de cativa ani tot cumpar si schimb modele si producatori de plute pentru rubeziana , constatind ulterior ca totusi nu sant ceea ce caut pentru ca la fiecare model am avut ceva de modificat sau schimbat . A devenit un obicei sa le schimb antenele sa le revopsec sa le scurtez ,sa le mut de la un model la altul , in cautarea modelului care sa reactioneze perfect sau mai bine zis cum le vedeam eu perfecte . Tot timpol ma loveam de trista constatare ca TOT ce se gaseste in comert sant plute facute si comandate cu miile de catre firme , iar consecinta era calitatea indoielnica a productiei de serie , conditionata probabil si de termenele de livrare a celor ce le comanda .
Intr-un moment de inspiratie m-am gandit sa iau legatura cu producatorii nostri de plute , respectiv cu Pandy si cu Florin Ascheoape si sa le comand o pluta de crap pentru rubeziana asa cum o vad eu ca ar fii cea mai buna .
Daca cu Pandy nu m-am inteles in prima faza , nefiind poate eu destul de explicit in ceea ce vreau , am retrimis comanda si detaliile tehnice si azi am primiit exact ceea ce am comandat adica niste plute super calitative si exact cum ma chinuiam eu sa mi le modific si sa fac tot felul de improvizatii .
Cu Florin m-am inteles din prima , plutele de la el venind de prima data exact cum le-am comandat , fara a avea nici un fel de obiectii asupra lor . Asta poate si prin prisma faptului ca este pescar de competitie si "citeste" sau intuieste mai rapid gandurile si dorintele pescarilor
Cocluzia este ca avem doi mari si valorosi producatori de plute in tara si cred ca ar trebuii sa ne indreptam mai mult atentia asupra a ceea ce produc ei pentru ca plutele lor sant cu mult mai atent facute calitativ decat productia de serie , cu miile , a unor branduri de pe piata . De pret nici nu se mai pune problema
La Cupa Maver voi avea 6 kituri pe care voi pune 3 linii cu plute Pandy si trei linii cu plutele lui Florin
chiar nu ma pot hotarii care sant mai bune
Asta este ceea ce am cerut din parte ambilor producatori , si vii le recomand cu incredere , si le multumesc pe acesta cale celor doi producatori :