Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 20:44

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Momeli artificiale
MesajScris: 25 Noi 2013, 05:57 
Neconectat

Din simpla curiozitate dar si pentru buna informare a userilor va adresez intrebarea.Voi folositi pentru pescuit indiferent de anotimp momeli artificiale cum ar fi: viermusi,rame,chironomida(libelula),etc? Dau rezultate acest momeli artificiale pe lacuri sau pe rauri si la ce specii de pesti ?Pentru a nu se creea confuzii ma refer la cele poduse de berkley.Astept cu interes raspunsurile voastre. Numai bine.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Momeli artificiale
MesajScris: 26 Noi 2013, 09:37 
Neconectat

Le foloseste Tudose ca sa-si antreneze cainele sa fie util la pescuit...adica sa le recunoasca!
Dupa ce le invata pe toate il trimite de unul singur sa scobeasca prin balegar si sa-i caute rame si coropisnite!
Dupa care face "refuz de hrana".... adica sa nu le manance dupa ce le gaseste!!!
L-a invatat deja sa faca diferenta intre match si rube!.... se baga sub scun cand aude suieratul match-ului ca sa nu-l ia carligul de urechi!!!
Etapa urmatoare: exercitii de inraire!!...o sa-l invete sa latre la Petrisor...poate eventual sa-l si muste desi nu cred ca virsli astia sunt in stare sa muste pe cineva: au urechile prea lungi si le intra in gura cand o deschid!...Poate doar sa i le puna pe bigudiuri.... eventual pe feederele de nadire grea a lui Petrisor!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scuza ca ti-am poluat topicul...dar daca tot nu-ti raspunde nimeni am zis sa-ti creez ceva activitate! ;)

Sus

MesajScris: 26 Noi 2013, 21:06 
Neconectat

Eu am prins iarna cu larvele rosii de la Berkley, si inainte si dupa dezghet.

Sus

MesajScris: 26 Noi 2013, 21:17 
Neconectat

pescarel scrie:

Ce fel de pesti? Ati nadit? Cu ce? Cum ati pus larva pe carlig?
Multumesc!

Sus

MesajScris: 27 Noi 2013, 08:50 
Neconectat

La crap, la varga, atat simple (in borcanel sunt snur, rupi la dimensiunea pe care o consideri), cat si combinate cu boaba dulce, foarte mica. Uneori am nadit cu larve, alteori nu am nadit.

Sus

MesajScris: 27 Noi 2013, 19:06 
Neconectat

Multumesc! Da... Am cumparat acum vreo 2-3 ani aprox. 10 cm de larva sintetica. Vanzatorul mi-a dat 2-3 fire pe care le taiam eu la dimensiunea dorita. Am pescuit la caras dar nu am prins nimic. La rama sau vierme prindeam fara probleme. Probabil greseala mea a fost faptul ca am tinut firele de silicon intr-o cutie si probabil si-au pierdut din aroma. Le-am folosit dupa 3-4 saptamani dupa ce le-am cumparat. Asta datorita faptului ca nu am cumparat firele de larva cu tot cu borcan, adica sa stea in mediul acela cu miros specific. Tot borcanul era prea costisitor pentru mine... Asta este...

Sus

MesajScris: 27 Noi 2013, 20:58 
Neconectat

Eu sunt curios daca cel ce a deschis topicul, dupa raspunsurile primite pe diferite forumuri pe aceasta tema, baga bani in asa ceva. :roll: Si stoperul de pe boiles / peleta tot din plastic / cauciuc e.

Chiar, as vrea sa stiu pe cineva (serios) care sa zica: am pescuit (la stationar) NUMAI cu gume in cirlig si am prins. ( Pe unu care momea cu resturi de shaduri la rapitor stiu deja. 8-) ).
Sa nu incepeti cu floating-uri de crap.

Sus

MesajScris: 28 Noi 2013, 07:35 
Neconectat

@ teodor
o sa ramai curios pt ca nu o sa gasesti pe nimeni .
@mircea 13
ma amuza situatia cand oamenii nu inteleg ca pestii se folosesc de mult mai multe simturi pt hranire in comparatie cu oamenii...ma iertati nu fac aluzii ...oamenii sunt prosti...se pacalesc mult mai usor decat pestii in hranire . .
ca dovada sunt proportiiile cancerului in varstele juvenile in comparatie cu varstele tineretii noastre domnule inginer.
crapii inghit plasticele accidental iar restul pestilor ce se hranesc pe segmentul,, pasnic ,, pot inghiti plastice in cazul unei hraniri frenetice datorate probabil supraaglomerarii sau in combinatie cu larvele naturale in cazul de fata .
cei ce pescuiesc doar pe ape salbatice cunosc bine fenomenul . in rest este f bine daca ne raportam la conditii normale de pescuit .
concluzia mea este ca nu merita banii .

Sus

MesajScris: 28 Noi 2013, 08:16 
Neconectat
Administratorul site-ului

nicolae adrian scrie:
pescarel scrie:

Ce fel de pesti? Ati nadit? Cu ce? Cum ati pus larva pe carlig?
Multumesc!

Se nădește cu larve naturale și pe cîrlig pui silicoane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai domnilor mai lăsați-o jos cu toate căcaturile astea.... ;)

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 28 Noi 2013, 10:04 
Neconectat

Sincer... voi chiar ati prins pa apa salbatica cu cauciucurile alea care seamana a muci uscati???
Lasati-o in pula goala de treaba!
Vorba lui Nitu: daca nu stau pestii stivuiti unul peste altul ca la Carefour si nu sunt lihniti de foame prin lipsa de furajare mai greu de crezut ca va fi vreunul atat de prost ca sa se repeada la ele!!!
Vorbesc de pestii pasnici desigur!

Hai sa fim seriosi!! astea sunt povesti de adormit copii si de luat banii la fraieri...gen unsoarea aia de carlig Getzem sau nu mai stiu cum ii zice!

Am adus vorba despre asta intr-o discutie cu tata...stiti ce mi-a zis: "Ma'daca pi..da ar mirosi a flori de tei ti s-ar mai scula p..la la ea?" .... si, recunoscand ca nu, am inchis subiectul!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]