Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 23:16

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Daiwa Theory SP 3000
MesajScris: 05 Mar 2014, 00:39 
Neconectat

A folosit , vazut cineva mulinetele astea ? Mi s a cam pus pata pe ele ... Merci .
http://www.fostersofbirmingham.co.uk/THEORYSPR

Sus

Subiectul mesajului: Re: Daiwa Theory SP 3000
MesajScris: 05 Mar 2014, 07:22 
Neconectat

frumoasa tare, dar sistemul de rabatare al manivelei nu ma incanta !

Sus

MesajScris: 05 Mar 2014, 07:41 
Neconectat

Au recuperare mica.

Sus

MesajScris: 05 Mar 2014, 07:45 
Neconectat

Cornel scrie:

Sper sa nu ai dreptate cu manivela ... am Daiwa de 14 ani care nu are deloc joc in manivela ( Regal-S) plus vestitele SS Tournament care au tot '' One Touch Handle " . Din cate stiu asta e patent Daiwa . Oricum la cat costa nu au cum sa fie mai proaste decat cele mai sus amintite .
Vreau 2 mulinete noi si o sa aleg intre astea sau Shimano Rarenium .

Sus

MesajScris: 05 Mar 2014, 07:50 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Au recuperare mica.

Asa e Nutzule dar nu ma duc la concursuri de peste mic , mediu . Pescuit pe comerciale si pe mare din barca .O sa le bag la match , feeder si spin .

Sus

MesajScris: 05 Mar 2014, 08:57 
Neconectat

au recuperare mica dar si forta !
puternica Rarenium, am si eu una !

Sus

MesajScris: 05 Mar 2014, 20:20 
Neconectat

Pachet scrie:
Cornel scrie:

Sper sa nu ai dreptate cu manivela ... am Daiwa de 14 ani care nu are deloc joc in manivela ( Regal-S) plus vestitele SS Tournament care au tot '' One Touch Handle " . Din cate stiu asta e patent Daiwa . Oricum la cat costa nu au cum sa fie mai proaste decat cele mai sus amintite .
Vreau 2 mulinete noi si o sa aleg intre astea sau Shimano Rarenium .

Am 69 de ani si mi-au trecut prin mana o gramada de mulinete.In trecut eram fan Shimano,dar dupa ce ce un SHIMANO STRADIC 4000 ,dupa un sezon de pescuit in apa sarata nu mai mergea cum trebuia m-am decis sa pescuiesc cu "vechea" DAIWA WHISKER SS TOURNAMENT 1300.Pescuiesc numai la rapitori cu artificiale de pe mal(acum numai in apa sarata) de peste 10 ani si sunt incantat de aceste mulinete robuste ca un tractor ,ce au numai 3 rulmenti inoxidabili ,mulinete ce de atatia ani nu m-au lasat la greu desi le acord o ingrijire minima.
Am peste 10 mulinete SS TOURNAMENT(600,700,1300,1600,2600),facute in Japonia .
Va pot spune ca majoritatea le-am cumparat folosite ,dar in stare f. buna ,cu exceptia a vreo 3 pe care le-am cumparat noi.
Aceste mulinete nu te lasa la greu si va pot spune ca am prins pesti marini destul de mari, in Golful Mexic(de fapt pe canalul ROLLOVER PASS din Peninsula Bolivar ,Texas ce lega Glful Mexic de ROLLOVER BAY).
Va rog sa ma credeti ca aici mi-as putea cumpara tot felul de mulinete,dar ma multumeste f. mult pretul/calitatea acestor mulinete ce au tamburul long cast din aluminiu,pick-up -ul garantat pe viata,angrenaj din bronz naval si rola de ghidare a firuui SIC(carbura de siliciu).Uitati-va in poza cum pune firul FIRELINE SMOKE 4lb. pe tambur.In plus pune firul in cross (crucis) cea ce face ca firu sa nu poata sa se "ingroape" intre alte fire ,permitandu-ti tot timpul aruncari f. lungi(pescuiesc numai de pe mal)
Pescuiesc numai cu lansete de peste 3m.(majoritatea facute de mine pe blank-uri de fly,sau bete de fly SAGE RPLX ,G.LOOMIS IMX transformate de mine in bete de spinning).
Nu ma intereseaza de nici o culoare "componetele MATAGHI" f. la moda in Romania,folosite in constructia lansetelor,deoarece "the fish don't care how much you pay"....

Pestele dni avatarul meu,un black drum(C&R)a fost prins cu o mulineta SS TOURNAMENT si textil SPIDERWIRE UTRACAST DE 10 lb.(4,5 kg.),dar cel mai mult pescuiesc cu FIRELINE SMOKE 4lb.(1,8kg.),fir cu care am prins un red fish(C&R) de 40 inch(101,6 cm.)si 23 lb.(10,5 .kg).
Nu pescuiesc pt. a prnde trofee,dar cateoda pescuind pt. pesti medii mai prind si cate un peste mare pe care incerc sa-l aduc in minciogul meu si eventual sa-l eliberez.

Imagine
image upload no compression

RED FISH 10,5 kg.

Imagine
program to take screenshots

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 05 Mar 2014, 20:36 
Neconectat

Am modelul THEORY 4000 A e o super mulineta ,raport 4,9 pentru feeder e tot ce trebuie !
pentru match mai bine mergi pe balistic are raport mare de recuperare la 3000 are 6:0 si la 4000 6:2

Sus

MesajScris: 05 Mar 2014, 21:12 
Neconectat

razvy scrie:
Am modelul THEORY 4000 A e o super mulineta ,raport 4,9 pentru feeder e tot ce trebuie !
pentru match mai bine mergi pe balistic are raport mare de recuperare la 3000 are 6:0 si la 4000 6:2

Hold your horses ... Esti departe daca compari Theory A cu Theory SP . In vezi diferenta intre 4 rulmenti normali si 6 CRBB doar asa pentru inceput ... ;)

Sus

MesajScris: 05 Mar 2014, 21:35 
Neconectat

De unde reiese ca eu am facut o comparatie ? :shock: :?:
era doar o parere fiind posesor de theory mi-am dat si eu cu parerea...
p.s. la subiect da intradevar theory sp are multe plusuri fata de theory a
stau si ma gandesc ca daca theory a ,pe care o am merge atat de bine si e atat de bine inchegata nu are un gram de joc atunci sp-ul cum merge?
fire intinse!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]