Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 18:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: PROPUNERE - FIPS
MesajScris: 14 Ian 2013, 10:35 
Neconectat

Propunerea pe care o fac este legata de adoptarea Regulamentului Fips-Cips incepand cu acest an competitional, la toate categoriile de varsta. (Evident, exclud concursurile open).
Ii rog pe toti cei care doresc, sa se exprime pro sau contra in cadrul acestui topic.
De asemenea, ii rog pe administratori, in masura in care se poate face sondaj sa ma ajute in acest sens.
Amendamentele la acest regulament va rog sa le treceti cu alta culoare de font.
Multumesc.

Incep eu primul, si cred ca se va impune modificarea sau adaptarea regulamentului la categoriile Seniori, Femei, U23 la 3 manse in loc de 2.

Sus

Subiectul mesajului: Re: PROPUNERE - FIPS
MesajScris: 14 Ian 2013, 11:02 
Neconectat

Adi Petrisor 3 manse

Sus

MesajScris: 14 Ian 2013, 14:26 
Neconectat

Dragilor, eu credeam ca voi stiti modificarile din ultimii ani ai regulamentului ! De 2 ani la categoriile U23- baieti, senioare si seniori sunt 3 ( trei ) manse + 1 antrenament oficial obligatoriu !

Ultima oară modificat de Veronica Ispas pe 14 Ian 2013, 15:35, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 14 Ian 2013, 14:45 
Neconectat

Modificarea se cunoaste, insa multi "negociaza" durata etapelor de calificare ceea ce nu este neaparat corect.
Luci vezi ca intri iarasi in veche polemica pescuit liber Vs. manse tematice.
Eu sunt intr-u totul de acord cu tine, Luci, la fel cum sunt de acord si cu adoptarea intr-u totul a regulamentului CIPS-FIPS la fel cum sunt de acord cu pescuitul liber.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 14 Ian 2013, 18:36 
Neconectat
Moderator global

Dar, ce spune-ti de doua manse la interjudetene sau chiar finala B? Privind din perspectiva timpului necesar.

Sus

MesajScris: 14 Ian 2013, 19:26 
Neconectat

http://www.matchfishing.ro/?p=5185

Despre cine sunt factorii de decizie.

Sus

MesajScris: 14 Ian 2013, 20:57 
Neconectat

din cauza crizei ar trebui anuntata si taxa de participare de catre organizatori inainte de a lua o finala, nu sa fim japcariti in ultimul moment ......cred ca e destul 100ron/pers

Sus

MesajScris: 15 Ian 2013, 07:37 
Neconectat

toni , esti f indulgent cand propui suma asta . in mod normal o participare la un campionat agvps ar trebui sa coste ...taxa de asociere . cu cat facem concesii , privam anumite categorii de pescari cu drepturi depline . adica , intreb pt a nu stiu cata oara , o diploma de campion national , castigata pe o locatie care costa 0 lei 0 bani nu are aceeasi valoare ca si una castigata pe locatia exclusivista x sau y ? arbitrii , care si asa sunt vai de sufletul lor in materie de regulament pescuit , nu pot primi zile libere?
propun regulament in totalitate conform federatiei internationale ....numar de manse ...nada .... tematica ....etc...cine nu-l accepta , o spun cu toata raspunderea ....se teme de ceva . culmea ipocriziei a fost cand am cerut manse tematice , unii dintre noi , si dupa ...am sarit la gatul agvps ca s-au rupt rube la medgidia sau s-a dat cu match la bolcas ...daca am vrea sa vedem starea natiunii pescaresti am deschide un topic cu intrebari de genul ...de ce participati la camp nat de pescuit ...ce beneficii credeti ca va-ti avea dupa participare ...banesti ...plus in tehnica ...intalnire cu prietenii...etc ...nu ma risc sa intreb pt ca stiu raspunsul si sunt sigur ca vor raspunde tot atat de multi cati au raspuns celui care a intrebat cum se ridica platica de pe fund .

Sus

MesajScris: 15 Ian 2013, 08:40 
Neconectat

...nu ma risc sa intreb pt ca stiu raspunsul si sunt sigur ca vor raspunde tot atat de multi cati au raspuns celui care a intrebat cum se ridica platica de pe fund .[/quote]

ai si tu dreptatea ta ...numai ca sint trecut prin multe ....oricind se gaseste macar unul care sa spuna ....Stiu eu mai bine ! Vasile ...sint unii care nici nu stiau sa faca o linie ...iar dupa ce au aruncat cu matchul meu de citeva ori ...erau plini de stiinta ...chiar si inventasera citeva linii ...daca vrei citeva informatii pentru pustoaica ta ,cu draga inima o ajut , restul ...Stiu ei mai bine !

Sus

MesajScris: 15 Ian 2013, 15:09 
Neconectat

Florine , si primatele tin minte o mana intinsa spre ajutor , dar un OM . cei care procedeaza asa fac parte dintr-o categorie cu mult sub nevertebrate .
@ LuciP.
condensez ceea ce am scris mai sus in intrebarea ...de ce nu aplicam tot regulamentul de la mondiale si in concursurile noastre ? oare nu cumva sunt multe reguli care ne dezavantajeaza?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]