nutzu_z scrie:
Părerea mea... e o porcărie de mare clasă. Da, dacă am avea atâtea rubeziene de rupt precum are Scothorne aș face nu ca el ci mai rău, aș da la muscă cu ea de dragul de a mai născoci ceva stupid. Ințeleg că zgomotul produs e benefic dar aș prefera să protejez singura rubeziană și să fac zgomot cu ajutorul peletelor trase cu praștia...
Fiecare cu ce il doare ...
. Nu vorbeam de , poate , eschibitionism ci strict de indemanare , calm , precizie . Sa incepem cu inceputu : rubebessiana are 13,5m nu 9m , 11,5m sau 13 m .
Jocul facut la linie (elicopterul sau cloncaiala sau tzocaiala )sunt momente cand e facult doar cu piciorul stang si nadirea doar in jurul plutei nu lipaseste . Intepatura e facuta cu cotul drept si piciorul stang ( se continua cu nadirea ritmica si precisa ) se continua cu drill tot in stilul asta ( de ma ia enervarea la cat de exact poate grupa peletele ) ; cu pestele in mincioc mai da 2 prastii .
Eu pe tehnica (meserie ) sunt invidios nu pe numarul de rubessienne sau banii care ii are . Parerea mea e ca tot trebuie ridicata linia Nutzule chiar daca nu asa ostentativ ( elicoptere )ci doar pe verticala pt ca nadirea asta continua sa fie ma productiva
.