Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 23:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Despre Concursuri de Pescuit Sportiv Staționar
MesajScris: 27 Feb 2014, 12:37 
Neconectat

http://www.matchfishing.ro/despre-concu ... stationar/

Sus

Subiectul mesajului: Re: Despre Concursuri de Pescuit Sportiv Staționar
MesajScris: 27 Feb 2014, 14:33 
Neconectat

Partea cu pct nr 2 ala cu sistemul francez mi se pare extrem de gresit deoarece se poate transa rezultatul din prima mansa. Daca in sector, prin absurd, trage unul meserias si restul mai putin meseriasi, concursul e decis deoarece in toate cele trei manse vor fi aceiasi concurenti in sector. Nu vad cum ai putea sa ii amesteci. Si nu inteleg ce e rau sa tragi de tri ori in sectorul slab. Daca esti bun faci trei rezultate bune si ai castigat...

Sus

MesajScris: 27 Feb 2014, 15:57 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Partea cu pct nr 2 ala cu sistemul francez mi se pare extrem de gresit deoarece se poate transa rezultatul din prima mansa. Daca in sector, prin absurd, trage unul meserias si restul mai putin meseriasi, concursul e decis deoarece in toate cele trei manse vor fi aceiasi concurenti in sector. Nu vad cum ai putea sa ii amesteci. Si nu inteleg ce e rau sa tragi de tri ori in sectorul slab. Daca esti bun faci trei rezultate bune si ai castigat...

corect, la ce naiba mai e tragere la sorti, nu ca sa decida sortii ca esti ghinionist si sa stai naibii acasa...:D

Sus

MesajScris: 27 Feb 2014, 16:00 
Neconectat

eu zic sa nu se mai traga la sorti, valoarea fiecarui concurent se stie foarte precis, sa se faca sectoarele echilibrate de catre organizator astfel incat, cel mai bun si inspirat in momentul concursului sa castige.....right :D :D :D

Sus

MesajScris: 28 Feb 2014, 07:27 
Neconectat

daca se poate ...cei mai buni intr-un sector aa?... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Feb 2014, 08:02 
Neconectat

are si organizarea rolul ei ...pe noi sponsorizarile ne omoara...
...oricat este de buna organizarea si echilibrata pista atunci cand marci banu pe cheltuiala ta iar la venirea in tara esti tras la raspundere pt rezultat...naspa...

Sus

MesajScris: 28 Feb 2014, 09:37 
Neconectat

Nitu V scrie:
are si organizarea rolul ei ...pe noi sponsorizarile ne omoara...
...oricat este de buna organizarea si echilibrata pista atunci cand marci banu pe cheltuiala ta iar la venirea in tara esti tras la raspundere pt rezultat...naspa...

Corect. Atata timp cat pescarii se duc pe banii lor la europene, mondiale, etc, nu are NIMENI dreptul sa-i critice cu absolut nici un cuvant. Ei se duc pe banii si pe efortul lor.
Cand AGVPS o sa suporte toate aceste cheltuieli, inseamna ca se duc pe banii nostri. Si atunci putem sa le comentam rezultatele cum vrem noi. Pana atunci sa ne bucuram ca totusi avem in aceste competitii reprezentanti din Romania.

Sus

MesajScris: 28 Feb 2014, 10:22 
Neconectat

Pana la sponsorizari mai avem de lucrat la concursuri adevarate, calificari si diversificarea pistelor /speciilor de peste .

Chestia cu " nu conteaza rezultatul ci doar participarea" e o gluma proasta. Nu te duci niciodata la un concurs pentru locul 2. Orice alt rezultat este doar o " alinare" ! Si ca sa poti emite pretentii de loc 1 , prima fraza a mesajului ramane valabila ;)

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 28 Feb 2014, 11:03 
Neconectat

Nu exista sisteme perfecte. De exemplu, am scris ca cel frantuzesc cu grile la individual e imposibil de aplicat la noi.

Acum, cand se pescuieste pe ape curgatoare (cum am intentia), e diferenta mare intre sectoare. Sunt concursuri in Italia pe rauri unde primul sector se castiga cu 12kg. , al doilea cu 6 iar al treilea cu 2kg.....

Cineva imi poveste cum la Targu Mures anul trecut in sectorul A a fost cel mai crunt cu morunasii... Despre asta e vorb. Iar balotajele fac diferenta de multe ori intre concurenti de valoare apropiata.

Am inteles ca in sedinta Dl. Selaru a spus ca pescarii de competitie nu vor sa fie organizati. Eu am alta parere. Si am vazut probleme cam in toate finalele, inclusiv in ultima. Am vazut si foarte multe lucruri bune si evolutii de la an la an. Fata de Finala A de la Ciusela cand s-a tras si cap, antecap si anteantecap de un concurent, e un progres in bine.

Cu Lotul National. E parerea mea acolo si e inspirata de alte tari mai bogate ca a noastra, unde, concurentii tot pe barba lor se duc, dar respecta regulamente, strategii, cod de conduita etc. si se considera o mandrie sa faci parte din Echipa Nationala, o mandrie care obliga. Campionatele Mondiale pe Natiuni, parca asa se numesc, nu Campionatul Mondial Individual.

Sus

MesajScris: 28 Feb 2014, 14:09 
Neconectat

poate nu am fost atent dar dl Selaru nu a spus ceva de genul asta referitor la organizare ...a spus ceva legat de faptul ca nu toate asociatiile se implica in organizarea pescuitului competitional si a dat exemple directe . sau tot de ,,organizare,, a spus ca indiferent de forma de ....organizare ...-.repet cuvantul pt ca face parte din context -agvps isi asuma consecintele si gireaza pescarii pt mondiale.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]