diccosmin scrie:
off topic 2 (nu gasesc un topic despre Mandra - Sibiu)
@ logitax
Sambata si Duminica am fost pe balta la Mandra, foarte multi pescari, corturi, masini, etc... din pacate si MULT gunoi. E drept ca si lumea e necivilizata dar cred ca s-ar putea amenaja niste locuri pt gunoi. De exemplu niste butoaie, sau chiar ghene de gunoi in care lumea sa poata arunca resturile. Multi pescari se plangeau de acest fapt, ca nu exista locuri pentru gunoi.
Nu vreau sa va judec, dar cred ca nu ar fi foarte costisitor sa luati cateva masuri in acest sens.
Stimate Domn,
Butoaile mai sus numite, au fost amplasate o data, frumoase, albastre, mari si curate.
Si in naivitatea mea, am amplasat si toalete. Din lemn, "clasice", e adevarat.
Finalul tragic al istorioarei: butoaiele au ajuns in balta si toaletele in foc !
Am fost nevoit sa inteleg, ca nu ne deranjeaza ca nu mai avem unde mergem la toaleta si ca nu mai avem unde pune punga cu gunoi. Si am inceput sa inteleg ca nivelul nostru de educatie, a ajuns la punctul minor: ai adus gunoiul, pleci cu el acasa ! Dar se pare, ca si asta se cam uita ! Si atunci, observatia D-voastra este mai mult decit corecta.
Despre Sacel si Mandra, gasiti mai multe pe : www.pescarsibiu.roMichel D., adm.balti.