Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 20:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pescuit in Delta Tisei
MesajScris: 29 Dec 2012, 19:49 
Neconectat

In luna Septembrie a acestui an am fost itr-o "tura de pescuit" (sejur de 8 zile) in Delta Tiszei, localitatea Tiszafured (Ungaria), asa zisa "capitala" a imprejurimilor lacului Tisza, supranumita si Delta Tiszei.
Fiind iarna si vreme urata afara, poate va intereseaza un topic cu discutii despre conditiile de pescuit de acolo, cum se ajunge acolo, care sunt facilitatile, pretul unui sejur, ce se poate prinde, etc, etc. Iarna e lunga si avem timp de povesti la gura sobei. Daca cineva este interesat, va raspund cu placere la intrebari.
Pentru inceput, va pun si cateva poze, cum am invatat de la Greere:
Imagine
pic hosting
Permisul local de pescuit se cumpara direct de la capetenia portului, Dl. Nagy Krisztian
Imagine
[url=http://postimage.org/][img]http://s7.postimage.org/nkiseb2yz
Masa se serveste in portul Albatros la un mic restaurant cu bar si bucatarie proprie.
/In_pret_este_inclusa_si_barca_cu_motor_6_CP_O_ba.jpg[/img][/url]
online photo storage
In pret este inclusa si barca cu moror de 6CP. O barca la 2 persoane. Benzina consumata se plateste separat la sfarsitul sejurului.
Imagine
picture sharing
Am prins exemplare superbe de carasi atat la match cat si la feeder.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pescuit in Delta Tisei
MesajScris: 04 Ian 2013, 19:21 
Neconectat

Postez in continuare lucruri care ar putea sa va intereseze:
Barcile cu motor de 6CP au in dotare si vasle sau pari ca sa va impingeti cand travesati zone cu apa mica in canale de legatura
Imagine
image hosting sites
Aparatul foto si binoclul sunt de neinlocuit daca vrei sa vezi si sa imortalizezi peisaje unice sau pasari rare.
Imagine
pic upload
Pe un grind din Lacul Tisa exista un foisor, un punct de belvedere de unde vezi intreaga imensitate a lacului cu campiile de nuferi sau golfurile de stufaris, adevarate locuri bune de stiuca, dar si caras, lin, sau crap.
Imagine

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pescuit in Delta Tisei
MesajScris: 07 Ian 2013, 19:28 
Neconectat

O zi am pescuit impreuna cu reprezentantii din Budapesta ai adventurefishing.eu, carora le facem publicitate in paginile revistei Pescar Modern. In plan apropiat in partea stanga, cu spatele este Gacs Csaba, iar in dreapta Palfai Gabor. Ei sunt organizatorii sejururilor de 8 zile in Delta Tisei, un sejur costa anul trecut 255 euro.
Adventurefishing.eu organizeaza ture de pescuit si prin lume, Kazahstan, Africa de Sud, Spania, Po, Ebru, Norvegia, etc. A fost o placere sa pescuim si sa stam de povesti o zi intreaga cu ei.
In poza suntem la taifas dupa servirea unei gustari, cu barcile trase la mal, pe un canal la intrare in lacul Tisa.
Imagine
upload

La Match, am prins carasi mari, ca pe vremuri in Delta Dunarii.
Imagine
photo sharing

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]