Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 09:56

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ochelari !!!
MesajScris: 16 Mar 2013, 06:25 
Neconectat

Nu stiu daca e valabil pentru toata lumea dar pentru mine ochelarii sunt un accesoriu indispensabil intr-o partida de pescuit.

Am schimbat multe perechi pana acuma, mai ieftine sau mai scumpe, dar inca nu am ajuns la ochelarii perfecti...........va invit sa postati ce ochelari aveti, intentionati sa achizitionati sau recomandati. Eu m-am oprit in cautarile mele la cei din link-ul de mai jos dar nu sunt 100% decis, ca atare am initiat acest topic.

http://www.wsbteam.com/diverse/review-ochelari-polarizanti-julbo-explorer-cameleon/

Sus

Subiectul mesajului: Re: Ochelari !!!
MesajScris: 16 Mar 2013, 06:39 
Neconectat

sunt buni...dar inca nu e vremea lor...polarizati cei mai indicati!

Ochelari de vedere pentru cine nu vede pluta:))

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 08:49 
Neconectat

VLAD scrie:

Mai Vlade am vazut ca esti super priceput la toate(ai ajuns sa dai sfaturi cand habar nu ai despre ce se vorbeste)insa Shumi chiar despre polarizanti vb ca doar nu e chior sa isi ia ochelari de vedere.ESTE VB DEPRE OCHELARII DE PESCUIT CARE NEAPARAT SUNT POLARIZANTI ;)

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 10:47 
Neconectat

Si eu sunt in cautarea unor ochelari pentru noul sezon. Astept cu interes recomandarile "Regelui", am inteles ca i-au trecut prin maini multe perechi de ochelari.

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 12:22 
Neconectat

Este foarte bine ca ai deschis acest topic, atat pentru cei care sunt in cautare de ochelari dar mai ales pentru cei care n-au si n-aveau de gand sa-si ia asa ceva (vorbim strict de ochelari polarizati nu din aia de plaja care pot sa nu fie polarizati)
Am pescuit de mic copil fara ochelari, insa dupa ce mi-am luat unii acum cativa ani m-am intrebat cum de nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau mai demult ! Nu sunt de purtat tot timpul insa in anumite momente sunt de nelipsit. Asa ca cine nu are ar trebui sa se gandeasca sa-si cumpere, parerea mea
Sfatul meu cand faceti achizitia este sa luati unii cu lentile mai mari si cu o forma care sa acopere foarte bine fata (sa vi se potriveasca) si sa aiba rama lata pe lateral pentru a oferi si pe lateral protectie. Toate acestea din urmatorul motiv: pe langa protectia fata de razele soarelui va asigura protectie si cand bate tare vantul vantul . Nu stii ce confort creeaza pana nu-i pui pe ochi !
Sunt o gramada de modele pe piata asa ca aveti de unde alege potrivit cu bugetul fiecaruia. Eu mi-am luat modelul acesta de la Solano de care sunt multumit
http://www.doarpescuit.ro/ochelari-pola ... -1185.html

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 12:55 
Neconectat

Si eu am probleme cand bate vantul, imi lacrimeaza ochii si e destul de enervant..........ochelarii din primul meu post au pe langa forma adecvata si niste aparatori, am vazut la alte tipuri un fel de garnitura detasabila care se pliaza pe rama ochelarului si ai scapat de probleme....

http://www.explosivski.ro/Echipamente-schi/Ochelari-sport/adulti/SH/Ochelari-sport-4000-2.html?11350&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 13:13 
Neconectat

si daca mergem pe sintagma ca "cel mai scump e cel mai bun" probabil acestia sunt ochelarii ideali:

http://wlx.ro/pescuit/

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 16:07 
Neconectat

Marius scrie:
VLAD scrie:

Mai Vlade am vazut ca esti super priceput la toate(ai ajuns sa dai sfaturi cand habar nu ai despre ce se vorbeste)insa Shumi chiar despre polarizanti vb ca doar nu e chior sa isi ia ochelari de vedere.ESTE VB DEPRE OCHELARII DE PESCUIT CARE NEAPARAT SUNT POLARIZANTI ;)

Sa-nnebunesc daca nu-mi explicai tu muream prost...

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 16:51 
Neconectat

Ray Ban
Polaroid (de astia am eu si sunt multumit)
depinde de buget
dar originali, nu fakeuri

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 17:59 
Neconectat

Sigur are Regele ochelari de vanzare ... Anul trecut pe vremea asta cred ca a vandut vreo 3 perechi noi si aproape noi. Lasati i un pm . ;) . Omu cunoaste la ochelari .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]