In Norvrgia...prima saptamana din august
...atunci e programat
Dar sa pui poze reale(te rog )cu scaunul si-am sa-ti spun si de ce :
Prietenului meu Alin Apahidean i-au fost furate recent din garaj toate sculele de pescuit...da absolut totul
...paguba undeva la 8000 oiro
Patru rubesiene, cu huse cu tot: sensas 675 si 774,triana potentza si o perla ice
,675-ul la luat nou cu o saptamana inainte de Ungaria
Doua, match Carbo activ si doua federe unu carbo activ si celalalt Hardy-Normark(numai asta era vreo380 euro),varga tubertini Area 7m, sase mulinete, trei Shimano si trei Daiwa TDR...geanta Trabucco cu: role x 2,suporti kituri...chiar si plioarele(zeci) cu plute de pe raft si tubul cu plute de rezerva,carlige, fire,plumbi...deci TOT
I-au lasat scaunul
(probabil ca era cam greu) dar dupa ce l-au golit complet
.....ba sa nu mint, ia ramas o sonda intr-un sertar
Intamplarea face ca tocmai scaunul era stricat...footplate-ul era rupt si nu se mai poate repara...asa ca sa hotarat, daca tot trebuie sa-si cumpere tot de la'nceput, sa-si ia si scaun nou. Eu i-am recomandat azi sa se uite la linkul pus de tine, e tentat, dar a "marait" ca nu are kit-ul de roti si cam putine module (cel putin in poza)...aici fara roti esti kam mort, cari de-ti vine acru
I-am zis sa-si cumpere roti separat...ca ma gandesc ca e kit universal!!! se potrivesc la toate modelele Rive
Nu stiu modulele!!! Ma rog, ma gandesc ca poate putem sa-l ajutam cu niste sfaturi.Poate descrii umpic scaunul sa vedem exact ce are
si ce i-ar mai trebui sa cumpere asa incat sa nu iasa la un pret prea mare.
Mersi anticipat