fost amandoi in tari Straine.....
3. Beau amandoi, Chichila-Ballantzain....

p.s. mai tre sa scriu :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 13 Mai 2013, 19:25 
Neconectat

Intrebare: De ce "specimenul" ala se numeste roman la fel ca si mine? CU CE DREPT???
De ce trebuie sa imi fie rusine sa spun cu capul sus ca sunt roman in oricare din tarile europei, a ajuns sa fie roman sinonim cu tigan, cu cersetor, cu ciorditor cu ... cu tot ceea ce eu nu sunt si nu numai eu ci multi altii romani, OAMENI....
Cineva ar spune despre mine ca sunt rasist... prefer sa fiu luat drept rasist in tara mea decat sa fiu luat drept tigan in toata lumea!
Cu ce drept stau ei cu curu'n mana toata ziua si noi restul muncim pentru ei? ce rahat de tara permite asta?
Pai nu avea dreptate Putin in problema minoritatilor nationale in Rusia? iata cum se pune probema din punctul lor de vedere: "Discursul lui Putin în Duma de Stat a Federaţiei Ruse "În Rusia trăieşte poporul rus, iar poporul rus nu admite nici un afront al unei minorităţi. Acestea trebuie sa respecte Rusia, pe ruşi şi legile fără să ceara favoruri speciale sub pretextul ca sunt discriminaţi. CINE FACE ASTFEL, ESTE INVITAT SĂ PĂRĂSEASCĂ IMEDIAT RUSIA!!! Nu Rusia are nevoie de minorităţi, ci ele au nevoie ca Rusia să-i primească, ofere adăpost, locuri de muncă şi hrană. În Rusia trăiesc doar ruşi!". Membrii Dumei de Stat au aplaudat în picioare 5 minute !"
SI la noi?...la noi iarasi NU!

Iar daca cineva ar putea sa nu fie de acord cu mine, as vrea sa-l vad pe o balta oarecare in timp ce pescuia cu o rubeziana oarecare (pentru care a facut sacrificii peste sacrificii-stim toti cum e) cand langa el vine un X5 oarecare cu manele la maxim si un tigan oarecare intinde o Airity iar puradelu' intinde o Shimano Fireblood. Cam ce sentiment incerci cand stii ca ala nu a muncit o ora in viata lui? Cam ce sentiment incerci cand exemple din astea intalnesti la tot pasul?... cam ce sentiment incerci cand dezgustul strainilor in fata acestui gen de tablou iti este adresat si tie in egala masura...doar esti tot...ROMAN
Respect si ganduri bune!

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 17:54 
Neconectat

petru scrie:
.... În Rusia trăiesc doar ruşi!". Membrii Dumei de Stat au aplaudat în picioare 5 minute !"
SI la noi?...

Bine zice Putin asta...in Romania vietuiesc tiganii.... romanii doar supravietuiesc!!!

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 18:47 
Neconectat

Ma credeti sau nu dar indiferent cat de urat ar fi fost (si inuman si anti-contra-urat-tare) daca ar fi castigat Hitler razboiul...era bine in Romania noastra chinuita...
ghini di tàt!
...parerea mea!

Sus

MesajScris: 16 Mai 2013, 16:31 
Neconectat

Imi cer scuze daca am exagerat, cu siguranta nu este locul cel mai potrivit pentru a-mi lasa frustrarile sa iasa la suprafata...iertati-ma voi, frati pescari!

Sus

MesajScris: 16 Mai 2013, 17:30 
Neconectat

petru scrie:
Imi cer scuze daca am exagerat, cu siguranta nu este locul cel mai potrivit pentru a-mi lasa frustrarile sa iasa la suprafata...iertati-ma voi, frati pescari!

Domnu Petru, daca deja ti-ai recunoscut "pacatele" ...stai linistit ca esti ca si iertat ;) ...nu noi judecam(sau asa ar trebui sa fie), sunt alte entitati care ne judeca pe "noi".Si'apoi daca nu aici sa ne "refulam"noi pescarii ...atunci unde!!!!Pentru asta sunt forumurile, pentru : stiri-informatie, comunicare-conversatie si de ce nu refulari-reglari de conturi ;)

p.s. apropo de ce crezi ca am deschis eu topicul asta,daca nu tot dintr-o "refulare" ;)....cum zicea cineva de pe alt forum : " un asemenea exemplar ar trebui sterilizat "... :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 17 Mai 2013, 03:50 
Neconectat

dha dhe ce loviti mho in drepthurile homului :mrgreen: chå på noi ne iubheste HUE hasta heuropheanå,phå voi nu :lol: .
noi havem multhe drepturi(ciorditul,manglitu,boratu,etc),chåå vhå dau la curtea lu åla,a lu Hagha mo,din Lasvegas ce stå han Belgia 8-) :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]