pescar_amator scrie:
Am folosit termenul de la plutele normale dar cred ca am precizat ca nu stiu exact daca exista aceasi denumire la waggler. Doar asta e tot ce vrei sa impartasesti cu noi in legatura cu waggler-ele?
Stai linistit , nu am facut o corectura si nici nu ti-am atras atentia , ca nu-s profesor
. Am completat doar
Referitor la wagg-uri...ce sa zic ! Sunt o gramada de modele si portante , totul e sa te adaptezi la fata locului in functie de specia urmarita , adincimea apei , curenti , distanta , puterea batului folosit si a firului , vizibilitate , vint ...si inca un milion de factori . Sa nu uitam si gusturile sau preferintele fiecaruia , care de multe ori nu sunt in concordanta cu factorii de mai sus . In zona unde pescuiesc eu folosesc des wagg-uri si slidere nelestate , in monturi culisante pentru adincimi mari , de tip stick sau cu bulb . In zona de lac cu apa relativ mica , intre 0,80 si 2 metri , folosesc wagg-uri cu lest fix sau pe discuri adaptate in functie de distanta la care vreau sa lansez . Si , de preferinta , de constructie proprie