Din punctul meu de vedere ,ca si pista pe care sa se tina un concurs de dumineca este cit de cit ok,dar pentru o finala pe echipe este mai greu din anumite aspecte;si aici putem incepe cu vorba lui Doru Poiana si anume caratul bagajelor,la cupa bezidului de anul asta am carat bagajele in patru ture a cite 300m dimineata,si in patru ture la final la 39 de grade facind slalom printre oamenii veniti la baie si asta doar la un concurs de o zii,nu mai socotim 3 zile de antrenament si 3 de concurs.Al 2-lea aspect ar fii parcarea ,pe linga ca este neincapatoare cind am ajuns cu bagajele la masina dupa terminarea concursului nu am mai cunoscut-o a trebuit sa suflam chederele masinilor de praful gros care s-a depus pe parcursul zilei sa le putem deschide altfel tot praful ar fii intrat inauntru.Alt aspect ar fii pestele care nu prea este eu am cistigat sectorul cu 1,9 kg cu tot cu galeata
pescuind la match la 40m,iar cei care au pescuit la rubi au fost lampi.cu tot respectul pentru intentiile bune lui Adi Mihut de a tine finala acolo deocamdata nu cred ca avem o pista mai buna ca Virsolt pentru o asemenea competitie.Stind de vorba cu componentii echipei trabucco,am hotarit sa ne prezentam si anul acesta chiar daca trebuie sa-i duc inainte la sala.
7. CORVIN HUNEDOARA 2- TRABUCCO