Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 12:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nadirea poate dauna?
MesajScris: 10 Apr 2013, 14:34 
Neconectat

Salut. Am patit si eu din astea :D .
Poti sa incerci sa incepi pescuitul fara nici o nadire prealabila ca sa vezi cam ce peste ai pe vad. Daca ai prezentari incearca sa dai o prastie doua de porumb, viermi sau pelete. Daca reactioneaza in functie de frecventa trasaturilor poti adapta ritmul nadirii. Fiind apa rece inca e bine sa foloseti pelete cu dizolvare mai rapida. Fir intins!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Nadirea poate dauna?
MesajScris: 10 Apr 2013, 21:16 
Neconectat

daca ai rubeziana si un kit de cupa dai cateva cubulete de mamaliga la 10 15 min in functie de ciupituri insista macar 2 ore cu nadirea constanta. daca dai cu match poti sa incerci ori vierme porumb cu prastia ori bile mici de nada ceva maxim cat nuca la dimensiune aruncate constant ca prinzi sau nu(de la prima aruncare) important e sa nadesti in continuu de multe ori cat mai finut posibil pt a da pestelui incredere. 5 10 bulgari ca mandarina de ft multe ori sperie pestele cel putin la inceputul partidei , si daca in balta nu e ft mult peste aia care vin o sa stea la pascut in loc sa fie interesati de momeala fiind scos din calcul factorul cometitie pt mancare. din cate am observat eu cel mai sigur e sa dai putin si des ;) daca ai si precizie in asta e si mai bine 8-) 8-) 8-)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]