glukas scrie:
glukas scrie:
Tica, aici era doar o multumire pentru tine si o gluma cu stersul mesajelor (legata de secretele altora
)
Partea cu Mr. Sec. e in alt topic si se refera la modul dansului de a face articole.
Cu tot respectul, Silk, nu vreau sa discut in cadrul acestui topic interesant creat si mentinut de Tica despre un personaj pe care eu il consider cel putin ipocrit.
"glukas",
Sunt de acord cu cele spuse de tine despre SEC(am avut niste contre pe forumul AVP cand dadea sfaturi cum se prinde scobarul dandu-se mare pescar ce nu era de fapt.
Cartea scrisa de el e buna (chiar daca a copiat o gramada din revistele straine de specialitate)deoarece e cea mai buna carte de pescuit pe care o stiu eu din Romania.
Am cumparat-o si eu am citit-o si de aceea am spus ca e buna atat pt incepatori cat si pt.pescari avansati.
In general pescarii f. buni nu scriu carti despre pescuit ,lasand insa locul unor pescari mediocrii,dar pasionati de pescuit si cu talent la scris sa le scrie.
Foarte frumos gestul lui "ticairlandezul"ce prin postarile lui face accesibil pescarilor romani interesati citirea unor articole importante despre cei mai buni pescari din lume si despre noutati in sculele de concurs.
Am fost abonat din 1993 vreo 5-6 ani la ''ANGLING PLUS","LA PECHE "si "PESCA IN",dar am renuntat la ele deoarece aici in Texas e alt pescuit si practic pescuiesc la rapitori numai cu artificiale.
Revistele amintite majoritatea le-am depozitat in cutii si se odihnesc in podul casei.
Insa microbul de concurent la stationar nu ma lasa ,asa ca mai citesc pe forumurile romanesti ce mai e nou in pescuitul de concurs.
Pacat ca BENTU ce era un concurent f. bun si acum se ocupa de pescuitul romanesc trage jar doar la oala lui ploconindu-se lui Selaru.