Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 22:47

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Barbari
MesajScris: 09 Feb 2014, 09:13 
Neconectat

http://www.youtube.com/watch?v=PY2HniW8q8I

Din pacate foarte trist :cry: :cry:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barbari
MesajScris: 09 Feb 2014, 10:48 
Neconectat

mare mare pacat ..... :(

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia NU!!!

Sus

MesajScris: 10 Feb 2014, 10:01 
Neconectat

Fomisti ! :mrgreen:

www.pescarulclujean.com

Sus

MesajScris: 10 Feb 2014, 10:17 
Neconectat

Ma fratilor, toti mancam peste... si ca sa mananci tre' sa-l cureti!
Ceea ce ma dezgusta e faptul ca au postat macelul asta pe internet!
Ce minte bolnava poate gasi un act de bravura in asa ceva?.... si mandru de performanta insangerata s-o puna pe internet!
Eu cand curat pestele ma incui in baie ca sa nu ma vada fie-mea si sa se streseze!
Am mai vazut asa ceva la scolile de macelarie din Franta ...cum sa omori si sa transezi o vaca!...Dezgustator e drept!...dar cineva trebuie s-o faca si pe asta!...si ca s-o faca bine trebuie sa invete cum!
Din pacate asta suntem: carnivori!... sa nu fim ipocriti!!!.... cand mananci un burger sau un drob de miel de unde crezi ca vine?... si-o fi donat mielul ficatul si rinichii de buna voie?... In spatele fiecarei farfurii cu friptura e cate o scena din asta!...Doar ca n-o vedem.... sau mai bine zis ca nu vrem s-o vedem pentru ca refuzam s-o percepem!

Solutia ar fi sa devenim toti vegetarieni!...din pacate natura nu ne-a creat in directia asta si putini sunt cei care pot supravietui fara proteina animala!

Asa ca suntem condamnati sa ne zbatem intre respectul pentru fiinta vie si nevoia bazica de a supravietui!

Sus

MesajScris: 10 Feb 2014, 10:40 
Neconectat

Urat, mai aveau un pic si se inghesuiau la jupuit .
Truia, oarecum este asa, insa, uneori e mai bine sa nu sti, ca ui , daca vezi, te ia asa cu ameteala, nu de la greata...de la fapta in sine !
Unii zic altceva despre dentitia omului si asemanarile cu animelele carnivore/erbivore:
http://www.amosnews.ro/arhiva/alexandru ... 19-06-2011
Eu tin sa cred ca-s omnivor ;)

Sus

MesajScris: 10 Feb 2014, 10:40 
Neconectat

Urat, mai aveau un pic si se inghesuiau la jupuit .
Truia, oarecum este asa, insa, uneori e mai bine sa nu sti, ca ui , daca vezi, te ia asa cu ameteala, nu de la greata...de la fapta in sine !
Unii zic altceva despre dentitia omului si asemanarile cu animelele carnivore/erbivore:
Eu tind sa cred ca-s omnivor ;)

Sus

MesajScris: 10 Feb 2014, 10:50 
Neconectat

popa scrie:
Eu tin sa cred ca-s omnivor ;)

Dentitia omului se aseamana cel mai mult cu cea a cimpanzeului.... si cimpanzeii vaneaza si mananca carne! (20-30% din dieta!)...
Gorila nu mananca carne.... si are dintii aproape identici cu cimpanzeul!!!....
La oameni s-a modificat dentitia.... si eu cred ca s-a modificat nu pentru ca mananca carne sau altceva...ci mai ales pentru ca mananca gatit!... niste dinti iti trebuie pentru carne fripta si cu totul alti dinti iti trebuie pentru carne cruda!!!...si asta ti-o spun din proprie experienta! ;)

Ultima oară modificat de truia pe 10 Feb 2014, 11:07, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 10 Feb 2014, 11:03 
Neconectat

popa scrie:
... Truia, oarecum este asa, insa, uneori e mai bine sa nu sti, ca ui , daca vezi, te ia asa cu ameteala, nu de la greata...de la fapta in sine !

E bine sa nu stii cand esti copil si slab de inger ... dar cand esti om in toata firea eu zic ca trebuie sa-ti asumi faptele si consecintele lor!
Ai vazut vreodata un abator pe dinauntru?.... Eu zic asa: daca mananci carne ( fie si omnivor cum zici tu) trebuie sa-ti asumi idea si s-o accepti asa cum e... decat sa te faci ca nu stii si sa faci pe sensibilul la scene din astea "tari" eu zic ca e mai cinstit , daca nu suporti idea, sa nu mai mananci carne!

De scliviseli din astea: "Mie imi place la nebunie puiul cu mujdei.... dar nu pot sa-l tai ca mi-e mila de el!!!" ...sunt satul! Pai daca ti-e mila nu mai manca!!

daca vrei sa intelegi pe dea-ntregul drama asta incearca sa recitesti "Moartea caprioarei" de Nicolae Labis....

Sus

MesajScris: 10 Feb 2014, 11:11 
Neconectat

Arata urat cand e filmat , atat ; daca au dat lovitura de gratie inainte de a jupui pestele ( ca nu sunt nebun sa stau sa ma uit cum jupuiesc doi idioti un peste ) si nu l au chinuit pe viu sunt legali ... Oricum baietii au mai folosit metoda de curatare a solzilor si inainte ca o fac cu mare dexteritate si dezinvoltura . Nu trebuia postat pe You Tube . De judecat ... nu e treaba mea .

Sus

MesajScris: 10 Feb 2014, 11:16 
Neconectat

truia scrie:
popa scrie:
... Truia, oarecum este asa, insa, uneori e mai bine sa nu sti, ca ui , daca vezi, te ia asa cu ameteala, nu de la greata...de la fapta in sine !

E bine sa nu stii cand esti copil si slab de inger ... dar cand esti om in toata firea eu zic ca trebuie sa-ti asumi faptele si consecintele lor!
Ai vazut vreodata un abator pe dinauntru?.... Eu zic asa: daca mananci carne ( fie si omnivor cum zici tu) trebuie sa-ti asumi idea si s-o accepti asa cum e... decat sa te faci ca nu stii si sa faci pe sensibilul la scene din astea "tari" eu zic ca e mai cinstit , daca nu suporti idea, sa nu mai mananci carne!

De scliviseli din astea: "Mie imi place la nebunie puiul cu mujdei.... dar nu pot sa-l tai ca mi-e mila de el!!!" ...sunt satul! Pai daca ti-e mila nu mai manca!!

daca vrei sa intelegi pe dea-ntregul drama asta incearca sa recitesti "Moartea caprioarei" de Nicolae Labis....

Hai sa nu fim copii ... cu toti am mai fumat cate ceva , am ars o minora-doua , am condus sparti , etc . Sa mai lasam greata asta tampa .Trebuie sa spargi oul sa faci omleta .Nu ne am filmat si postat pe net cand am facut asta ;) in rest ... fiecare cu ale lui .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]