Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 08:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: S-au mai stabilit .... si altele COMPONENTA LOTULUI NATIONAL
MesajScris: 10 Mai 2011, 12:14 
Neconectat

RaduDan scrie:
Cei mai in masura sa va raspunda la intrebare, domnule Alexici, sunt cei care se ocupa direct de aceasta echipa.

@Paul si Doru...baieti, aveti treaba si poate va retinem. Haideti, fuga la pescuit. ;) ;) ;)

As dori si eu sa stiu care este componenta lotului national ?! Dar tare imi e frica ca multi in loc sa fie la orele de romana sa invete sa citeasca si sa analizeze un text, au fost la fotbal in curtea scolii ... :? :? :?
"Ocupantii locurilor 1-3 la faza nationala din anul precedent , vor fi si primii componenti ai lotului national, iar in cazul in care unul dintre acestia din motive financiare ( sau alte motive ) nu se poate alatura lotului, locul acestuia va fi luat de urmatorul clasat , respectiv locul 4,5,6 etc. S-a stabilit ca acestia vor fi anuntati "

Sus

Subiectul mesajului: Re: S-au mai stabilit .... si altele COMPONENTA LOTULUI NATIONAL
MesajScris: 10 Mai 2011, 13:01 
Neconectat

Este voie cu binoclul la Campionatele Mondiale?

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 13:04 
Neconectat

vladutzu scrie:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ERA SA CAD CU SCAUNU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nu m-am putut abtine)

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 13:42 
Neconectat

vladutzu scrie:

E voie,dar tu sa-l ti invers!

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 14:58 
Neconectat

Truia ,omule, ce ai tu cu mine ?
si eu sunt membru agvps de prin 80 cand am participat la primul concurs pe asociatie . am voie sa-mi spun parerea?
ideea principala, pe care o sustin, este ca nu poti trage la raspundere o echipa de oameni care merg pe banii lor , pe pilele lor si cu tehnica lor . ajungem iar la intrebarea de ce nu da bani agvps . nu stiu sa raspund , adica banuiesc iar raspunsul are legatura cu vanatorii .
ceea ce trebuie sa intelegem este ca pescuitul se face pe bani de la un anumit nivel si asta nu o spun pt tine pt ca tu stii ce si cum.
inca sa fim multumiti pt ca echipa de tineret se mai descurca de ceva banuti multumita parintilor proprii si personali :lol: . sunt cativa ....in rest praf si pulbere. cine vine in urma divizionarilor? daca observi multi parinti de copii sau tineret sunt actuali sau fosti concurenti.

ce vrei lovitura mai mare pt sistemul competitional decat chestia cu decontarea de anul asta . oare nu au fost concurenti in sala ? vreo 10 stiu eu. nu-i baga nimeni in seama si aici este durerea cea mai mare.
cu toate astea sunt asociatii care merita laudate , bihor , salaj , braila noastra si sunt convins ca mai sunt dar numai cu o floare....
80% din asociatii se feresc sa organizeze concursuri si asta este iar o problema .
performanta noastra seamana cu cea a insulelor FEROE adica ziua dam cu sapa in Terra iar noaptea jucam fotbal. atat doar ca ei isi accepta valoarea.

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 15:03 
Neconectat

Nitu V scrie:
si eu sunt membru agvps de prin 80 cand am participat la primul concurs pe asociatie . am voie sa-mi spun parerea?
ideea principala, pe care o sustin, este ca nu poti trage la raspundere o echipa de oameni care merg pe banii lor , pe pilele lor si cu tehnica lor . ajungem iar la intrebarea de ce nu da bani agvps . nu stiu sa raspund , adica banuiesc iar raspunsul are legatura cu vanatorii .
ceea ce trebuie sa intelegem este ca pescuitul se face pe bani de la un anumit nivel si asta nu o spun pt tine pt ca tu stii ce si cum.
inca sa fim multumiti pt ca echipa de tineret se mai descurca de ceva banuti multumita parintilor proprii si personali :lol: . sunt cativa ....in rest praf si pulbere. cine vine in urma divizionarilor? daca observi multi parinti de copii sau tineret sunt actuali sau fosti concurenti.

ce vrei lovitura mai mare pt sistemul competitional decat chestia cu decontarea de anul asta . oare nu au fost concurenti in sala ? vreo 10 stiu eu. nu-i baga nimeni in seama si aici este durerea cea mai mare.
cu toate astea sunt asociatii care merita laudate , bihor , salaj , braila noastra si sunt convins ca mai sunt .
80% din asociatii se feresc sa organizeze concursuri si asta este iar o problema .
performanta noastra seamana cu cea a insulelor FEROE adica ziua dam cu sapa in Terra iar noaptea jucam fotbal. atat doar ca ei isi accepta valoarea.

...din pacate gresesti!!! Atunci cand o echipa merge sa reprezinte Romania, chiar si pe banii lor(deoarece e optional, nu sunt fortati) trebuie sa dea socoteala celor pe care ii reprezinta. Daca nu vor sa dea socoteala nimanui atunci pot merge la Mondialele pe Cluburi (dacaa au iesit pe 1 in tara) si sa dea socoteala sponsorului de club sau pot sa mearga la Open-urile private pe echipe si isi dau socoteala lor insisi.

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 15:07 
Neconectat

Vladutzu si cu Doru .... Cred ca e un subiect destul de delicat si de important de discutat, nu cred ca era cazu sa incepem cu mistho'ul ! hahaha si hihihi vai ce smecheri suntem noi !!! Cred ca ar fi cazul ca noi sperantele sa incercam sa nu mai incurajam relatiile, pilele, sau va simtiti mandrii cu rezultatele de anul trecut ???

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 15:17 
Neconectat

Nitu V scrie:

cu toate astea sunt asociatii care merita laudate , bihor , salaj , braila noastra si sunt convins ca mai sunt dar numai cu o floare....

Au si restul bani, nu doar cei ce s-au proclamat STAPANII ECHIPEI NATIONALE PE BANI !!! Nu cred ca e o problema doar legata de bani, mai mult e o problema legata de interese, de vai domne ce buni suntem noi la pescuit dar nu dovedim nimic.
Locul 12 se califica la mondiale , sa stiu sa trag tare anul asta pentru locul 12 sa ma calific si eu la mondiale :))) :)) :))

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 15:34 
Neconectat

Tin sa precizez ca am intervenit in discutie numai de dragul dreptatii si corectitudinii! Faptul ca in primii 5 clasati la campionatul national sunt 2 mehedinteni pe care nu i-a intrebat nimeni nimic - locurile 3 si 5 - nu este motivul postului meu! Si, dupa cate il cunosc eu pe Alexici, nici motivul interventiei sale! ( chiar daca unul dintre cei doi este fiul sau!!).
Singurul motiv este dorinta de performanta in pescuitul sportiv romanesc si corectitudinea!..care trebuie aratata celor mai tineri inca de mici! Adevaratul fair-play este castigul oricarui sport si "medalia nu banii" - (citat din Bentu) tinta oricarui sportiv! Asta trebuie sa-i invtam noi pe cei mai tineri ca sa fie oameni adevarati!... chiar daca intr-o societate bolnva ca a noastra nu calea dreptatii este cea care duce la succes! ( cel putin nu la succesul gen "Guta", "Botezatu'", "Elena Udrea" sau "Patriciu"!)

Nitu V scrie:
Truia ,omule, ce ai tu cu mine ?......

Nu am frate nimic cu tine!...si daca initial credeam ca n-ai inteles nimic din discutia asta, acum, cand ti-ai modificat postul dupa interventiile care au urmat, cred ca incepi sa intelegi!

Ideea este foarte bine explicata de Nutzu in postul de mai sus! Acesta este si punctul meu de vedere si il sustin energic!

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 18:11 
Neconectat

Alexici_S scrie:
La sedinta AGVPS din 8 aprilie 2011 , dl Tudose a ridicat pe buna dreptate, cum se stabileste compenenta lotului national de pescuit stationar , avand in vedere ca in anii anteriori au fost discutii pe aceasta tema. Toti cei participanti la aceasta sedinta au stabilit urmatoarele :
1. Lotul national este compus din 6 membrii ( din care poate face parte si capitanul )
2. Ocupantii locurilor 1-3 la faza nationala din anul precedent , vor fi si primii componenti ai lotului national, iar in cazul in care unul dintre acestia din motive financiare ( sau alte motive ) nu se poate alatura lotului, locul acestuia va fi luat de urmatorul clasat , respectiv locul 4,5,6 etc. S-a stabilit ca acestia vor fi anuntati .
3. Urmatorii 3 membrii sunt alesi de capitanul lotului national din care poate face parte si acesta( dar nu mai jos de cei calificati in finala B , pentru seniori)

Ma bag si eu in discutie, desi nu m-a invitat nimeni, :lol: :lol: ca doar asta e rolul unui forum:
1. Din cate stiu eu de antrenarea lotului national s-au ocupat dl. Radu Prisacaru si Luci Petruta. Unul dintre ei este deci coordonatorul tehnic (ca sa ne luam dupa titlurile de la echipa mare). Daca se vrea transparenta unul dintre ei ar trebui sa intervina cat de urgent in acest subiect si sa puna lucrurile la punct - parerea mea.
2. Capitanul (jucator - adica si participant) ar trebui numit foarte repede de AGVPS - Comisia de Competitii, de dragul aceleiasi transparente in decizii. Am fost cat de cat aproape de tineri in ultimii ani si stiu bine cam care dintre ei a dovedit ca stie sa se implice in organizare, are initiativa si poate sa-i uneasca pe ceilalti in jurul sau. Restul sunt carcoteli de pe margine, sau interese ascunse.
3. Vad ca se incearca sa se loveasca in Baba Iosif, desi mai sus scrie clar ca virgula capitanul poate invita 2-3 concurenti indiferent de locul ocupat in finala. Ar fi bine sa nu mai dati unul in altul si sa va ganditi mai mult cum sa ocupati primele locuri la urmatoarea finala ca sa fiti siguri de calificarea la mondiale.

In rest ... stima pentru cei ce baga banii in sponsorizarea lotului, multi striga ca au bani, dar cand e vorba de fapte, ... se retrag strategic.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]