Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 13:17

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mulineta ET Fighter Match
MesajScris: 20 Sep 2011, 16:04 
Neconectat

scoty scrie:
kiske13 scrie:
Diferenta de pret este neglijabila. Blue Arc este o mulineta licenta Ryobi, mai am si eu 2 buc. si nu as da nici la schimb cu stradic.
(am avut 3 si am schimbat una cu un stradic+diferenta, a fost cea mai proasta afacere din viata mea)
Decizia este in buzunarul tau.
Eu personal as alege BA pentru o diferenta de 50 lei fata de un ET nou.
Cu respect.
Csabi

:lol: :lol: :lol:
Asta a fost gluma buna,Stradicul comparat cu Ryobi si iese invingator Blue Arc!Ha,ha!
Domnul Csabi sunt diferente mari intre Mako si Ierusalim!

Gluma buna este faptul ca Blue Arc este licenta Ryobi (cum este de altfel si Tubertini Vertigo).
Eu am facut comparatie intre Stradic si BA! Ryobi nu am avut niciodata, deci nici parere nu am despre ea!
Parerea mea este ca Stradicul 3000 SGTMRB are frane mai slabe ca Blue Arc.

Dar ce legatura are discutia noastra cu EnergoTeam Fighter Match???

Cu respect.
Csabi

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 21:41 
Neconectat

man ;) atentie la mine :twisted: shimano este shimano! atat spun si de aici fiecare intelege ce vrea ;) :twisted:

P.S. exista shimano si altele :mrgreen:

fire zbuciumate!!!!!

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 22:01 
Neconectat

D-le Oprisanescu va multumim pentru sfat.
E simplu, e ca la telefoanele mobile: exista Nokia si telefoane mobile.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 22:15 
Neconectat

exemple sunt multe mercedes si restu' ( turisme) :mrgreen: :P

p.s.
-am abut 4 rioby 4000 zauber match ... nu am ce sa le comentez
- 2 rioby aplause 2000 .... marfa de spinning pt lacuri
-2 rioby ecusima 3mii pentru lac "jiguri grele si linguri"..... la fel nu am ce reprosa

dar :twisted: shimano :mrgreen:

daca era vorba despre mulinete in general poate ziceam ca team daiwa ss este campioana andurantei.... este urata....este zgomotoasa.... nu are infinit anti-revers... nu are multe...dar are o frana si o rezistenta de ingroapa 10 mulinete de top pana se strica una d-asta :twisted:

p.s. de ce vedeti cate 2 sau 4 din acelasi model? eu cumpar mereu 2-3-4 din acelasi model pentru a avea cat mai multi tamburi... am la mine tambur cu sfoara subtire -groasa... mono subtire-gros-fluo-transparent..... asa ca trebuie neaparat sa iau mai multe mulinete pentru a avea la mine minim 4 tamburi :P:D:P

Sus

MesajScris: 21 Sep 2011, 18:50 
Neconectat

pescar INCEPATOR scrie:
D-le Oprisanescu va multumim pentru sfat.
E simplu, e ca la telefoanele mobile: exista Nokia si telefoane mobile.

Exemplu cu Nokia :lol: :lol: :lol: de vreo 2,3 ani nu mai tine ...spune cu Samsung asta e nr 1. ;)

Sus

MesajScris: 24 Sep 2011, 15:32 
Neconectat

vijelie scrie:
exemple sunt multe mercedes si restu' ( turisme) :mrgreen: :P

p.s.
-am abut 4 rioby 4000 zauber match ... nu am ce sa le comentez
- 2 rioby aplause 2000 .... marfa de spinning pt lacuri
-2 rioby ecusima 3mii pentru lac "jiguri grele si linguri"..... la fel nu am ce reprosa

dar :twisted: shimano :mrgreen:

daca era vorba despre mulinete in general poate ziceam ca team daiwa ss este campioana andurantei.... este urata....este zgomotoasa.... nu are infinit anti-revers... nu are multe...dar are o frana si o rezistenta de ingroapa 10 mulinete de top pana se strica una d-asta :twisted:

p.s. de ce vedeti cate 2 sau 4 din acelasi model? eu cumpar mereu 2-3-4 din acelasi model pentru a avea cat mai multi tamburi... am la mine tambur cu sfoara subtire -groasa... mono subtire-gros-fluo-transparent..... asa ca trebuie neaparat sa iau mai multe mulinete pentru a avea la mine minim 4 tamburi :P:D:P

Te rog frumos nu lua ca o provocare ceea ce spun! Am si eu peste 35 ani.

Shimano cumpara cine nu are ce face cu banii, la categoria high cost!!!

Eu am cumparat Ultegra 5500 pentru feeder la distante mari. Consider ca la fel de bine face treaba si Spro Aeronium, pentru cei care nu dispun de banii respectivi.
Shimano evident este mai bun, dar la dublu sau triplu pret???
Am incheiat discutia Shimano vs. restul.

Am fost off destul si asa.

Cu respect pentru toti.
Csabi

Sus

MesajScris: 24 Sep 2011, 19:26 
Neconectat

Vijelie,

Cred ca sunt primul ce pe forumurile de pescuit romanesti am laudat mulinetele DAIWA WHISKER SS TOURNAMENNT.
Ma bucur sa vad ca tu sti sa apreciezi o mulineta nu dupa cum arata exterior ci dupa cum nu te lasa la greu si ca te tine de te plictisesti de ea.
Datorita calitatilor acestor mulinete pot spune ca am cca.10 mulinete SS incepand cu SS700,SS1300(cea mai folosita de mine),SS1600 si SS2600.
de peste 10 ani folosesc aceste mulinete si desi le-am cumparat ietin dar folosite din e-bay pot spune ca nu am avut nici o problema cu ele pescuind cu fir textil mai mult in apa sarata in Golful Mexic.
Au tambur long casting ,frana super,destul de usoare,mecanism din otel inoxidabil si bronz rola de ghidare a firului din carbura de siliciu si te tin de te plictisesti de ele.Ca nu au infinit auto revers nu ma deranjeaza de loc ca doar nu pescuiesc doar cu o mana.
Am 66 de ani si mi-au trecut multe mulinete prin mana incepand cu DELTA,METROM,AVAT ,MITCHEL,D.A.M.,ALCEDO si terminand cu....SHIMANO(la care am renuntat vanzandu-le si cumparand SS-uri).

Din pozele cu pesti postate de mine pe diferite forumuri de pescuit romanesti se poate vedea ca intradevar pescuiesc cu mulinete SS si am prins destui pesti ca sa-mi dau seama de calitatile acestor mulinete.Pescuiesc de pe mal numai cu artificiale,fir textil si leader fluorocarbon.

Vijelie,ai dovedit inca odata facand referire la aceste mulinete ca esti un super pescar ce sti sa apeciezi calitatile sculelor de pescuit.

Sus

MesajScris: 26 Sep 2011, 11:31 
Neconectat

@jean scurtu,
se pare ca lumea nu apreciaza calitatea... baietzii vor ieftineala.... daca si team daiwa SS este scumpa atunci m-am lamurit... sa primensti o asa calitate la numai 100$ nu stiu ce sa ceri mai mult.
@csabi,
nu am facut descrierea trusei de mai sus sa ma laud la tine... am explicat cum ar fi idealul unei truse...nu te pune nimeni sa cumperi toate mulinetele in acelasi timp.

in rest stie toata lumea ca si eu sunt tanar :twisted: :mrgreen: :twisted: sunt over 40 ;)

Sus

MesajScris: 27 Sep 2011, 10:38 
Neconectat

vijelie scrie:
....
in rest stie toata lumea ca si eu sunt tanar :twisted: :mrgreen: :twisted: sunt over 40 ;)

Vije..pana la ce varsta sau ce reper anatomo-functional tine tineretea? :lol: :lol: :lol: :lol:
Cre'ca daca dai cu Daiwa iti faci mai putini nervi si ramai tanar mai multa vreme!!! :lol: :lol:
AI exemplu pe nea Jean Scurtu... uite ce bine se tine!! si ce pesti prinde!!!..pai daca asta nu e tinerete atunci care??
:lol: :lol: :lol: :lol:
Raspunsul e DAIWA!!!

:lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC [ DST ]