Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 16:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: DECI SAU CE O FI....
MesajScris: 23 Sep 2013, 07:12 
Neconectat

http://monsterfishtimisoara.ro/s-a-inch ... la-feeder/

Sus

Subiectul mesajului: Re: DECI SAU CE O FI....
MesajScris: 23 Sep 2013, 09:09 
Neconectat

adi petrisor scrie:
http://monsterfishtimisoara.ro/s-a-incheiat-prima-editie-a-campionatului-national-de-pescuit-sportiv-la-feeder/

nea petrica!!! benzarica!!! rancule &CO.... care va sa zica voi concurentii astia vechi sunteti varza :P uite care sunt 'adevaratii' campioni !!! :lol: :twisted: :mrgreen: din cate am inteles ei sunt singurii acum care pot reprezenta Romania la campionatele externe. Ce-i drept cam dramatic pentru Romania dar daca asa spun legile..... eu ma gandeam sa faceti o provocare :P baietzii din "fostul...vechiul" campionat impotriva celor din noul campionat"federatia"... dupa care castigatorii sa plece "afara" :))) asta daca pierzatorii au coloana si recunosc ca sunt "varza" :P :d :))))

Sus

MesajScris: 23 Sep 2013, 10:41 
Neconectat

Petrisoarre...vad ca castigatorii sunt tot de la voi de la Arad...hehehe!!!... ma gandesc ca tu trebuie sa-i stii: macar e ceva de capul lor? :? :? :? :? :?

Sus

MesajScris: 23 Sep 2013, 11:39 
Neconectat

cica sunt din timisoara ... deci Nutzu tre sa ii stie :P or fi buni daca sunt campioni :P :)))) :lol: :mrgreen: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 23 Sep 2013, 12:09 
Neconectat

Raceala Razvan-Locul 1 din Lipova jud.Arad
Matica Adrian-Locul 2 din Arad
Martinov George-Locul 3 din Timisoara

Sus

MesajScris: 23 Sep 2013, 12:23 
Neconectat

Vije, iaca-ta ce zice colegul...cica sunt din Arad!
Or fi si ei pescari.... nu poti sti.... desi ma gandesc ca daca e vorba de feeder, daca se ducea Petrisor cu trupa de feeder-isti din Arad ii faceau zob!!!...adica trente!!!
daca se ducea la campionatul asta cre'ca Butu iesea campion pescuind cu o singura mana si numai cate 10 minute in fiecare mansa!!

Sus

MesajScris: 23 Sep 2013, 12:54 
Neconectat

Duminica, in paralel cu mansa de feeder, eu am pescuit 50m mai in amonte de sectoarele de feeder. Uitati aici pestele capturat:

http://www.youtube.com/watch?v=3emX97Wu ... j-0FTELeSw

...cine zice ca nu e peste pe Bega spune tampenii!!!

Sus

MesajScris: 23 Sep 2013, 13:07 
Neconectat

Unde e lege ... nu e tocmeala . Nu conteaza cat de buni si de bine pregatiti sunt pescarii... daca urmezi pe cineva in nestire ... fara sa spui ceva in contradictoriu ... trebuie sa iti accepti vina daca ani la randul ai sustinut incompetenti ... Dezinteres si incompetenta crasa asta au demonstrat actualii ... oricum nu imi fac iluzii ca va fi mai bine cu Fane ... Nu mai e de zis nimic ...

Sus

MesajScris: 23 Sep 2013, 13:44 
Neconectat

Acum sa revin la ceea ce am vazut eu la acest concurs la care am fost prezent pentru a vedea daca se prinde peste si daca e pretabila pista pentru stationar.

Plusurile concursului:

1. Felicitari clubului Monster Fish Timisoara pentru daruirea de care a dat dovada in organizarea acestei finale a frps. Este admirabila logistica de care s-a dispus la acest concurs si aici ma refer la organizarea sectoarelor, dotarea concurentilor cu veste inscriptionate si bineinteles prezenta arbitrilor.
2. Felicitari concurentilor care s-au comportat exemplar!

Minusurile concursului:

1. Mare eroare facuta de Harsan care a tot insistat sa se faca un singur sector de 17 concurenti, in ciuda faptului ca locul de pescuit este pe o apa curgatoare. In plus pista era jumatate cu apa mai mica si jumatate mai mare. Nu cu mult dar important! Dupa multe insistente s-a reusit sectorizarea pistei in 2 sectiuni.
2. Marea greseala de a muta concurentii ce au pescuit in Sectorul A in prima mansa, in sectorul B in a doua mansa si invers. Ma intreb ce ar fi facut concurentii daca in prima mansa intr-un sector era unul meserias cu restul slabi. Nu era decis concursul direct din prima mansa??? ...ca in a doua mansa ii aveai in sector tot pe aceeasi din prima mansa!
3. Prezenta lui Popescu care si-a atribuit meritul acestui concurs. Gresit! Meritul este in totalitate al clubului din Timisoara. Poate ca si putin merit i se poate atribui lui Harsan care a supervizat respectarea regulamentului in timpul mansei si alcatuirea clasamentelor.
4. Lipsa premiilor pentru locul 1,2 si 3, in ciuda faptului ca agvps-ul premiaza la individual, fane strigand incontinuu ca agvps-ul nu premiaza nimic!

PS- ca o perla tipic Popesciana, nea Popi a promis ca vorbeste la MTS pentru a trimite primii 6 clasati a acestui concurs in Africa de Sud, anul acesta, adica acum in viitorul foarte apropiat. Omul e dus rau!!!

Sus

MesajScris: 23 Sep 2013, 19:23 
Neconectat

Nutule...spune-i lui Popescu ca numa' biletul de avion costa vreo 2000 de euro de persoana...fara sa mai vorbim de excesul de bagaje...ca sa se care su scaune cu scule si cu tot ce mai trebuie le trebuie 30 de mii de euro ptr echipa!!! ( biletele plus 9,1 dolari pe kg de bagaj)...L-am pus la socoteala si pe Popescu!!...ca daca tot trimite echipa nu se poate sa nu se trimita si pe el!!!
Eu care mai stiu cat de cat pe acolo i-as face un buget pe la 70-80 de mii de euro!!!
Dar nu' s ce tampit ar pleca acolo bazandu-se pe Popescu si fara bani in buzunar!!!!...poate doar daca vrea sa se intoarca inot!!???
Asta daca nu ii vinde popescu alora!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tin sa va informez pe aceasta cale ca Directia Consulara Romana nu mai repatriaza pe cheltuiala ei pe " vitejii" care se aventureaza prin Africa fara bani si cunostintele necesare!! :shock:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]