prin definitie lansetele 'de crap' nu sunt cele care se folosesc cu methoduri sau 'bombe' in care pescarul pune pufarine cu viermusi in varf si pescuieste la 'ce o fii' adica 90% la caras o sa-ti trebuiasca cel putin 3 lansete + 3 mulinete "de crap" ca sa formezi un minim de arsenal Daiwa Black Window e o lanseta buna , toata lumea o sa-ti spuna sa te feresti de cele din 3 bucati ca cica se rup mai repede avand 3 imbinaturi adica "puncte slabe" , eu personal nu am auzit pe nimeni sa rupa o lanseta din 3 tronsoane in lansare sau in drill decat daca NILA aka 'pescarul' se considera atotputernic si vrea sa doboare migul cu plumb de 300gr sau vrea sa traga buturugile din apa ... eu personal nu recomand Okumna Longbow Baitfeeder dar daca vrei tu ia macar una de 660 te pacalesti cu un combo 'usor',nu o tii in mana toata ziua ca sa zici ca obosesti, o lanseta de crap trebuie sa inspire incredere sa fie capabila sa faca fata oricarui peste fir ? - este indicat sa ai 2 tamburi (amandoi de metal ar fii ideal) pe unul sa pui 0.30mm si pe celalalt 0.40mm, daca ai numai unul atunci un 0,35mm de calitate este ok in concluzie ori dai 2000 lei pe un echipament de crap ori pentru partidele scurte de 12-24h mai bine i-ti cumperi 2 feedere de 3,90m 150gr
|