Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 23:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 127 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala pe echipe 2015
MesajScris: 04 Sep 2015, 09:00 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Vand sistem de transport pentru Rive HSP D25 si D36. :lol: :lol: :lol:

Poate-i mai bine sa-l inchiriezi cu ora, pe perioada Finalei ;) ...si dapa aia il vinzi la licitatie ;) ...care da mai mult :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
:idea: :idea: :idea:

Sus

MesajScris: 04 Sep 2015, 12:03 
Neconectat

Hm...am barca la Bezid...habar nu aveti cat de repede se ajunge la standul dorit :mrgreen:

Sus

MesajScris: 04 Sep 2015, 16:00 
Neconectat

Buna dragilor,

Vad ca nu sunteti decisi, de aceea va rog, rog asociatiile care au echipe ce vor sa participe la finala Campionatului AGVPS 2015 sa vireze in cont suma ce reprezinta cotizatia organizare finala ! Pe cei interesati va rog sa ma sunati sa va dau contul si suma! Nu postez mai mult pe forum , pt ca nu vreau pb ! Pana in data de 15.09.2015 - data limita inscrierii echipelor! In functie de cate echipe vor achita , vom sti si locatia finalei !!!!!

Sus

MesajScris: 07 Sep 2015, 08:47 
Neconectat

Din punctul meu de vedere ,ca si pista pe care sa se tina un concurs de dumineca este cit de cit ok,dar pentru o finala pe echipe este mai greu din anumite aspecte;si aici putem incepe cu vorba lui Doru Poiana si anume caratul bagajelor,la cupa bezidului de anul asta am carat bagajele in patru ture a cite 300m dimineata,si in patru ture la final la 39 de grade facind slalom printre oamenii veniti la baie si asta doar la un concurs de o zii,nu mai socotim 3 zile de antrenament si 3 de concurs.Al 2-lea aspect ar fii parcarea ,pe linga ca este neincapatoare cind am ajuns cu bagajele la masina dupa terminarea concursului nu am mai cunoscut-o a trebuit sa suflam chederele masinilor de praful gros care s-a depus pe parcursul zilei sa le putem deschide altfel tot praful ar fii intrat inauntru.Alt aspect ar fii pestele care nu prea este eu am cistigat sectorul cu 1,9 kg cu tot cu galeata ;) pescuind la match la 40m,iar cei care au pescuit la rubi au fost lampi.cu tot respectul pentru intentiile bune lui Adi Mihut de a tine finala acolo deocamdata nu cred ca avem o pista mai buna ca Virsolt pentru o asemenea competitie.Stind de vorba cu componentii echipei trabucco,am hotarit sa ne prezentam si anul acesta chiar daca trebuie sa-i duc inainte la sala. :lol: :lol: :lol:

7. CORVIN HUNEDOARA 2- TRABUCCO

Sus

MesajScris: 07 Sep 2015, 20:50 
Neconectat
Moderator global

MARCEL HD scrie:
Din punctul meu de vedere ,ca si pista pe care sa se tina un concurs de dumineca este cit de cit ok,dar pentru o finala pe echipe este mai greu din anumite aspecte;si aici putem incepe cu vorba lui Doru Poiana si anume caratul bagajelor,la cupa bezidului de anul asta am carat bagajele in patru ture a cite 300m dimineata,si in patru ture la final la 39 de grade facind slalom printre oamenii veniti la baie si asta doar la un concurs de o zii,nu mai socotim 3 zile de antrenament si 3 de concurs.Al 2-lea aspect ar fii parcarea ,pe linga ca este neincapatoare cind am ajuns cu bagajele la masina dupa terminarea concursului nu am mai cunoscut-o a trebuit sa suflam chederele masinilor de praful gros care s-a depus pe parcursul zilei sa le putem deschide altfel tot praful ar fii intrat inauntru.Alt aspect ar fii pestele care nu prea este eu am cistigat sectorul cu 1,9 kg cu tot cu galeata ;) pescuind la match la 40m,iar cei care au pescuit la rubi au fost lampi.cu tot respectul pentru intentiile bune lui Adi Mihut de a tine finala acolo deocamdata nu cred ca avem o pista mai buna ca Virsolt pentru o asemenea competitie.Stind de vorba cu componentii echipei trabucco,am hotarit sa ne prezentam si anul acesta chiar daca trebuie sa-i duc inainte la sala. :lol: :lol: :lol:

7. CORVIN HUNEDOARA 2- TRABUCCO

Inteleg ca tu esti tras prin inel , suplu , voinic si-n plina forma ? :lol:

Sus

MesajScris: 08 Sep 2015, 16:07 
Neconectat

Adrian Mihut scrie:
Poiana Doru scrie:
Adrian Mihut scrie:
Dupa cum am afirmat si la intalnirea din iarna de la Sibiu, Muresul poate organiza finala pe echipe, in conditiile in care sunt pana in 7 echipe, pe pista de la Bezid.
Prin urmare, eu zic sa ii mai dam Verei un mic concediu si tinand cont de faptul ca ultimele finale pe echipe s-au derulat pe Varsolt (ca sa nu zic de celelalte finale individuale) sa mai schimbam peisajul si sa ne vedem pe Bezid.

Eu zic ca pana la data de 15 septembrie sa ne inscriem aici echipele si sa vedem cate echipe vom fi.

AJVPS Mures - venim

Ceau Adi! Îmi spui te rog cum vreți sa procedam cu echipamentul. Dacă trebuie sa cărăm 300 de metri pana la locul de pescuit de 4 ori x2 ( dus întors) x2 ( după ce pescuiești le duci și înapoi) x7 (zile) ajungem la impresionanta distanta de 33-34 km într-o săptămână de carat bagaje ( ca să nu spun scule)

Au mai fost concursuri (finale B, A, pe echipe) pe acelasi baraj si s-au descurcat baietii... Am fost la o interjudeteana la Rediu unde caram de doua ori cate 500 m bagajele inaintea mansei, aceeasi distanta inapoi...
De atunci mi-am luat carucior pentru carat scule

Cazare? Mâncare?

Sus

MesajScris: 08 Sep 2015, 16:25 
Neconectat
Moderator global

Fara suparare, credeti ca se merge in jungla la Bezid? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cica "mancare?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cazari: http://www.booking.com/searchresults.ro ... ax_click=1

Este la 30km de Targu Mures si 30 de Sovata, si pana acolo sunt destule cazari.
Dar eu am inteles ca sunt 8 echipe cu tot cu echipa nr2 U23 de la Sibiu, deci tot ce trebuie este sa se plateasca taxele si scapam de comentarii hilare.

Cautati cazari pentru Sangeorgiu de Padure care e la 1km de baraj ;)

Sus

MesajScris: 08 Sep 2015, 16:26 
Neconectat

Ce nu inteleg eu :oops: ...e cum dreaq, in iarna, cand au votat cu doua maini sus toata Hunedoara(in frunce cu Costache) + tot Sighiul, la un loc cu toti Copchii prezenti :lol: ....atunci nu se punea "praf" pe masini !!! iar distantele erau mai scurte cumva!!! :o :o :o
Mama ei de viata ca nu mai inteleg nik :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 08 Sep 2015, 16:36 
Neconectat
Moderator global

viewtopic.php?f=6&t=10250

Sus

MesajScris: 08 Sep 2015, 16:43 
Neconectat

https://www.youtube.com/watch?v=wqi_BVD2XiI

Fara sunet nu are farmec... :mrgreen: ...si inca un back-up(un carucior ptr drum :mrgreen: ):

https://www.youtube.com/watch?v=brCk9JvDjlU

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 127 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]