truia scrie:
Pai mai gandeste cineva?..... ma cam indoiesc!!!
Si chiar daca ar mai gandi cineva, ar gandi degeaba: am avut de ales intre un neamt care de'abia leaga zece cuvinte in limba romana si care s-a incardasit cu toti hotii din fosta guvernare si un incult tupeist care vrea sa parvina si cu aere de "golan de cartier" la randul lui patron al unei alte bande de hoti!
Eu n-am votat niciodata de la asazisa revolutie incoace : n-am avut pe cine!
Si, nelocuind in tara, m-am gandit ca e mai bine sa-i las pe aia care se lupta cu sistemul in fiecare zi sa decida ce si cum.
Dar vad ca lumea voteaza... ba s-au mai si calcat in picioare pe la diverse ambasade europene ca sa poata vota!
Parerea mea este ca nu avem politicieni in Romania: pur si simplu nu exista!...Exista doar o sleahta de nespalati care habar n-au de politica dar se baga in ea numai ca sa -si umple buzunarele!... Macar daca ar sti ceva politica s-ar mai misca cate ceva in tara...
Asa ca am ajuns in stadiul dorit de marii jucatori din Europa: straini la noi intara, obligati sa traim dupa destinul si regulile croite de altii, tiganii europei... cu alte cuvine o neo colonie in mijlocul Europei...cu nimic mai presus decat orice jalnica republica bananiera ...o mazeta la masa jocurilor politice ale lumii...
Nu stiu daca sa-mi plang de mila sau sa-mi fie rusine ca nu reusim sa ne scoatem din mocirla asta!...
In orice caz, e de rau!!!... si pregatiti-va ca vine si mai rau!...
Eu zic ca intrebarea nu trebuia pusa in felul asta: "cu Yohannis sau cu Ponta?" ci mai degraba altfel:
"cum facem sa-l inviem sau macar sa-l clonam pe Vlad Tepes? " ....
Acuma fara gluma: ce credeti ca s-ar fi intamplat daca pe buletinul de vot, pe langa Yohannis si Ponta mai era o casuta in care scria "Vlad al 3-lea Tepes ot Draculesti, candidat independent"...cine credeti voi ca ar fi castigat alegerile!! Chiar daca toata lumea stie ca ala e mort de 500 de ani!!!
Hawg!...vorba ui Winetou...[/quote
Bine ca nu- i oltean!