Pescuit Stationar

Acum este 17 Noi 2024, 20:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: CARD REDUCERE... TEAPA...
MesajScris: 09 Apr 2014, 16:40 
Neconectat
Moderator global

Nu va aruncati , am primit in urma achizitiilor facute pe bigfish un email cu o serie de card de reducere , cuprinzand "TVA-ul restituit sub forma de cadou" de la ultima factura ,valabil doar in perioada... Stau eu , ma gandesc ce ma gandesc , apoi , ca bou' , fac o comanda , sa beneficiez de "cadoul" de 119 ron. Si-mi vine comanda , scoate curierul chitantierul , dupa care ma scutura de banuti , avand o reducere pe sfert din ce au promis. Misto , romaneste , clasic. Le-am si dat un email ca nu voi mai cumpara nimic de la ei , nici daca vor avea preturile la jumate fata de altii.
Voi ati patit-o careva cu ei pe tema asta ?
PS Cei ce reprezinta bigfish , daca trec pe aici , nu postati tampenii , este factura , este email cu superoferta... eventual explicati "eroarea"...
In rest,
PROHIBITIE USOARA ! ;)

Sus

Subiectul mesajului: Re: CARD REDUCERE... TEAPA...
MesajScris: 09 Apr 2014, 16:47 
Neconectat

Paguba-n ciperci!!!....are balta peste!!! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2014, 18:24 
Neconectat

si eu am avut voucher de vreo 400 lei, si am facut o comanda care insumeaza 1600 lei tocmai pentru a ma incadra in reducerea de 25 % din suma totala...
inca nu mi.a sosit coletul insa am fost informat ca reducerea pe care am primit.o e de 267 lei. dupa ce voi deshide coletul si voi vedea factura o sa postez ce si cum. eu pana acum am colaborat ok cu ei, chiar la un moment dat am vb cu boss.ul lor care era interesat sa.mi faca un pret bun la un cort.
poate totusi o fi vreo greseala, d.le tudoseko...

Sus

MesajScris: 09 Apr 2014, 18:25 
Neconectat
Moderator global

Nu de asta era vorba , de nervi povestim. Si intuiam ca o sug... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2014, 18:40 
Neconectat

Cu bigfish am patit-o si eu, cu vreo 4 ani in urma, la o comanda mi s-a spus ca am transportul inclus in pret si, surpriza, n-a fost chiar asa, am fost taxat inca o data de firma de curierat ptr. transport, in ciuda protestelor mele ca am platit o data acest serviciu, la ei nu figureaza asa ceva!! :evil: Am sunt la mag. unde, dupa ce-au verificat cca. o ora actele expeditiei, mi s-a spus ca am dreptate, s-a gresit ca nu s-a bifat nu stiu ce casuta pe formularul de expeditie si ca, la urmatorul colet, va fi gratuit transportul, adica sa continui sa comand de la ei daca vreau inapoi banii furati. N-am mai comandat de atunci de la ei ( asa ca n-am beneficiat de oferta :mrgreen: ), prefer alte mag. care, poate n-au oferta atat de bogata, dar sant corecti in relatia vanzator-cumparator! ;) :D

Sus

MesajScris: 09 Apr 2014, 18:42 
Neconectat

alintudose scrie:
Nu de asta era vorba , de nervi povestim. Si intuiam ca o sug... :lol: :lol: :lol:

pai inseamna ca esti gascan! nu trebuia sa platesti, pur si simplu refuzai coletul! eu tot timpul cand comand ceva pe net intreb pretul final si daca nu corespunde cand il ridic... pa!!

Sus

MesajScris: 10 Apr 2014, 09:06 
Neconectat

Am primit si eu un talon de reducere de 400 RON de la Big Fish... va tin la curent cu evolutia situatiei!

Sus

MesajScris: 10 Apr 2014, 14:49 
Neconectat

alintudose scrie:
Nu va aruncati , am primit in urma achizitiilor facute pe bigfish un email cu o serie de card de reducere , cuprinzand "TVA-ul restituit sub forma de cadou" de la ultima factura ,valabil doar in perioada... Stau eu , ma gandesc ce ma gandesc , apoi , ca bou' , fac o comanda , sa beneficiez de "cadoul" de 119 ron. Si-mi vine comanda , scoate curierul chitantierul , dupa care ma scutura de banuti , avand o reducere pe sfert din ce au promis. Misto , romaneste , clasic. Le-am si dat un email ca nu voi mai cumpara nimic de la ei , nici daca vor avea preturile la jumate fata de altii.
Voi ati patit-o careva cu ei pe tema asta ?
PS Cei ce reprezinta bigfish , daca trec pe aici , nu postati tampenii , este factura , este email cu superoferta... eventual explicati "eroarea"...
In rest,
PROHIBITIE USOARA ! ;)

Ce sa zic,fraieri se gasesc intotdeauna! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Apr 2014, 15:46 
Neconectat

Am primit mail de la BigFish ca primesc discount 5% la cel mai mic pret de produs gasit de mine in Romania ... Cu mine au fost intotdeauna oameni seriosi ... :o Cine stie cum se mai schimba oamenii intre timp ...

http://bigfish.ro/oferta-pret-mai-bun-in-alta-parte

Sus

MesajScris: 18 Apr 2014, 08:04 
Neconectat

Pai cui trebuie preturi "minime" sa cumpere in continuare in magazine on-line consacrate cu tzeapa maxima:))Acest business model functioneaza...povesti,minciuni,discounturi,reduceri si asa mai departe.Chiar mai sunt fraieri si gasesc ei intotdeauna clienti...deci cumparati cu incredere in continuare mai ieftin,mai bun,mai misto unde exista toata gama articolelor de pescuit chiar si gratis:)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]