Florian a scris
Citat:
Se puncteaza toate speciile de pește ( peste 300 gr)
Ca sa poti face asa ceva, va trebui sa cantaresti fiecare bucatica de peste in parte ca sa vezi daca are sau nu aceea limita de 300g/buc.
O singura cantarire, oricat de rapida ar fi cere minimum 1 minut. Daca vin multi concurenti si se prind cateva sute de carasi, as vrea sa fiu acolo sa rad cu gura pana la urechi, cate ore v-ar lua sa cantariti toti pestii, bucata cu bucata. Vor pleca concurentii acasa si pestii tot nu vor fi terminat de cantarit ... sau poate ca exact asta urmariti de fapt
Eu cand am postat mai sus ceea ce am postat, nu am facut-o nici pe departe doar ca sa ma aflu in treaba. Sunt de-a dreptul mahnit ca acei oameni (patroni de balti, de magazine de profil, etc.) care ar putea face ceva pentru dezvoltarea pescuitului competitional, facandu-si simultan si o buna promovare a propriei afaceri, din pura zgarcenie si nepricepere, se incapataneaza sa faca niste "concursuri campenesti" fara nici o valoare. Nu va dati seama ca asta nu ajuta nici pescuitul competitional si cu atat mai putin afacerea Dumneavoastra.
Una ar fi daca ati incerca sa organizati cate un concurs traditional pe an in care sa vina sa participe CREMA PESCUITULUI STATIONAR DIN ROMANIA si daca iasa bine, v-ati asigurat inca doua, trei poate cinci sau chiar mai multe concursuri pe an, ORGANIZATE PE BALTA DUMNEAVOASTRA, de catre cei mai mari importatori de articole de pescuit din tara (Vezi Cupa Profi Mix, Trabucco, Tubertini, Maver, Olympus, etc. etc.) si alta e sa organizati un concurs de natura ... "Cupa Satelor Targuri" unde vin cativa pescari locali fara scule, fara bani si ... fara pretentii.
Nu va suparati ca sunt asa de direct, dar asa nu va promovati nici balta, nici afacere nu faceti. In loc sa progresati an de an, veti bate pasul pe loc sau chiar veti regresa. Promblema cea mai mare este ca sunt extraordinar de multi cu aceeasi conceptie ca Dumneavoastra si atunci ... NE MAI MIRAM DE CE PESCUITUL STATIONAR ROMANESC DE COMPETITIE este asa de mult in urma unor tari ca Ungaria, Croatia, Slovacia, ca sa nu enumeram pe cei mari, Anglia, Italia, Franta, Belgia sau ... mai stiu eu care. Cu "Serbari Campenesti" nu-i vom ajunge din urma in veci. Avem nevoie de cat mai multe concursuri, dar sa fie organizate dupa regulamentul standard al FIPS-CIPS, chiar daca pentru inceput veti face rabat de la dotarea tehnica obligatorie. Cu timpul se va rezolva din mers si aceea problema. Daca nu total, macar partial.
Chiar daca va veti supara pe mine, eu voi milita in pemanenta pentru progres in orice domeniu. Mediocritatea e suficient de sumbra ca sa mai merite sa o si promovezi si culmea ... nu duce la nimic bun