Simion Florin scrie:
Nu sunt carcotas. Nu am stiut de site-ul asta. Sunt curios daca pachetul la vanzare contine si tambur de rezerva? Daca nu scrie de obicei nu are.
Doar tambur de rezerva ma intereseaza momentan sa cumpar.
Mulinete de stationar/spin am deja 3: un Zauber 4000, un Zauber CF 4000 si o Daiwa TD 3012d
truia scrie:
Zauber = Opel
Spro (Red Arc) = VW
Stradic = Mercedes
Daiwa (TDR) = Ferrari
Mi-e greu sa cred ca o copie mai ieftina de a lui Zauber poate fi mai buna ca originalul. Ma refer la primele 2.
Stardicul are multe bucse din plastic prin interior. (cunosc interiorul lor, am mulinete shimano, le-am desfacut...)
Daiwa: nu am TDR dar am una asemanatoare TD-ul (cam numai exteriorul difera), se misca mai fluient decat Zauberele dar la capitolul plastic au din belsug(un minus pt anduranta lor).
Dupa mine diferenta intre ele e destul de mica. Si pretul ne indica acest aspect. Diferenta de la un Opel la un Ferrari mi se pare mult prea exagerata. La capitolul anduranta cred ca Zauberele nu au concurent printre cele enumerate mai sus. Sunt aproape integral metalice.
Poate Stella ar fi cu o clasa peste restul... spun asta din auzite si din studierea schemei / review-uri. Nu am pipait asa ceva.