pandy scrie:
Îmi pare rău că nu ați anunțat concursul, ca și anul trecut (la sugestia lui Radu Prisacariu), aș fi sponsorizat, cu plute, și anul acesta. De-acum e tîrziu...poate la anul anunțați din timp!
Numai Bine!
Multumim pentru oferta generoasa dar eu nu puteam anunta concursul deoarece nu eu am organizat acest concurs .
Eu am pus la dispozitie balta gratuit si am sponsorizat toate cupele si statuetele .
Astazi s-a terminat A IV-A editie a acestui concurs la care au participat pescari cu handicap din judetele : Hunedoara , Sibiu , Satu Mare si Caras Severin .
Clasamentul nu cred ca mai conteaza deoarece sunt niste pescari anonimi pentru cei ce activeaza pe acest forum , dar ce conteaza este faptul ca au cistigat apsolut toti participanti .
De remarcat in acest concurs ( si imi pare rau ca nu am avut un aparat de filmat sa puteti si voi vedea ) cum se poate pescui si cistiga locul II folosind o mina iar cealalalta mina numai pina la cot . Astfel a reusit sa prinda 5.80 kg. de peste fara ajutor .
Incercati si voi macar o data sa pescuiti tinind undita sub brat iar cu mina libera sa mulinati . Eu unul am incercat si m-am lasat urgent pagubas .