Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 03:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Chilipiruri on line
MesajScris: 16 Feb 2015, 22:11 
Neconectat

Domnilor, eu acum nu pescuiesc decat cu artificiale in apa dulce si sarata.Am fost fan SHIMANO,dar dupa ce un SHIMANO STRADIC 4000(made in Japan) m-a cam lasat dupa un sezon de pescuit in apa sarata am renuntat la SHIMANO.

Pescuiesc de vreo 10 ani numai cu o mulineta veche,ce se face la fel de peste 30 de ani si care nu a fost niciodata la reducere(ca si SHIMANO) si anume DAIWA WHISKER SS TOURNAMENT 1300.Am si SS600,SS700,SS1600,SS2600.
Aceste mulinete sunt solide ca un tractor ,si se cheama TIURNAMENT ,ca au fost desenate special pt.pescuitul black bass-ului american in concursuri(TOURNAMENT).

Sunt pescari americani ce pescuiesc de peste 20 de ani cu astfel de mulinete fara probleme mulinetele functionand perfect cu un minim de intretinere.

Au numai 3 rulmenti inoxidabili ,andrenajul din bronz naval si otel inoxidabil ,carcasa din carbon WHISKER,tambur long cast din aluminiu,rola de ghidare a firului din SIC(carbura de siliciu ) pick-up -ul garantat pe viata si o frana f. fina.
Nu m-a interesat niciodata un SHIMANO STELLA ,desi mi-as putea permite ,atata timp cat pot prinde aceeasi pesti cu SS 1300 fara a avea grija de mulineta ca de ochii din cap si pt. pretul unei STELLA pot avea 10 astfel de mulinete pe care le pot pune pe pietre nisip fara sa am probleme.

STELLA e intradevar f. buna mulineta,dar eu nu-mi iau o mulineta ca sa rup gura targului ci ca sa prind peste si sa nu ma lase la greu si mulinetele SS TOURNAMENT (cel mai mult pescuiesc cu SS1300) imi satisfac toate acestea.

Am prins destui pesti mari cu aceste mulinete ca sa-mi dau seama daca sunt bune sau nu ,mai ales ca acum pescuiesc numai in apa sarata,apa ce poate distruge usor o mulineta.

Cumparati-va ce mulinete vreti,eu doar mi-a spus parerea mea.Cel mai mare pastrav de lac a fost prins in Romania de VIJELIE OPRISENESC cu astfel de mulineta.

Atata va mai pot spune din experienta mea ca "the fish don't care how much you pay for your tackle".

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 16 Feb 2015, 22:25 
Neconectat

in mulineta ai dreptate sunt convins nea Jeane,dar pastrav mai mare ca a lui Vije s-a prins si anu trecut la Zetea si nu cu stella nu cu daiwa! ;) 10.5kg

Sus

MesajScris: 17 Feb 2015, 12:44 
Neconectat

Pachet scrie:
E simplu Nutzule ... nu mai stau in Romania . Domiciliul in Romania dauneaza grav sanatatii ! Un exemplu relevant de anul trecut . Am comandat din Germania 2 mulinete luni la ora 3 am ( dimineatza) . Marti la 4 pm le am avut la usa . In lumea civilizata ... se poate .

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

...zi-mi si mie in ce tara din UE nu ai platit taxe vamale la marfa din America ca am de adus si eu un colet de 700 USd si parca nu as mai plati si taxe vamale.

Sus

MesajScris: 17 Feb 2015, 17:58 
Neconectat

Sper ca nu pentru comert doar pentru uz personal .;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sus

MesajScris: 17 Feb 2015, 21:45 
Neconectat

zsolt scrie:
in mulineta ai dreptate sunt convins nea Jeane,dar pastrav mai mare ca a lui Vije s-a prins si anu trecut la Zetea si nu cu stella nu cu daiwa! ;) 10.5kg

Zsolt,

Nu am stiut ca s-a prins in Romania un pastrav de lac mai mare ca cel prins Vijelie.Un pastrav de 10,5 kg. e o captura f. rara si ai dreptate,nu neaparat mulineta te face sa prinzi un peste asa de mare ,ci priceperea pescarului.

FELICITARILE MELE ACELUI PESCAR !!!

Spre mirarea americanilor,eu am prins un red fish(peste de apa sarata f. bataios)de 101,6 cm.,10,5 kg, cu FIRELINE ORIGINAL SMOKE 4 lb.(1,8kg.) ,pescuind la jig,cu o mulineta ultra-lite pt. apa dulce(nu sarata)pt. pesti un pic mai mari ca palma("pan fish",adica pesti ce incap intr-o tigaie),si anume ABU-CARDINAL STAMINA DRAG 600UL.Pestele dupa masurare,cantarire,fotografiere a fost eliberat (C&R).

Mulineta ABU-CARDINAL STAMINA DRAG a costat doar $59 !!!

Imagine
how to screenshot on windows

Sus

MesajScris: 17 Feb 2015, 22:15 
Neconectat

Felicitari!

Sus

MesajScris: 18 Feb 2015, 16:09 
Neconectat

zsolt scrie:
Io cred ca l-am avut! Si acum am Stella de 2ani,stiu si eu sa fac diferenta! ;)

scuze, dle campion, in ce plm de era ai tarit pana acum? intreb si eu ca din cate stiu acum cativa ani energo era importator oficial shimano!! abia acum doi ani ai dat si tu de orgasmul stella? bun venit in club!! a, bun revenit si pe forum!!

Sus

MesajScris: 18 Feb 2015, 16:59 
Neconectat

hoglet scrie:
..... abia acum doi ani ai dat si tu de orgasmul stella? ...

Da-o-n plm de Stella cu orgasmul ei cu tot!! Tu nu vezi ca astia care au dat de orgasmel stell fac numai fete!!???? :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 18 Feb 2015, 17:09 
Neconectat

hoglet scrie:
zsolt scrie:
Io cred ca l-am avut! Si acum am Stella de 2ani,stiu si eu sa fac diferenta! ;)

scuze, dle campion, in ce plm de era ai tarit pana acum? intreb si eu ca din cate stiu acum cativa ani energo era importator oficial shimano!! abia acum doi ani ai dat si tu de orgasmul stella? bun venit in club!! a, bun revenit si pe forum!!

Diferenta intre noi ca io folosesc tu te uiti la el in vitrina! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 18 Feb 2015, 17:35 
Neconectat

cu ce te mai lauzi, partide se pare ca ai, capturi...?!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]